RENUNTAREA LA TAXARE INVERSA -CUM SE PROCEDEAZA?
Am achizitionat pe firma un apartament intr-un complex rezidential ce va fi gata in 2008, am platit deja 50% fara TVa si vroiam sa mai cumpar unul pe care sa-l achit integral acum, desi va fi gata in 2009, cu gandul ca asa nu voi mai plati tva la el.
Este corect ca totusi sa se perceapa tva la livrare in cazul in care apartamentul a fost deja achitat integral, in perioada in care legea nu prevedea acest lucru?
Daca la cel pe care il achit in rate solicit facturarea in avans a unei rate in luna decembrie, iar termenul de plata al facturii (fara tva) este in ianuarie, mi se va percepe tva?
Este posibil sa se factureze tva separat de valoarea unui produs facturat si achitat? Daca da mi se pare aberant, intre noi fie vorba.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Chiar nu stie nimeni?
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Am uitat sa va spun ca e arzatoare treaba!!
Adica eu trebuie sa il vand pe cel pe care il am intr-un bloc comunist, ca sa il pot lua pe cel nou. Apucasem deja sa dau anunturi si imi vin agenti sau clienti la vizionare si eu nu mai stiu ce sa fac. IMi e frica sa il vand pe asta si apoi sa nu il pot lua pe celalalt ca nu mai am de unde da diferenta pentru tva.
MINUNEA MEA