Aradence minunate! (86)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

si o www.trilulilu.ro/muxxy_05/dbc022d87f60d1" target="_blank">colinda.

Promit ca nu va mai stresez...

Sarbatori fericite!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina cata harnicie pe tine la ora aia. Buna idee ca ai strigat catalogul.
Eu nu imi vad capul de treburi...mancare, curatenie... Acum spal jaluzelele la balcon si nu am numa 17 bucati. Am spalat doar 4 si geamurile la balconul de 7 metri. Si fara nici un ajutor din partea sotului care e tot la lucru.

Mergi la inceput

Gabi, da, am avut eu chef aseara, de fapt azi noapte!
Sper sa raspunda fetele la apel!

Pruncii unde-s, la soacra-ta? Macar lucrezi linistita daca esti singura, mie tare-mi place asa cand am de lucru si termin rapid, dar cu ei agatati de mine imi vine sa mor.

Sarbatori fericite!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, din pacate lucru cu ei agatati de mine. Cand am spalat geamurule la balcon tot cu ochii la spate am fost sa vad ce fac pruncii. Iti dai seama ca merge incet, ca trebuie sa ii si hranesc, sa o culc pe Ioana, sa o schimb...stii tu cum e.
Jaluzelele le spal in vana, vine si Ioana in baie si tot trage de mine sa ii dau diverse tuburi pe care ,evident, nu le primeste.
Acum s-au urcat amandoi in patut, si Ioana singura si sar acolo. De jucat ii place acolo dar sa nu o pun sa doarma.

Mergi la inceput

Of Gabi, nasol asa, credeam ca-s la socrii. Stiu cum e...ba sa-i hranesti, ba sa-i schimbi pampersul...numa sa avansezi cu lucrul nu mai reusesti.

Adelina doarme de 1 ora jumate, demult n-a mai dormit asa mult la amiaza, ea doarme maxim 1 ora de obicei.
Ma pun la facut bagaje desi n-am chef , mergem cu geamantanul mare ca doar stam 4 zile.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gazucu mic are 6 dinti!!!!!Azi a iesit numarul 6!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Alina, prezent!!!
Ai ghicit, toata ziua suntem lipite una de alta, eu si Mara. E intr-o perioada mamoasa a vietii ei, unde ma duc e si ea, mai tot timpul vrea in brate sa o dragalesc...nu stiu cum sa mai scap HELP! Cand nu sunt eu in preajma sta si cu altcineva, dar cum apar, hop! Ieri am fost la ziua unei prietenute de-ale Marei si pitica mea a dat cu capul intr-un colt de zid. S-a umflat atat de tare incat credeam ca o sa-i plezneasca pielea, eram cat pe ce sa fugim la urgenta, Marianut nu raspundea la telefon...ce mai, am tras o sperietura de zile mari. Intr-un final, dupa nenumarate comprese reci, a dat inapoi si acum mai e doar o dunga rosie si foarte putin umflat. Huh!
Ma gandesc acum cate or sa mai vina.....
Hai sa pun poze: petrecerea de Craciun de la Adi de la firma: http://picasaweb.google.com/rubinsteinmara/PetrecereCraciunFarmexpert19Dec?authkey=uyN7T_uHoXQ si cucuiul: http://picasaweb.google.com/rubinsteinmara/LaMultiAniAnaHerbei?authkey=ebiz-CjcJiU

Va pupam pe toti!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ioana, felicitari pentru Dintisori lui Nicolas? Cum se mai simte?

Cristina rubi, ce mos beton cu adidasi nike ati avut la petrecere. Sunteti tare frumoase si tu si Mara. Ce mult a crescut!

Ai mei sunt plecati cu Teo in piata de pesti si alte animalute. Sper sa nu inghete prea tare pe acolo.

Miha, voi ce mai faceti? Ce iti face burtica? Abia astept sa imi povestiti Toate reactiile copiilor dupa ce vine Mos Craciun, si isi deschid cadourile. Sa puneti si aici poze!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Cristina M, si Adelina si-a facut un cucui in frunte, a cazut si-a dat cu capul(fruntea) de gresie, ioi zgomot urat(la prietenii nostri la Cicir).
Am vazut pozele...ce frumusica si grasunica e Mara!

Ada, la noi a venit Mosu' azi noapte cu o parte din jucarii, le-a pus sub brad, restul le aduce maine seara la Bihor. Nu stiu daca ne vom gasi un Mos pe acolo ca Mosul nostru din anii trecuti a plecat in Canada...
Dragos i-a pregatit aseara un pahar cu suc, ceva biscuiti, o cafea si le-a lasta pe masa...culmea ca tot a mancat Mosul.

Am deschis subiect nou AICI.

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput