Cafea cu aroma de femei - (53)
Raspunsuri - Pagina 7
slimatei spune:
da..
da' cred ca se ia dupa capu'lu ma'sa si vrea capricorn...![]()
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
A_Iulia spune:
Pai Stefania, ce naste din pisica soareci mananca. Asa ca pregateste-te de cornite ![]()
Maru, frumos ca aveti zapada! si eu as vrea macar o zi, pentru Vivi. La munte am gasit niste petecute de zapada inghetata si s-a jucat mult acolo, i-a placut.
Iti tinem pumnii cu jobul, sa iasa asa cum iti doresti.
Adina + Olivia Q1.04
slimatei spune:
pai cine mai rezista pana pe 20 dec..am un burtoi de zici ca sta sa explodeze nu alta..saraca..se misca si mult mai putin ca nu mai are loc..da cand se face simtita stie ea cum...zici ca vrea sa-si scoata toate cele prin burta..asa sfredeleste..si doare..da' ce sa va mai explic..caci ati trecut cu toate prin astea...
Stefania X 2
mai avem putin...putin...
Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
maru spune:
6 dec e aproape, rezista inca 3 zile! ca fac cinste la toate cafengioacele daca nimeresc ziua!

Doamne'ajuta!
POZE
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by principe
Are importanta..deaceea bem sampanie...hai fundul gol....la pahar ma refer.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
principeso stiu povestea si am urmarit si eu stirile.
Felicitari ca ati trecut pe langa dictatura
... bay sunt totusi destepti vanezuelenii astia 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
wonderful spune:
Salut,fetili.Io ma trezesc noaptea ca o vampirita care se respecta.
Printeso,am auzit vestile bune si la tine m-am gandit cand au dat infrangerea broscoiului ala urat si periculos!
Marule,deci si-n alte parti se curata doar strazile principale.Cat despre iarna,asta-i 'norocu' tau,s-o prinzi pe cea mai ce!
Stefano,trage aer adanc in 'pept' si scoate grasana aia mica in lume,sa vada si ea cum e pe aici.
A_Iulia spune:
Wendy, care mai e viata ta? Ce note ai mai pus? Ce termopane ai mai spalat? Ce-ti mai face bursucul intelept? N-ai mai zis nimic de tine cam de multicel
Adina + Olivia Q1.04
iuliana_2007 spune:
Buna seara.
De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.