Adeverinta venit in CIC

Adeverinta venit in CIC | Autor: dianocica

Link direct la acest mesaj

imi trebuie pt un credit. e adeverinta tip, a bancii. daca sunt in cic, unde trebuie sa ma duc cu ea?

multumesc

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Pai nu sint bune taloanele de "pensie"? Cele pe care le primesti de fiecare data cind iei banii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pai talonu' o fi el bun, da' ce fac, il lipesc cu scuipici acolo? ideea e ca e adeverinta tip, a bancii. care trebuie completata si stampilata. si eu nu stiu de catre cine.. da, ar fi o solutie sa ma duc sa intreb direct la banca. dar asta inseamna drumuri prin bucurestiul meu drag...ceea ma face sa mai incerc o data pe forum..:))

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Pai nu ai si tu o sucursala mai aproape?

Mergi la inceput