Pantelimon (2)

Pantelimon (2) | Autor: andruskandu

Link direct la acest mesaj

Buna, mamici din Pantelimon si imprejurimi!

Va invit la un nou capitol, poate de data asta vom avea mai mult noroc sa fim unite. Sau mai multa dorinta...

Andreea lui Andreiut Puiut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

... deci, care va sa zica, despre mine:
Ma numesc Andreea, am un bebic de 1 an si 5 luni, Andrei, dulce foc, tare prietenos, smecheras, pe care il iubesc din tot sufletul.

Locuim aproape de intersectia Morarilor, pe langa biserica, asa ca ne plimbam in general prin parcul Morarilor. Nu ne-am despartit de carut, ceea ce ne da o mai mare libertate de miscare. Am mai mers si prin parcul IOR, Stadion, chiar si prin Herastrau.

Ne-ar placea sa primim vizite, pentru ca avem spatiu de joaca pentru 2-3 copilasi. Cine doreste si are timp, ne poate vizita, mai ales ca a venit iarna, e frig afara, o iesire "la prieteni" mici poate fi binevenita...

So...

Mergi la inceput

Ce ploua... si ne-am plictisit in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

buna Andruskandu, sa-ti traiasca piticul si La Multi Ani pt. sf Andrei.
Tot singura pe aici, vad ca fetele active la celalalt capitol nu mai intra pe aici. Noi suntem departe de tine ca am venii in vizita ca si asa ne plictisim in casa. Stam in casa din cauza ploii si cand e vreme cu soare iesim prin imprejurimi..nu am mers pana acum in parc ca sunt departe de noi, bb e prea mica..asteptam primavara:)

Eu tot sper sa fie mamici si de aici din com. Pantelimon pe site cu care sa ma intalnesc l;a plimbarea bbilor.

Ce face Andrei? povesteste despre el..eu abia asteptca bubulina mea sa mai creasca sa putem "conversa" putin..fiecare pe limba ei:)

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Buna!
Tzuc

Andrei a implinit pe 11 dec. 1 an jumate!
E cuminte, vorbaret,dulce, cel mai dulce baietel din lume!
Face toate nebuniile, rade continuu, adora sa te joci cu el. E sociabil, ii plac copii, chiar si cei mai mari.

Mai nou, numaram pana la 5, dupa mama (adica repeta dupa mine), sau singurel, cu degetele - le apuca pe rand si spune: de ,de, de, de.

Il iubesc!

Mergi la inceput

Ninge... ce frumos e!

Mergi la inceput

Ieri, cand a inceput sa ninga, am iesit la plimbare. Lui Andrei i-a placut muuuult! A invatat un cuvant nou: ninge! Bine, el spune: "nige", dar, asa frumos... ca-ti vine sa-l mananci!

Mergi la inceput

E cineva aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Buna

vad ca intra foarte putin lume pe aici.
Si eu stau in zona, mai exact pe la Gara de Est.
Am un baiat Andrei de 1 an si 3 luni.

Mergi la inceput

CRACIUN FERICIT TUTUROR!

Mergi la inceput