opinii produse refurbished

opinii produse refurbished | Autor: lbelciug

Link direct la acest mesaj

Pt cine nu stie produsul refurbish, are o garantie de 12 luni, si provine de pe piata Marii Britanii, unde legea permite clientilor sa returneze orice produs in termen de 30 de zile de la cumparare. Aceste retururi impreuna cu lichidarile de stoc si cu produsele care au fost expuse in rafturile magazinelor sunt apoi trecute printr-un proces de productie unde se verifica din punct de vedere tehnic (electric si functional), se verifica existenta tuturor accesoriilor, se cosmetizeaza , iar apoi se comercializeaza la preturi extrem de avantajoase.
As dori sa stiu daca ati cumparat prod din aceasta categorie, daca sunteti multumiti de ele si desigur daca pretul e intr-adevar mult redus. (nu fac sondaje, ma intereseaza sa stiu daca merita sa le cumpar sau nu)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen123 spune:

si de unde la comercializezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

de exemplu aici: http://www.electro-bazar.ro/
eu am cumparat acum cativa ani niste produse de la rombiz, au fost intr-adevar mult mai ieftine, dar n-am fost prea multumita. e drept ca nu erau facute de vreo firma serioasa, poate daca le luam noi-noute as fi patit la fel

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Exact de pe acest site vroiam sa cumpar si eu. E vorba de un streamer pt legume... Ce-i drept produsul e de firma (tefal) si chiar as vrea sa stiu daca merita cumparat.

www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

sper sa nu incurc firmele, dar stiu pe cineva care a cumparat un steamer de la ei, tot tefal zic eu, si e ok. o sa intreb persoana respectiva, sa vad ce spune

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

quote:
Originally posted by carmen123

si de unde la comercializezi?

nu le vand, vreau sa cumpar pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si noi am comandat un steamer tefal, de pe electro-bazar!! asteptam sa primim pachetul maine..am mai comandat si un aspirator..o sa va tin la ucrent cu calitatea produselor si serviciilor!

produse refurbished au mai cumparat ai mei din suceava...acum 6 ani un frigiser si un cuptor cu micorunde..merg f bine amandoua, singurul defect e ca aveau cateva zgarieturi

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Sarbatori fericite!

megbeng, cum e steamer-ul?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput