Gasca de Constanta (95)
Raspunsuri - Pagina 17
lulu77 spune:
Pupi ei si de la noi!
Intru mai rar pe forum ,alerg f mult ,ne-am achizitionat o locuinta noua si acum suntem prinsi in nebunia amenajarii ,mobilarii ,etc.
Luca creste frumos ,e un copil f vesel ,cuminte si fff perspicace,a ajuns deja la 8 kg
si azi a implinit deja 4 luni ...uf ce mai trece timpul ,imi va fi tare dor de el asa mic ,mai ales acum cand incepe sa faca numai prostioare specifice varstei lui
Cine stie unde pot gasii lavabil deja pregatit culoarea care o doresc ,stiu ca cei de la Arabesque fac...dar altii?
A , si perdele mai frumoase ,deosebite ? Eu am luat mereu de la mag de pe Stefan cel Mare ,vis-avis de fosta Casa Modei ,dar am fost ieri si era cam saraca oferta la ceea ce vreau eu ....![]()
Pupicei si spor la cumparaturi.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
myoni spune:
salutare dragi mamici.eu sunt inca in carantina deoarece nu-mi mai trece raceala asta si acum am o voce parca nu am vazut lupul ci cred ca era ceva mai mare
asa ca sper ca de sarbatori sa fiu in forma.la serbare toti s-au alintat la maxim,le-au stresat de educatoare care se laudase-ra ca ai nostrii copii stiu poeziile dar in fine a fost prima serbare,probabil ca la a doua o sa fie mai bine.cea mai dezinvolta a fost alexandra a lui cami care nu avea nici o treaba
si bineinteles si andrada si oni a mea.noi mai avem de lucru;cand a chemat-o educatoarea pe oni a inceput incet sa spuna poezia si apoi a fugit repede repede ca sa scape
dar cea mai tare faza a fost cand a venit mosul;cand a luat-o mosul in brate a mea fata a inghetat si se uita la mos cu o frica ......a spus poezia cu ochii la mos ca nu cumva sa se miste cumva ca..............
sper ca si la voi a fost frumos cele care ati avut serbari.daca nu distractie placuta
mav spune:
A fost frumoasa serbarea... a inceput cu Sebi care striga "Unde e placinta mea???? Datiiii-mi placinta!!!!" (la gustarica au avut placinta si nu apucase s-o manance
)....si apoi, pt ca baietelul care trebuia sa recite primul a avut trac... a continuat tot motzatul meu (vorba vine, ca de fapt e tunsulica acum), degajat, cu poezia lui (desi nu eram randul lui)... pe care a zis-o pe nerasuflate....
Au fost atat de frumosi si scumpi toti piticii... mi-au placut mult de tot si-mi pare atat de rau... n-am facut nicio poza.... doar i-a filmat sotul meu. Mie mi-a cazut camera foto... exact langa masina (am avut mainile incarcate cand am coborat si n-am simtit) si pt ca n-am vrut sa ratez serbarea, nu m-am agitat sa mai caut camera. Culmea este ca am gasit-o langa portiera cand ne-am intors, dupa vreo 2 ore! Nu va pot spune cat de mirata sunt ca n-a vazut-o cineva... si sa i se lipeasca de mana...
O sa pun poze cand voi reusi sa fac si eu rost de la ceilalti parinti...
In rest, si la noi a fost tot cam asa... pana sa apara mosu', unii au recitat/cantat, altii nu, insa cei mai multi piticii i-au spus direct lui mosu poeziile!
La noi a iesit ceva mai bine aceasta serbare, pt ca a fost a 2-a, prima au avut-o despre toamna. S-a vazut clar ca erau mai dezghetati acum decat in urma cu 2-3 saptamani.
Ce nu v-am scris: alaltaieri-noapte, s-a trezit omuletul la miezul noptii... suspina si plangea in hohote... ca maine urma sa aibe serbarea si nu l-am tuns si cum sa se duca el asa la serbare, ca-l vede Mosu' "cu ciuful asta".... In fine, l-am calmat si l-am culcat inapoi, dar dis-de-dimineata.... a trebuit sa-l tund, ca asta a fost prima lui grija... Era stresat saracu'... foarte importanta serbarea asta cu mos... poezii... si cadouri...![]()
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Ontica Camelia spune:
Salut!
Alina aveti vecini foarte onesti, daca nu s-a lipit aparatul de mainile lor.
