nici menstruatie, nici sarcina :(

nici menstruatie, nici sarcina :( | Autor: Tia

Link direct la acest mesaj

este posibil ca la o extrauterina testul de sarcina calitatv (din pipi) sa iasa negativ in ziua 31 (la un ciclu mediu de 25-27 de zile)?

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Tia uneori este posibil..dar de ce crezi ca e extrauterina?nu'i totusi prea devreme?sau sunt dureri..etc..

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

... n-am nici o durere, nici un simptom, azi e ziua 34 si nimic in continuare, si nici menstruatie. asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata.

de retinut ca luna asta am luat utrogestan (3/zi vaginal) incepand cu ziua 18.

eu am o "pasarica" cu extrauterina, mereu mi-a fost teama de asa ceva, nu stau stralucit cu trompele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io zic sa lasi "pasarica"sa zoabre unde vrea eaauzi tu?
intarzierea poate fi si de la utrogestan..dar poate fi si de la sarcina..chiar daca testul e negativ..au mai fost cazuri..io de ex cu 3 in burtica in z10 era negativ..in z14 abia se zarea a 2 liniuta..deci sati linistita..
io iti doresc sa fie totul binee..

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

eu zica la un CM 225-27, in ziua 31 trb swa fie slab pozitiv chiar si la extrauterina. dar cred ca iti intarzie de la utrogestan, eu asa am patit mereu, jubilam si cand colo, utrogestanul isi batea joc de nervii mei ...

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

ce intarzieri aveai andriushca? mai tii minte? eu sunt azi in ziua 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Fetelor dar de la utrogestan nu-ti vine regulat?eu asa am auzit.Cam in 3 -5 zile de cand il intrerupi.vad eu pe pielea mea ca si eu am luat luna asta.

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Tia, anul trecut (2006) in vara luam utrogestan, mi-a intarziat intr-o luna 3 sau 4 zile, eu avandu-l super regulat, mi-am facut la sperante...
din ce stiu eu in niciun caz nu regleaza ciclul.

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Mda, ideea dr. a fost sa prelungeasca faza luteala avand o usoara deficienta de progesteron. Dar din cate am mai citit ar fi trebuit sa-l intrerup in ziua 28...ceea ce eu nu am facut. O sa radeti, dar astazi este ziua 35 si nimic :-(

Am fost ieri la ginecolog si am iesit nelamurita din cabinet, cred ca nici ea nu-si explica ce se intampla.... Insarcinata nu sunt, dureri nu am, parca ar fi amenoree (de unde si pana unde asa brusc, eu care n-am avut intazieri EVER), dar parca o sa vina daca tot am intrerupt utrogestanul (acum 2 zile).. no comment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Iti venea ciclu si peste utrogestan? Eu cred ca puteam sa iau oricate zile, intotdeauna venea intre 3 si 5 zile dupa ce intrerupeam.

Mergi la inceput

cred ca trebuie sa schimb titlul subiectului ca problema mea e alta...

Mergi la inceput