Gasca de Constanta (95)
Raspunsuri - Pagina 21
AngeliquedeS spune:
Craciun fericit va doresc, un An nou Bun, cu impliniri, puiutzi sanatosi si norocosi!!!
Pupici, 
Angelique
39+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: 2 zile!!!! Wow!!!
sinzi_ana spune:
Craciun Fericit!!!!!
Angelique, nastere usoara!!!! Inca 2 zile???
Fetelor, va astept sa luati pachetele (1 mai vechi nr 83) cand vreti...toate sunt aranjate si etichetate!!!!!
David dupa 24 de ore in care a dormit 3 este fresh si bagat in priza...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
crig72 spune:
Buna dimineata!
Ce bine este in vacanta!!Mariuca vrea la gradi..hihi.
Angelique nastere usoara!
Sinzi bine ati ajuns acasa!
Pentru toti o zi buna cat mai placuta alaturi de cei dragi voua!
Pentru ca acum am mai mult timp am reusit sa pun cateva poze mai recente cu noi.Incerc sa pun si un filmulet cu un colindator.![]()

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&SID=191205&Show=Y" target="_blank">Decembrie2007
Sarbatori fericite!
filmulete Mariuca "de maine vreau sa fiu mare!"
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by crig72
Primiti colindatori?
Primim, primim cu drag!
Ca rasplata le dam
si
pentru toti.Angelique nastere usoara si bb sanatos si mancacios
.Sinzi bine ati venit, distractie placuta!
Dana cand si unde ai reprogramat intalnirea pt saptamana asta? Cum te mai simti?
Noi de ieri a renuntat la tzatzi fara probleme la bb-lina sau mama. Asa ca... bibe "sa traiasca".
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
www.youtube.com/watch?v=HFihJ8u56j8&feature=related" target="_blank">colinde cu drag
AngeliquedeS spune:
Va multumesc din suflet!!!
Doar ca nu mai nasc pe 27 ci pe 28, asta daca nu binevoieste bebe sa vina pana atunci neprovocat... Avem deja 40+1 si el sta asa de bine in burtica.... Am mari emotii! Va pupic dulce pe toate!
Pupici, 
Angelique
40+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: Pana pe 28!
Madamsadamy spune:
Craciun ferict si multa sanatate la toata gasca!!!!
Cristinel, nastere usoara si un bebe sanatos voios si frumos ca voi doi.
Despre mine, nu am vesti prea bune. Am terminat tratamentul pe 24 si pe 25 am facut febra.Sant foarte suparata si abia astept sa vad ce-mi mai zice DR loghin ea . La ultimul control mi-a spus ca daca nu ma simte ca respir bine ma interneaza.Pe langa faptul ca nu respir bine,am mai facut si febra....sigur ma interneaza.
Asa ca nu sant in stare sa reprogramez o intalnire, poate dupa anul nou. Si ca locatie tomisul e perfect.
Va pup si va doresc numai bine si distractie placuta.
mav spune:
Poftiti la:
CAPITOLUL NOU
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)