Casnicute sexy(149)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mama ce petrecere pe-aici, auzi moshi craciuni la geam, miha bate la tobe, Liana da din buric...io ce sa mai zic...
va servesc cu ceva de papa
Medalioane din muschi de porc umplut cu carnati si niste Pate de ficat facut in casa
o asteptam pe miki sa ne dea de baut..ca doar veni acasa

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Ma atasez si eu la petrecere , dansatoare vad ca sint , mincare este destula , iar eu vin cu un vin super bun din Salaj, de la soacra-mea. ce zice-ti e ok?

gyongyi

Mergi la inceput

io deja sunt zombie de la vinul ala
mama s-a trezit pitica cu niste spume pe ea...nu-sh ce-are...se tot plangaceste... i s-a nazarit sa-i dau suc cu accid si nu tace pana nu-i dau(de obicei nu-i dau da' azi ca sa o pacalesc sa stea acasa cu mine fiindca baietii plcau la pescuit i-am dat niste suc de-asta) si-acum s-a invatzat...precum ursul la miere

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Lianoo ! tu sa cam ai grija cu dansul ala din buric nu cumva sa faci febra musculara pe cind vii inapoi , ca nu stiu ce va zice .cred ca o sa ne .

gyongyi

Mergi la inceput

Moni!asta seara nu prea avem sanse la petrecere , sau retras si si dansatoarea ,(am speria-to) ,ne v-om retrage si noi.Noi cu si ne-am oferit ,miine e rindul lor.Sper ca esti cu mine.,,,pt tine si toata

gyongyi

Mergi la inceput

iote va invit la mareatza supa
TOM YUM GOONG
pun si reteta daca va hotarati sa faceti
dupa ce ca mi-era cald acum curg apele de pe mine la cat de iute a fost a facut-o sotzul ca la carte...

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Breeeeeeeee, tot bine si frumos!
Monica am intales in sfirsit cum sa scap de soata in dotareeeeeeeeeee!!!
Supa tailandeza! Yupiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Asta nu stie ce e ala peste!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

halt! sa nu cerdeti ca sint criminala complet!
lista in afara peste : usturoi (bleah) ceapa, muraturi, verdeturi, salata, ----mai continui???? Sa mai zica cine va ca nu am avut rabdare 24 ani!
Acu sa zica cineva ----cum fac????[asta nu ajungebang]

asta da?

sau ma ? Acu ? nici gind!!!

Mergi la inceput

am revenit la petrecere ...pana acum am fost la circ
desi era deja intuneric d-ra a vrut afara cu rolele...tati care nu-i rezista a iesit afara cu ea cu rolele(eu am stat sa-i pun tot arsenalul pe ea vreo 5-10 min) soni stieeee si numai ce trec vreo 5 minute de cand plecasera afara si se intoarce cu o julitura la umar(era blindata peste tot...casca, cotiere, genuchiere, palmiere) dar a iesit in bluza cu bretele...unde credeti ca s-a lovit??? la umar e o zdrelitura mica dar daca nu s-a aolit de m-a zapacit...abia, abia am impacat-o...si acum se joaca la pc...daca vreau sa o iau de-acolo cica o doare buba...asa n-are nici pe naiba
fug sa-i bag la si revin
va pup daca mergeti la culcarica
somn usor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

e pregatita.

Monica dau diseara de baut.