Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Draga Hopes,

La 1 an si 3 luni avand 90 cm si 15 kg, eu nu pot sa zic decat WAW si probabil ca si celelalte fete care au copii nemancaciosi ca al meu, ar zice la fel.
Este cam grasut zic eu pt 1 an si 3 luni, asa ca poate ar trebui sa-i mai tai din portia de paine din ciorba si sa-i mai schimbi meniul ( fara muschi afumat), sa-i mai introduci niste legume, pureuri, mai multe fructe.
Deci, parerea mea, nu laptele este o problema si sculatul la 4 am ci poate ar fi bine sa incerci sa-i dai lapte simplu fara 5 masuri de cereale.
Astept sa vad ce spu si celelalte fete, dar pe aici nu cred ca e cineva cu bebe asa dezvoltat si poate nu suntem obiective cand noi ne dorim sa manince si ai nostri mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dimineata¨!
........nu stiu daca ma mai tineti minte................nu am mai intrat de o vesnicie pe aici, din cand in cand mai citesc, dar am vazut ca diana si Abriana m-au felicitat asa ca nu pot sa nu le multumesc din suflet pentru felicitari si ca nu m-au uitat.
Mona iti spun si eu cu intarziere "L MULTI ANI" pentru Briana, sa creasca mare sanatoasa si cuminte. Si copii se obisnuiesc repede, cu schimbarile, cred ca pentru noi mamele e mai greu si ne facem mustrari de constiinta cand ii lasam pe mana altcuiva
Diana si eu am lucrat la Padurea verde dar la V. Babes. De la Cardio cunosteam farmacistele. Nu mai stiu cum arata celelalte spitale in Timisoara dar Cardio era super si pe cand eram eu acolo.

Noi suntem bine, copii cresc, eu 4 zile la servici si una acasa, sotul sta cele 4 zile acasa cu copii. Egreu sa fi asa departe fara ajutor. Au si un sistem foarte prost social, copii merg la gradinita abia de la 5 ani si numai 2-3 ore/zi. Exista crese ..putine, esti un fericit daca gasesti loc, dar costa ff mult. Asa ca pentru moment noi am ales solutia asta.

am citit si eu poveste lui Naty.....m-am cutremurat, sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere, si Iulia sa creasca mare si sanatoasa.

Va doresc o saptamana cat mai buna.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Eu sunt racita de vreo 3-4 zile. In afara de ceai cu lamaie si miere nu am luat nimic.Sper ca nu il stresez prea tare pe bebe!!!

Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Cristina, sanatate muuuuuulta in primul rand.
In al-2 lea, stii si tu de fapt, dar iti reamintesc si eu ca paracetamolul nu-i face rau lui Mihai Daniel, si daca tusesti, eu am luat Stodal, e incercat pe mine, ia fara probleme.
Cu ceaiul si lamaia, am incercat si eu.......faraa efect din pacate, pana n-am luat 2 zile paracetamol nu mi-au trecut simptomele.
Hai ca mai ai putin si-l simti pe Mihaita!....numai bine iti doresc si pupici!
Unde faci triplu test? dar morfo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by nicopuscasu

Cristina, sanatate muuuuuulta in primul rand.
In al-2 lea, stii si tu de fapt, dar iti reamintesc si eu ca paracetamolul nu-i face rau lui Mihai Daniel, si daca tusesti, eu am luat Stodal, e incercat pe mine, ia fara probleme.
Cu ceaiul si lamaia, am incercat si eu.......faraa efect din pacate, pana n-am luat 2 zile paracetamol nu mi-au trecut simptomele.
Hai ca mai ai putin si-l simti pe Mihaita!....numai bine iti doresc si pupici!
Unde faci triplu test? dar morfo?

www.nico.stfp.net

Nico, multumesc de sfat!!! Adevarul e ca nu prea suport Paracetamolul, dar pt binele lui bebe...
Triplutest nu voi face , iar eco morfofetala o fac la Medlife la Dr. Chitescu. AM vrut la Dr Iosup de care vorbeste toata lumea, dar ma gandesc ca prea multa faima strica. Sper sa fie bine.
Tu ce mai faci??

Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

quote:

Draga Hopes,

La 1 an si 3 luni avand 90 cm si 15 kg, eu nu pot sa zic decat WAW si probabil ca si celelalte fete care au copii nemancaciosi ca al meu, ar zice la fel.
Este cam grasut zic eu pt 1 an si 3 luni, asa ca poate ar trebui sa-i mai tai din portia de paine din ciorba si sa-i mai schimbi meniul ( fara muschi afumat), sa-i mai introduci niste legume, pureuri, mai multe fructe.
Deci, parerea mea, nu laptele este o problema si sculatul la 4 am ci poate ar fi bine sa incerci sa-i dai lapte simplu fara 5 masuri de cereale.
Astept sa vad ce spu si celelalte fete, dar pe aici nu cred ca e cineva cu bebe asa dezvoltat si poate nu suntem obiective cand noi ne dorim sa manince si ai nostri mai mult

www.nico.stfp.net

am facut o eroare fantastica . copilul meu are 2 ani si 3 luni

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by Hopes

quote:

Draga Hopes,

www.nico.stfp.net

am facut o eroare fantastica . copilul meu are 2 ani si 3 luni

Uite aici ai graficele de crestere pentru copiii pana la 5 ani
http://www.who.int/childgrowth/standards/en/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

[/quote]

Uite aici ai graficele de crestere pentru copiii pana la 5 ani
http://www.who.int/childgrowth/standards/en/

[/quote]
Sheannamp multumesc dar problema mea nu este greutatea lui. El e ok, la 2 ani si 3 luni 15 kg e ok, problema mea este mancatul noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nu are nimeni stagii/garzi in elias in perioada asta? eu speram sa va mai intalnesc pe unele dintre voi la spital, acum ca mi-am reluat activitatea...

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Cristina, de data asta nici eu n-am facut TT, data trecuta am fost o gravida mai mult decat model, nu exista investigatie pe care s-o aman, am inceput cu 6 luni inainte de conceptie cu tot tacamul: stomatologie, reparat ce era de reparat sa fiu o mamica fara carii, ac folic cu 6 luni inainte, zoonozele la Cantacuzino, l-am indopat pe stefan cu vitamine, ne-am facut toate analizele de sange dinainte....ehe, nebunie mare. Am facut 14 echo in sarcina, la 2 sapt eram calare pe camera de garda ca mi se parea nu stiu ce, mergeam la monitorizare BCF sa vad eu ce si cum...

De data asta, am luat-o mai usor, fara TT, fara ensphe mii de analize, decat cele uzuale, echo una/luna, nu am mai dat banii in stanga si dreapta.
Data trecuta am facut toate echo la Iosup la CMU, sau Pop/Diagnosis si doar la noi la spital cand ma apuca noaptea ca nu stiu eu ce fluturi aveam prin cap
....in rest, voiam performanta si daca se putea mi-as fi luat un echograf sa-l pun langa pat
Acum, ma repet, sunt mai domolita, am mers o data pe luna la control, mi-am luat fierul si elevitul dar nu mai m-am impiedicat de orice mic amanunt si nici la camera de grada n-am fost niciodata

Dr Chitescu o stiu de cand lucra la noi in Municipal, are referinte bune si ai nostri trimit inca la ea pacientii spitalului.
Eu am mers la morfo la Polisano la dr Klein ca daca tot am mers in fiec/ luna la spital la ea, am zis sa merg si la morfo. Mi-a placut la Polisano pt ca au camera de asteptare si au jucarii pt copii, asa ca fii-mea a fost f incantata cat timp am asteptat, se juca numai pe jos( era un covor gros de la ikea, din ala stil macaroane si i-a placut f mult)

Eu m-am rasfatat ieri la coafor ca sper rusinea mea nu am mai fost de muuult, m-am tot ciuntit eu pe la breton pe acasa si vopsit la fel, si cand m-am dus ieri, ma intreaba coafeza: unde v-ati tuns ultima oara? si eu...la un salon la noi in cartier...ce sa-i zic ca in oglinda singura??
Sunt bine, ca tot m-ai intrebat, dar nu mai pot merge pe jos, ma cam doare burta, cu totul ca am luat decat 10 kg pana acum, la Mara deja luasem vreo 15 poate si mai mult....noroc ca de vreo 2 ani am permis si ma deplasez ici-colo la ore neaglomerate ca si burta e maricica acum si e deranjant din cauza volanului...
Ma cam doare piciorul drept, mai ales noaptea, ma scol cu o contractura musculara de plang la propriu, acum vad ca si ziua se mentine durerea, pana acum decat noaptea, am zis c-o fi din cz. pozitiei ca nu pot decat pe spate sa dorm.
Am incercat cu picioarele mai ridicate, dar amortesc numai pe spate.

Am maaare noroc cu Stefan care sta toata ziua cu fii-mea, si noaptea daca se scoala tot el se duce, o imbraca , spala etc. eu sunt mai mult cu directivele

Cam asta e cu mine,aa... i-am cumparat lui bebe mic un dulap in care i-am pregatit deja tot ce tine de haine, paturici, cosmetice etc mai deschid dulapul care miroase a nou si-mi place mirosul de lemn, ne-am cam pregatit cu toate, mai am sa-mi fac rost de trusa de peridurala ca la noi la spital stam cam prost cu asta, si cam gata....sa treaca timpul si sa vina aprilie.
In rest, mi-am facut si eu bagajul chiar daca mai am 1 luna si jumate.

Heiii, cam asta e, v-am scris o polologhie intreaga, v-am zis ca Stefan e afara cu fata si am timp de "vorbit".

Pupici si numai bine tutuor!

Nico 32 spt si Mara 1 an si 9 luni.

Mergi la inceput