EGIPT..ma ajuta cineva?

EGIPT..ma ajuta cineva? | Autor: andreea@

Link direct la acest mesaj

Salutare dragalaselor!
As vrea sa plec o saptamana in egipt dar nu stiu de unde sa imi iau viza....o sa plec printr.o agentie italiana care mi,a spus ca nu stiu acordurile dintre egipt si romania si ca nu isi asuma responsabilitatea pentru mine.Pe site.urile romanesti scrie clar ca viza se plateste in agentie dar se obtine in aeroport in egipt si ma gandeam ca nu ar fi probleme dar nici nu as vrea sa risc.Pot pleca fara probleme ?o sa obtin viza in aeroport?sau trebuie sa o am deja de la consulatul egiptean?help me!!!!mersic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Andreea, eu am un verisor care tocmai s-a intors din egipt...dar nu pot sa iau legatura cu el acum...
Dar uite ce am gasit pe forumul romanilor din Italia:
http://www.romania-italia.info/portal/index.php?option=com_smf&Itemid=26&topic=1436.msg18312

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Nu stiu sa-ti raspund vis-a-vis de situatia ta, dar eu voi pleca in egipt de revelion, printr-o agentie...si se ocupa ei de viza, ne-au cerut 2 poze tip pasaport si pasaportul si iau ei vizele...se pare ca este mai ok asa...decat sa se mai dea vizele in aeroport

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea@ spune:

multumesc!se pare ca viza o voi obtine in aeroport..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhea spune:

Andreea,

Viza pentru Egipt se poate cumpara si din aeroport de la unul din ghiseele pentru vize situate inainte de immigration , costa 15-20 de dolari, sint doua timbre pe care trebuie sa le lipesti pe o pagina goala a pasaportului. Pasaportul trebuie sa fie valid pentru cel putin inca 6 luni de la data aterizarii in Egipt. Poti schimba euro,dolari americani si lire sterline in Egipt , dar nu schimba in aeroport daca e posibil, obtii pret mai bun in oras . Un euro este un pic peste 8 pound egipteni acum .

Distractie placuta !

P.S. De ce nu suni la ambasada sa te linistesti 100% ?
Ai aici detaliile necesare :
http://egypt.visahq.com/embassy/Italy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Din Cairo aeroport. Eu asa am facut. Si am fost in vacanta printr-o agentie din Portugalia. Bafta!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutzu spune:

Andreea,
stai linistita, viza o vei primi intr-adevar in aeroport. Eu am fost in Hurghada, in decembrie 2005 si am platit totul prin agentia de turism (austriaca) iar pe aeroport ne-a asteptat un reprezentant al firmei respective, care ne-a dat un formular,(de persoana) l-am completat si am primit acele timbre de care zicea cineva inainte.

Deci, n-ai motive de ingrijorare!
Concediu placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si daca tot vorbim de Egipt stiti cum este vremea in decembrie la Marea Rosie, poti sa faci plaja?Eu am fost anul trecut in croaziera pe Nil si dimineata era destul de racoara si la pranz max 23 deci nu prea cald.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput