Nasterea la Medlife (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

uitasem de AMR ......

Anka AMR 9 zile !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariavaleria spune:

Buna dimineata!
Pupici tuturor mamicilor si bebicilor!
Noi ne simtim ceva mai bine astazi, dar am hotarat sa mai ramanem in spital pana maine la pranz, ca sa incercam sa stam la dospit, precum spui tu mami_papatot.
Pentru a te programa la dl dr io zic sa suni la 2094030 si sa vorbesti cu fetele de acolo. Dl dr are cam 38-40 de ani, e tare de treaba, deschis si intelegator. Si sotia dansului mi-a facut o impresie deosebita, care e si gravidutza pe deasupra.
Daca vrei mai multe detalii ti le ofer cu placere pe pm maria_broscuta@yahoo.com
Va doresc o zi excelenta si sa auzim de bine.

Doamne ajuta-ne sa ajungem cu bine la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Uf, trece asa mult pana apar si mesajele mele.....Ma tot chinui sa strang peste 10 mesaje ca sa apara si mesajele mai repede.
Vali asa cum am mai scris felicitari si sa fiti sanatoase! Te asteptam cu mai multe detalii!

http://bd.lilypie.com/QVeNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Am uitat sa va spun ca poimaine voi merge la control. Abia astept sa il vad pe bebita si sa vad eu ca e bine si sanatos! De cateva zile ma tot gandesc: daca s-a intamplat ceva, numai tampenii imi trec prin cap.

Sarcina usoara!
http://bd.lilypie.com/QVeNp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Andrada capul sus!! Nu te mai gandi la prostii totul va fi bine..

Mami Predoi are in jur de 40 de ani.. poate 42..cam asa ii dau eu.E mai plinut un pic da e super ok..Da sotia lui Deliana Predoi lucreaza si ea acolo.E ff dragutza si ea si am vazut si io ca are burtica..
Oare pe ea cine o urmareste cu sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata dragutzelor! eu sunt tare somnoroasa dar imi fac curagiu sa ma duc dupa analize ... si clinica e tocmai la balamuc ... ca eu acum sunt in tranzit de la ama la medlife...si pe urma dau un telefon sa vad cum fac cu programarea la Dr. Predoi...

andrada, s-a intamplat ca ai tu pasarici la cap! bebe e bine mercic, numa mamica lui se agita degeaba! parol!

ankutzule, pai eu in parcurile ior si titan mi-am copilarit copilaria! hi hi hi ... ce ochi artistic am ! pupici si tinem pumnii ca stii cum e ... numa'maine nu-i poimaine si numa'astazi nu e maine!

iubu pentru raspuns!

mariavaleria ... mercic pentru detalii, asa cum spuneam astazi sun si poate pana de sarbatori reusesc o programare la doctores!

mami_papatot 23+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cine, cine sta pe langa IOR??? Si eu tot acolo...poate iesim la primavara cu carucioarele la plimbare in parc!

CLAU 28 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salutare. Sunteti minunate, niste adevarate prietene si va multumesc mult pt. tot!
Am ajuns acasa luni, la pranz si acum incercam sa ne facem un program. Am facut furia laptelui la un san, dar cred ca o sa o rezolv si pe asta...
Nu va zapacesc acum cu "amanunte tehnice", va povestesc cand o sa aveti toate bebeii acasa!
Despre spital nu prea am multe de spus, ca stiti deja si voi: nota 10 din toate punctele de vedere. Promit sa va scriu povestes intreaga zilele astea, cand o sa am mai mult timp. Nu stiu cine urmeaza, dar va spun ca trebuie sa mergeti cu mult curaj, pt. ca secunda aceea, cand o sa va vedeti puiul, va fi secunda nemuritoare din viata voastra! Si merita absolut orice!
Promit sa revin cat de repede pot....bafta tuturor, nasteri usoare celor care sunt la rand!
[pup

Littlebig, esti bine? Nastere usoara si multi pupici!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Buna dimineata,

Vali, bine ai venit acasa

Pupici lui Pinkie si refacere grabnica.
Asteptam povestea si pozici ....

Anka AMR 8 zile !!! Andrei

poze burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlebig spune:

Sunt bine acum, Vali. Vineri dupa ce am plecat de la spital mi s-a facut rau prin trafic. Am prins blocaj bara la bara de la Victoriei pana la Universitate si am fost nevoita sa-mi sun sotul sa vina pe jos inaintea mea sa ne schimbam in trafic, pentru ca nici nu aveam cum sa trag pe dreapta. Ma durea burta ingrozitor si nu mai puteam nici sa apas ambreiajul. De sambata stau numai la orizontala, nu mai ies din casa. Joi mergem la eco iar si apoi la medic la control ca sa vedem daca a crescut intarzierea de crestere si daca se impune cezariana.
Va pupicesc pe toate si va doresc multa sanatate voua si bebeilor vostri.

Maine implinim 37 sapt.

Asteptand barza!

Mergi la inceput