Baiatul meu a fost batut
Raspunsuri - Pagina 2
iana_mari spune:
Martorul meu era acolo de fata.
Cu o zi inainte agresorul ia spus fiului meu sa se dea din calea lui,iar acesta ia spus'' de ce".Adoua zi la pocnit.
LONA DAR NU EXISTA LEGI DE AGRESARE ASUPRA UNUI MINOR DE CATRE UN MAJOR?
s.m.
Lona spune:
quote:
Originally posted by iana_mari
Martorul meu era acolo de fata.
Cu o zi inainte agresorul ia spus fiului meu sa se dea din calea lui,iar acesta ia spus'' de ce".Adoua zi la pocnit.
LONA DAR NU EXISTA LEGI DE AGRESARE ASUPRA UNUI MINOR DE CATRE UN MAJOR?
s.m.
Este circumstanta agravanta.
iana_mari spune:
M-am intors.
Deci ia luat o declaratie fiului meu unde ne-a spus si despre despgubiri financiare(AM CERUT 2500 RON) cu toate ca cheltuielile au fost mult mai mari iar maine urmeaza sa audieze martorii.
Ne-a spus ca va lua o amenda penala daca nu ajungem la o intelegere.
Deci va avea cazier.
s.m.
Lona spune:
quote:
M-am intors.
Deci ia luat o declaratie fiului meu unde ne-a spus si despre despgubiri financiare(AM CERUT 2500 RON) cu toate ca cheltuielile au fost mult mai mari iar maine urmeaza sa audieze martorii.
Ne-a spus ca va lua o amenda penala daca nu ajungem la o intelegere.
Deci va avea cazier.
s.m.
Deci, renunti la plangerea prealabila? Sau astepti trimiterea in instanta si refuzi impacarea?
Cred ca stii ca impacarea partilor inlatura raspunderea penala.
Despagubirea trebuie s-o ceri in instanta, dupa stabilirea vinovatiei, nu are legatura cu cercetarea de fata.
iana_mari spune:
ASA DECI.
Eu am inteles altceva si anume:putem sa ne impacam el ,imi da banii eu retrag plangerea.Daca nu politia trimite la tribunal dosarul.
Asa este?
s.m.
Lona spune:
quote:
ASA DECI.
Eu am inteles altceva si anume:putem sa ne impacam el ,imi da banii eu retrag plangerea.Daca nu politia trimite la tribunal dosarul.
Asa este?
s.m.
Politia nu trimite la tribunal. Procurorul este cel care hotaraste daca-l trimite sau nu in judecata.
Daca va impacati (treaba voastra cum, cu bani sau fara) iti retragi plangerea si gata, se inchide toata povestea.