FIV 151

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

Mergi la inceput

[size=6]FELICITARI AVALON[/size=6]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Avalon, FELICITARI! DOAMNE AJUTA si sa fi sanatoasa!

Fetelor, eu n-am mai intrat de mult, ca n-am avut noutati. Am inceput acum stimularea si sunt cam necajita pentru ca iar am probleme cu foliculii. Valoarea estradiolului in ziua a 8-a e de 249, ceea ce e f putin. Am vreo 7 foliculi, unul chiar de vreo 13, dar dupa valoarea estradiolului se pare ca nu au mare lucru...

Atentie fetelor care au inceput tratamentele pentru ca nu se mai gasesc medicamente pentru stimulare. Eu am cumparat menopur de la Giuly si azi mi-au dat si puregon, insa inteleg ca cei de la Giuly au adunat medicamente de la toate farmaciile din tara pt ca sunt "goluri in productie" si chiar nu mai stiu cu ce o sa ne mai stimuleze.

De asemenea atentie si cu progesteronul injectabil, cele ce aveti nevoie, pentru ca nici la Bruxelles nu se mai gaseste, ceea ce ma face sa cred ca incepe sa dispara treptat si din celelalte tari. Eu am gasit in Germania si am comandat de acolo doar pentru situatia in care voi avea nevoie.

Zouzou, pare foarte buna tehnica asta noua. Cat de scump este tratamentul, poti sa ne spui? Oricum, faptul ca ne fereste de atatia hormoni cred ca merita banii.
Uite ca mai apar tehnici noi, asa ca nu te demoraliza. Daca nu incercam ce o sa facem??? Cel putin daca incercam tot mai avem o sansa. Tu ne-ai sustinut pe toate si acum sa dispari asa... Trebuie sa reusim si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Avalon felicitari , spune si valoarea.
Xrysya si sa vii maine cu o valoare buna.
Alina_Alexandra de unde ti-ai comandat progesteron injectabil. Te rog sa-mi spui si mie cum ai facut.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Cristinici, in lumea asta totul e pe baza de relatii...offf Am un prieten in Germania a carui sotie e medic. Ei merg la o farmacie a unei romance si de acolo mi-au comandat. Nu stiu daca e cu reteta sau nu sau daca sunt alte formalitati. Ideea e ca nu se stie cat se va mai gasi si pe acolo. Tu in ce stadiu esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

AVALON
ERAM SIGURA.ERAM SIGURA,ERAM SIGURA

FELICITARI MAMICO

pisix , puiramy
cuvintele sunt de prisos dar sunt sigura ca va rasari soarele si pe strada noastra.
kora , moniland, meda,aurel cris,
xrysya
FELICITARI si LA MULTI ANI alaturi de comoara ta
pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

AVALON,Felicitari mamico,sa ai o sarcina usoara si dusa la termen,

Fetelor,in legatura cu tragedia de la giulesti sa stiti ca astea sunt consecintele atunci cand vrei sa ai un copil cu ori ce pret.Din cate stiu eu pacienta a fost avertizata ca are o sarcina cu risc ,fiind a 7 sarcina pe care o pierduse din nu stiu ce cauza exact.Si din pacate a decis sa pastreze copilul si a refuzat sa faca analize,triplutest s.a.m,
Eu sunt indignata ca toata lumea o acuza pe dr.Bucur in loc sa acuze spitalul in sine.Nu era ea de garda in seara cand a venit;

Eu sunt sigura 100% ca Doctorita Bucur a facut tot ce a putut sa salveze si viata copilului si cea a mamei

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

FETELOR AM VORBIT CU AVALON LA TEL.SI VA POT SPUNE CA DIN GLASUL EI SE SIMTE FERICIREA,MIE MI-AU DAT LACRIMILE DE BUCURIE.VA PUP PE TOATESI-MI DORESC DIN SUFLET SA AJUNGEM TOATE SA SIMTIM CEEA CE SIMTE EA ACUM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Avalon felicitari!!!Sarcina usoara si te asteptam la odisee
Arina eu am avut schema ta de tratament,diphereline de 3.75 in Z21 apoi dupa CM 3fiole de Gonal F pe zi timp de 12 zile,rezultatul a fost fff bun 18 ovocite din care au rezultat 9 embrioni,atunci nu am reusit dar am avut ce congela.Bafta multa in continuare!!!
Va tin pumnii si va pup pe toate.

Madalina 30+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari, Avalon!

Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!

M-au napadit amintirile. Acum 3 ani pe vremea asta am facut FIV.

Sa nu va pierdeti speranta! Multa bafta tuturor!

Anca iti tin pumnii strans de tot!

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput