Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Multumesc mult Diana!Ne "pregatim" de bebe : vreu sa-mi fac analize si sa-mi gasesc ginecolog.
Multumesc si tie Sheanna, pentru raspuns.
Mai astept si alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mult succes Delia! (PS se vede ca esti medic, asa e si normal sa te pregatesti de o sarcina si sa-ti faci investigatii inainte ).

Ne gasiti la concursul clipe de viata 2007:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank"> Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 Vlad alergand in ploaie!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Delsim , bafta multa !!!

Cristina 19+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Mersi frumos! Chiar am nevoie sa-mi tineti pumnii!Sper sa fiu sanatoasa, sa nu am nici o problema,ca am reusit sa nu raman niciodata insarcinata . Sper sa nu fie semn rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

asa cum fac de obicei,am intrat doar sa mai citesc ce mai e nou!

surpriza!era sa nu va gasesc;am ajuns pe pagina 5!

mai scrieti voi cate ceva fetelor,sigue aveti mai mult timp decat mine care am luna aceasta 9 garzi in ati!

(de fapt ma compatimesc singura cand scriu acest mesaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

delsim, mult, mult succes la proiectul bebelus! poate ne spui si noua ce ginecolog ai ales! eu am mers la dr secara de la municipal..nu am ce sa ii reprosez..da parca nici nu simt nevoia sa o recomand tuturor!

bonsai, 9 garzi intr-o luna?? brrrrr...

tocmai am aflat ca maine, de Ziua Mondiala a Sanatatii..avem libeeeer!!

burticile noastre cum mai sunt?

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cmoni spune:

Buna,
Sunt noua pe forum si am si eu o intrebare daca puteti sa-mi raspundeti. Sunt medic rezident si sunt insarcinata in 8 Sapt.
Ma obosesc f tare garzile si va intreb daca stiti cumva pana la cate saptamani suntem obligate sa facem garzi?
Voi cum ati procedat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

cred ca totul depinde de sectia pe care esti si de colectivul de acolo!

corect ar fi sa iti informezi coordonatorul de rezidentiat si in mod neoficial sa renunti la garzi,ca in final nu iti face nimeni statuie,iar pe de alta parte sanatatea copilului tau e mai presus de toate!

cred ca am fost cam prea directa,dar asta e parerea mea si asa as face ,mai ales in prima parte a sarcinii,in perioada de embrioformare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Eu stiu ca daca esti graviduta esti scutita de garzi. Acum, nu stiu daca legal sau la buna intelegere. Am o colega care e insarcinata si nu face garzi.
Si cred ca ai putea sa primesti si o adeverinta de la ginecolog ca nu ai voie peste n ore de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Abuzez si eu de bunavointa medicinistilor.
Caut cabinetul dr. prof. Totoianu Ioan din Sibiu. Dr. endocrinolog. Am "rasfoit" tot netul si tot degeaba. Am auzit ca se pricepe cat de cat la infertilitate masculina.
Va multumesc,

Mergi la inceput