Grand Canyon

Grand Canyon | Autor: anky

Link direct la acest mesaj

Buna seara !
Vrem sa mergem in inuarie- februarie in State si musai de data asta vrem sa vizitm Grand Canyon.Rog mult pe cele care au fost sa imi recomande un hotel sau pensiune in zona si daca mai este si altceva de vizitat in inprejurimi.

Multumesc

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna Anky, noi am fost anul trecut in The Grand Canyon si a fost intr-adevar superb. Ne-am cazat la hotelul asta: http://the-grand-hotel-grand-canyon.pacificahost.com/ Este un hotel dragut, insa este simplu. Noi am fost anul trecut in noiembrie acolo si imi aduc aminte ca diferenta de temperatura dintre zi si noapte a fost destul de mare. Ziua erau cam 15 de grade, insa noaptea au fost si 0 grade din cate imi amintesc. In hotel insa nu a fost o problema.

Distractie placuta

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Anca, noi am fost in martie anul acesta in Las Vegas, si de-acolo am plecat intr-o excursie organizata de o zi cu avionul....privilestile sint breathtaking, e o experienta extraordinara sa vezi de ce e in stare natura. Am si niste poze pe la semnatura pe undeva, nu stiu sa-ti recomand hotel, caci am stat in Vegas. Distractie placuta, sint convinsa ca vei aprecia Marele Canion si Hoover Dam

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmita baby,intradevar arata foarte bine hotelul,o atmosfera calda si primitoare,am urmarit filmuletul de pe siteul hotelului,nu e musai sa fie luxos,oricum mergem fara copii si atunci nu avem nevoie de prea multe dotari.Noi vom inchiria o masina din L.A,deci mai mult vom fi pe drumuri si nu vom sta nici foarte multe nopti in acelasi hotel.Ne place sa ne aventuram pe drumuri desertice.

Khristin,daaaa...abia astept sa ajung si la Hoover Dam.
Am incercat sa gasesc pozele de care vorbeai da nu am dat de ele,nu pot sa le deschid pe toate da mai incerc.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Anca, daca ajungeti la Grand Canyon, tb. sa vizitati neaparat si Sedona....privelistile sunt superbeeeee...uite aici un link
http://3dvirtualtour.net/component/option,com_wrapper/Itemid,4/

Nici noi nu am avut prea mult timp la dispozitie; am fost 4 zile....2 zile le-am facut pe drum, o zi am petrecut-o la Grand Canyon si una in Sedona....asta acum vreo 5 ani...din cate tin minte, noi ne-am luat camera la un hotel situat cam la o ora de Grand Canyon...camerele sunt mai ieftine iar noi am vrut sa mergem neaparat si in Sedona asa ca eram situati la o ora de Grand Canyon si o ora si jumatate de Sedona...altfel sunt cam doua ore si jumatate pana in Sedona (de la Grand Canyon)....eu stau cam la o ora de LA si din cate tin minte am facut cam 8 ore pe drum...deci drumul e destul de obositor dar se merita...

Irina, mami de Cezara si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Si acum sa va dau si un sfat ...

Daca plecati la drum sa va asigurati ca aveti benzina suficienta si sa nu tb. sa va opriti pe drum....noi era cat pe ce sa ramanem prin desert la intoarcere...in ultimul moment am vazut ca pe o distanta de nu stiu cate zeci de mile nu vom mai gasi nici o statie de benzina si asa am iesit repede de pe freeway si am mers intr-un orasel de numai in filme am vazut asa ceva ...parca eram in vestul salbatic ....apoi dupa alte cateva ore de mers ne-am oprit intr-un oras mai mare ca sa mancam ceva si am mers si la Walmart sa scoatem pozele...era lumea la coada si nu stiam de ce...saracii isi depuneau aplicatii pt. job.....e destul de grea viata pe acolo prin desert...

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

quote:
Originally posted by khristin

Anca, noi am fost in martie anul acesta in Las Vegas, si de-acolo am plecat intr-o excursie organizata de o zi cu avionul....privilestile sint breathtaking, e o experienta extraordinara sa vezi de ce e in stare natura. Am si niste poze pe la semnatura pe undeva, nu stiu sa-ti recomand hotel, caci am stat in Vegas. Distractie placuta, sint convinsa ca vei aprecia Marele Canion si Hoover Dam

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Cristina imi spui si mie unde ati stat in Las Vegas ?? La anu vrem si noi sa ne oprim pe acolo(luna de miere)...m-am tot uitat pe internet...dar sunt atatea hoteluri unde as vrea sa stam...offf! Sau ceva sfaturi ???

http://www.flickr.com/photos/9734044@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Subscriu la recomandarea cu Sedona. Noi am stat in Flagstaff, este intre Grand Canyon si Sedona (cam la o ora de Grand Canyon). Sunt o gramada de hoteluri/moteluri/bed&breakfasts dragute si ieftine (mult mai ieftine decat hotelurile care sunt chiar la buza canionului).
In zona mai sunt rezervatii de indieni, unele se pot vizita.
In ianuarie-februarie este prea frig jos, dar daca mai mergeti si altadata (aprilie-mai sau septembrie-octombrie - ca vara e ff cald) recomand sa coborati pana jos in valea raului Colorado; ei recomanda sa nu faci drumul dus-intors intr-o singura zi - noi am fost cu cortul (a trebuit sa facem rezervare cu exact trei luni inainte si sa le dam trei optiuni de zile cand am putea sa mergem), este insa si o cabana/pensiune unde se poate dormi si manca, dar acolo trebuie facuta rezervarea cu un an, un an si ceva inainte).

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salut Luxe,

Noi am stat la Mirage, l-as recomanda mai ales pt. pozitia centrala de pe Strip, exact langa Bellagio, dar si pt. servicii . Nu poti sa dai gres...amuse-toi bien, la-bas

In martie anul asta si vremea a cooperat, la 25 grade....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

mersic mult....si noi tot in martie vom merge !!!

Mergi la inceput