Gravidutze si mamici de CLUJ-38

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mai mami a lui Alexia, esti draguta foc. Nu sari asa ca nu ma refeream la nici un bebe anume. Ar fi culmea sa generalizam! Eu am zis experienta mea si parerea mea. Si are mare dreptate Cristina, nici un copil nu seamana cu altul. Tu crezi ca daca Sara ar plange, m-ar lasa inima sa o las singura in patut? Clar, ca nu. M-a ajutat Dumnezeu sa am un bebe cuminte si am facut si eu ce am crezut si am simtit ca e mai bine pt ea. In nici un caz nu am intentionat sa judec pe cineva sau sa ma cred mai isteata. Imi dadeam si eu cu parerea, e voie, nu?

Diana, primele saptamani de viata sint asa...Imi amintesc ca si Sara plangea in prima luna. Era adormita tun in bratele mele si cand o puneam in patut facea ochi mari, se trezea si incepea sa planga. In perioada aia stiu ca i-am dat si suzeta ca nu mai stiam ce sa fac. Dar treptat am renuntat la suzeta si uite ca am trecut peste perioada aceea critica. Asa ca stai linistita, isi fac ei un program in timp.Acum intelege si ea ce se intampla in jur, mai stie de joaca de una-alta, dar cand sint pui mici-mici vor sa stea aproape de mama lor. E si normal.

Sper sa ajung si eu al intalnire, ati fost tare frumoase in poza aia cu carucioarele si sint covinsa ca v-ati si simtit excelent! Eu imi amintesc prima noastra intalnire, in parcul Chios, a fost frumos, pe-atunci bebeii erau in burtica.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, multumim de laude! Si tu ai o fetitaaa. Creste el Patrick mare si sa vezi si
Este important sa ii faci program lui bebe, adica sa il respecti, ca de facut si-l cam face singur. Eu am un bebe tare cuminte, de mic si-a facut programul cum a vrut el, dar de f multe ori si dupa noi, daca era ora de somn, dormea oriunde (plimbare, terase, masina). Daca ii era foame, la fel, chiar daca bea lapte praf, eu il fac in sticluta si il iau cu mine, in gentuta termica (am de la Chicoo, nu e buna. Tine calduta mincare numai vreo 2 ore, daca o pun fierbinte). Oricum, eu cred ca trebuie urmat un program aproximativ, nu batut in cuie... Eu foarte mult i-am urmat "indicatiile" lui si pina acum foarte bine ne-a mers, in afara faptului ca se trezeste noaptea.
De 2 saptamini, singur si-a scos un somnic de ziua, de la 3 somnuri la 2, numai ca de la 7 seara nu mai are chef de nimic.
Astea cu program si respectarea lui, merg bine la un bebe cuminte. La unu mai plingacios... mai incalci, ce sa faci

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Alex, despre pizza, eu fac numai cind am prin frigider prea mult cascaval, sunci, alte brinzeturi, si cred ca nu le mincam proaspete, ca in rest mai bine comanzi sau mergi la pizzerie. (aluatul e simplu: 400 gr faina, 1 cana apa (cit cuprinde, sa nu iasa prea moale alutatul), 1/2 pachetel drojdie, 1/1 lingurita sare. 1/2 lingurita zahar, 4 linguri ulei. Se amesteca toate. Se lasa la dospit vreo 2 ore, se pune ce vrei tu pe ea, si se baga in cuptorul incalzit). E mai simplu totusi sa dai un telefon

Eu am parte de un tati foarte descurcaret. Sta cu bebe cind are liber si eu am treaba. Cind m-am dus si eu , ca tot omu la coafor, el l-a luat si l-a dus in Polus , ca avea intilnire cu baietii

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

ioana fetita lui Alex e luata deja.Atentie....ca intra penste al meu.( glumesc).cat despre transport.eu am cumparat un termos si am apa calda si iau cutia dupa mine. termosul are 500ml.Stiu ca nu e bine sa ii dai laptele facut dupa mai mult de o ora.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Imi pare rau ca a iesit polemica asta...eu doar vroiam sa spun ca mi se pare exagerat sa spui, nu ies din casa pentru ca la ora asta fix copilul meu trebuie sa doarma. Prea exagerat.

MAMI!
[URL=http://good-times.webshots.com/album/561659820LOCOzw][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

redai - chiar,ma poate lamuri cineva de ce musai trebe sa fie proaspat laptele praf?

e mult mai usor sa prepari o data si sa-i dai cand cere, decat sa te chinui sa-l prepari cu o mana, cand bb plange in cealalta. eu recunosc ca uneori i-am dat lapte praf chiar la 2-3 ore dupa fabricare, ca mai intai l-am facut, apoi ii dau san, adoarme ca lemnul, si numai dupa 15-30 min se trezeste sa mai ceara, apoi o mai pun o tura la san, iara adoarme 5 min. si numai dup-aia bea formula, in caz ca trebe.

mami de irina

Mergi la inceput

Redai si eu am cumparat de vreo saptamina termos, dar inca nu l-am folosit. Eu ii dadeam si asta vara lapte facut de 4 ore si nu avea nimic. Poate ca am eu un bebe mai rezistent. Dar daca are laptele garantie 2 ani, nu tine si facut macar citeva ore? Citi conservanti are in el... Acuma ma tot straduiesc sa nu ii dau numai mincare gatite de mine, ca na, ii mai sanatos, dar saracutu bebe, cit lapte praf a mincat el si cit mai bea...
Cit despre fetite, ii lasam pe ei sa se. Oricum, au de unde sa aleaga, ca numa minunatii sunt aici, dar nici baietii nostri nu sunt de aruncat. Al meu acum doarme cu o mina pe ratusca si cu una in aer, gata de atac.
Mami de Alexia e super sa iti duci bebele dupa tine, si noi il caram peste tot... si si as e un pic salbaticut, in sensul ca acasa nu vede prea multa lume si cind ii vorbeste un strain imediat i se apleca toata fata, directia plins...

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

diana eu stiu ca se formeaza ceva germeni sau asha ceva .plus ca eu nu il dau rece si nu e bine sa il iuncazesc la microunde.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Pfui..ce s-au incins spiretele.
Cu latele ala praf ,nimeni nu mi-a explicat ce si cum cu el...la un moment data o prietene de-a mea farmacista mi-a zis ca din cate a auzit si ea este o politica ca no de aia tre sa-l arunci sa treaca cat mai repede si sa iei altul.E o chstie de marketing.Nu am auzit nicaieri sa demonstreze faptul ca dauneaza bb-ului daca-l dai la n ore dupa ce l-ai preparat.Eu una nu am aruncat nimic ,l-am reincalzit asa cu sticla in ibric cu apa calda pe foc.Nu am remacat nimic schimbat nici la bb nici la lapte.Al meu si acum bea Milumil 3 si tot asa reincalzit..ar fi culmea sa-l arunc ca si asa ii scump.Si o crescut ,are 10 kile la 1,5 luni.dr zice ca e perfect sanatos si aproaca in grafic ..si imi spunea ca mai degarab un copil mai slabut decat unul gras..ce de mic se incepe cu obezitatea.Si iaca asa m-am resemnat si io cu kilele
Apropo azi canta Hrusca in Pollus d ela 6.gartis

Mergi la inceput

Arghimonica, la cite luni are 10 Kg??? Si eu fac de seara lapticul pt prima trezire... si acum si pt a doua... si am reincazit laptele daca a ramas. La fel cred si eu ca e o metoda de a lor sa arunci laptele, sa consumi mai mult. Dar pe nan, nu scrie ca nu poate fi baut dupa citeva ore.

Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)

Mergi la inceput