Bine ca ai tuns baiatu' ca avea cosmar, auzi baiat frumos si pletos! ntz, ntz, ntz 
Claudia si ce ziceai ca era ala mare si ... de ti-a luat glasul?
Multa sanatate.
Cred ca de aseara de la serbare se trage, ai stat prea cu sufletul la gura si acum nu mai coboara de acolo.
Am pus poze de la serbare.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
www.youtube.com/watch?v=HFihJ8u56j8&feature=related" target="_blank">colinde cu drag
Madamsadamy spune:
Alina(mav), nu sant in co medical merg la munca desi doctoritza mi-a recomandat repaus total.Dar pe tura libera asta fac repaus, sa compensez cat de cat ziua de munca.Maine sant de servici, ma gasesti acolo sau putem vb la tel, mi-am pus rds poate ai si tu 0341170681.
Dar poate ne vedem. Nu neaparat ptr colega mea cat ptr a ne vedea. Propusesem chestia asta cu gandul de a impusca doi iepuri deodata;ne vedeam in gasca si faceam si o bucurie unui copil. De aceea am propus alt termen de intalnire intre craciun si revelion.Poop.
Alina(lulu), cred ca ar fii mai bine sa lasi cumparaturile ptr dupa anul nou. Anul trecut am vrut sa-mi schimb perdeaua din sufragerie si bucatarie,si nu am prea gasit nimic in perioada asta , am schimbat-o doar pe cea de la bucatarie, de la acelasi magazin vizavi de casa modei. Au perdele frumoase si serviciile incluse in pretz.
Mi-a ciuda ca nu pot participa la serbari anul asta , este prima data cand lipsesc. In fiecare an prindeam macar una.
Multumesc Cami, sper sa ma fac repede bine.
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by lulu77
Pupi ei si de la noi!
Luca creste frumos ,e un copil f vesel ,cuminte si fff perspicace,a ajuns deja la 8 kgsi azi a implinit deja 4 luni ...uf ce mai trece timpul ,imi va fi tare dor de el asa mic ,mai ales acum cand incepe sa faca numai prostioare specifice varstei lui
A , si perdele mai frumoase ,deosebite ? Eu am luat mereu de la mag de pe Stefan cel Mare ,vis-avis de fosta Casa Modei ,dar am fost ieri si era cam saraca oferta la ceea ce vreau eu ....
pt grasunel, ce vesti aveti de la Pampers?eu mi-am luat perdele si draperii din spate de la Tomis, era Materna pe vremuri, incearca poate iti place ceva.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
www.youtube.com/watch?v=HFihJ8u56j8&feature=related" target="_blank">colinde cu drag
myoni spune:
salut draga cami.nici eu nu stiu ce era dar in fine sper ca o sa plece pina de sarbatori.adevarul e ca aveam eu mai multe emotii decat oni pe care o interesa unde sorcova ei'
[url=img3567poze oana\url]
nastasie spune:
alina, dana , perdele frumoase gasiti la casa de cultura sus, la Alexandra 2000 si la niste preturi si culori de muriti.are superbe la 70-80.000 lei vechi, dar sunt unele la 120.000/m cu firicele, portocalii, bej, maronii, superbe.eu de exemplu am vazut aici sus o perdea de copii cu 70.000.m si aceeasi perdea in bricostore cu vreo 220.000/m.eu zic sa incercati sa vedeti ce gasiti.noi azi avem serbare.sunt in pregatiri.o sa pun poze cat pot de repede.
adriana&
razvan 01.11.2004
mav spune:
Cami, ce printese frumoase!!!!!
Claudia, fetita ta este aici langa Alex si Andrada?
Daca tot n-am facut poze la serbare, am facut azi dimineata -www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">la gradi! Maria e preferata lui Sebi.![]()
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
sinzi_ana spune:
Va pupam si noi cu drag si ne vedem in C-ta!!!!
Noi suntem tare prinsi in munci, bagaje, si acum ne-a lovit o alta belea: masina sotului a fost lovita rau, este ireparabila (din fericire nimeni nu a patit nimic) si acum alerg sa ii fac cadou de Craciun (si ziua lui) o masina nou-nouta![]()
Vroiam doar sa va spun ca pe 25 dec seara impartim cadouri, cine poaate ajunge la socrela (pe 1 mai vechi) poate sa ne gaseasca la nr de tel: 0341-428287. In principiu mereu e cineva acasa, deci si a doua zi si apoi se pot recupera pachetele...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania