Cafea cu aroma de femei - (53)
Raspunsuri - Pagina 15
aidaciolac spune:
Culmea este ca atunci cand am fost la Oradea socrela a taiat porcul , dar eu si Emma nu am apucat sa mancam din carnea aia.
Pana acum i-am dat numai carne din magazin (clar controlata) ... dar mai poti sa stii ce bagam in gura in ziua de azi 
cat mai mult
... si nici nu imi place ... bleah
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
maru spune:
aida, sunt convinsa ca totul e doar o sperietura, si ca peste 20 ani o sa radem amandoua pe deck, cu o sticla de Corona in mana, privind la nepoteii canadieni, mancai-ar mama pe ei!
Doamne'ajuta!
POZE
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by maru
aida, sunt convinsa ca totul e doar o sperietura, si ca peste 20 ani o sa radem amandoua pe deck, cu o sticla de Corona in mana, privind la nepoteii canadieni, mancai-ar mama pe ei!
Doamne'ajuta!
POZE
Asa sa fie

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
MsLara spune:
Ele-au disparut, eu am aparut!
Mai eu sunt satula de traficul asta!
Ploua rau afara si au innebunit cu totii, abia am ajuns acasa!
Aaa.. si unde parcam masina era un gard si incepea o gradina...cineva a scos gardul
si pana maine cine stie ce surprize mai gasesc! (pe langa balta enorma in care am parcat ca nu mai era oricum nici un alt loc)!

Imi vine va bat toti primarii, de sector, de ce-or fi
!
Lali 
principe spune:
aida,
la ce te referi cand zici la #treaba aia m ult prea grava# cumva la boala care a avuto emma....aida,ex acum mai putin de 3 saptamani au iesit bine...cand este ceva, imediat se reflecta in analize...de aceea va si pune sa le facti periodic si la intervale scurte de timp....hai lasa nevrozele.la varsta asta copii sufera de dureri de oase,dureri date de cresterea lor.
hai pup si nu mai fi sparieta
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
MsLara spune:
quote:
Originally posted by lulu_boches
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
Lulu nu te mai ascunde ca te-am vazut! treci pe canapea la cafenea!
Lali
lulu_boches spune:
quote:Stau pitita, ca vad ca esti pusa pe fapte "bune"
Originally posted by MsLaraquote:
Originally posted by lulu_boches
Lena
Lulu nu te mai ascunde ca te-am vazut! treci pe canapea la cafenea!
Lali

Lena