Azoospermie - cap 11 -
Raspunsuri - Pagina 18
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by Simo28
Iyoana esti simpatica!Nici mie nu imi plac astfelde mesaje dar nu prea ma deranjeaza. Incerc sa fac abstractie de ele.
Mie sincer as vrea sa imi aduca Mos Niculae o bratara de aur cu diamante!.

asta e tare!ASTA DA MESAJ DE MOS NICOLAE!

Iar Mos Craciun sa aduca o haina de blana...ca sa mearga cu bratara din diamante! hi, hi, hi, mor de ras...

iyoana

Sarbatori fericite si cu bucurie!
miki-miki spune:
Da Iyoana
, in cazul nostru ac urare deranjeaza pt ca noi nu avem
. Dar dc ti-ar ura cineva sa-ti aduca Mosul un
cred ca nu te-ar deranja
. Dar de sub ala de pe prima pag cu "Pozitii sexuale pt conceperea unui bb" ce zici? Si isi face veacul pe aci din 18 ian 2007
, de cate ori il vad mi se face rau si drept urmare i-am dat un vot pe masura. Dc vreti sa vedeti votul meu dati clik pe stelutzele lui
Acum cred ca ma paste un cartonash rosu de la moderatori![]()
Edit: Vreau si eu o bratara de la Moshu![]()

Iyoana blana aia cere si o masina

Miki
La anul pui de-un pui ![]()
vrembebe spune:
pai daca maine dimineata am sa ma trezesc cu un bebe un cizmulite, cu siguranta nu voi fi foarte incantata pt ca fie voi lesina (caz in care exista riscul sa dau cu capusorul meu de gresie, ceea ce nu e placut), fie voi lesina. deci prefer dulciuri (pe care mi le-am luat deja pt ca domnul vrembebe nu este la domiciliu, asa ca in seara asta am sa ma strecor, sa nu ma vada nimeni si am sa pun dulciurile in cizmulitele mele, iar maine dimineta voi fi super incantata ca nu am gasit o nuielusa, ci numai bunatati
)
pe fetele mele dragi
ps - copiluzu - eu cred ca astfel de specimene trebuie castrate..... pur si simplu.....
SoriLea spune:
BUNA SEARA DRAGELOR.Am intrat sa va urez toate cele bune,sanatate,fericire,implinirea tuturor dorintelor si mosul sa va aduca tot ce va doriti.LA MULTI ANI celor ce poarta numele de NICOLETA,NICOLAE,etc.SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI.

pisix spune:
Bai fetelor deci sunteti pe-na-leeee !!!
Mai Iyoana ...foarte urat din partea ta sa scrii asa ceva !
Haaaaaaaaaa, ti-a picat fata, nu ? Mai si eu aveam cateva stereotipuri care ma scoteau din minti, da ma gandesc ca fiecare e cu superstitiile sau credintele sale. Sincer ...eu speram sa-mi aduca Mos Nicolae un bebe ...
Si asta pt ca si pe sotul meu tot Mos Nicolae mi l-a adus ...cand aveam nevoie cel mai mult si mai mult.
Si-am ajuns sa cred ca Mos Nicolae are o slabiciune speciala pt mine :-) ...
andrabirni - mai, noi suntem datori sa incercam tot ...si normal ca imi fac sperante dar ...ai dreptetate, trebuie sa incerca sa raman cu picioarele pe pamant
anes - luptam pana la bebe !!! haide draga mea, nu ne dam batute asa usor
Simo28 - la naiba si cu fetele alea !
si cu mesajele stereotip, si cu tampitii care fac remarci aiurea :-)))
andrutzza - vezi sa nu te repeti obsesiv; cat il lasi sa-si revina nu mai zi nimic de asta ...
vrembebe - esti mortala ... ai grija sa nu te simta cineva cand faci operatiunea secreta :-)
pisix spune:
Mikilina - m-am dus la <pozitii...> si ...m-am crucit
Cred ca lipsa spermatozoizilor de afecteaza cumva ...suntem toate intr-o dunga
Da simpatice foc !!!
andrabirni spune:
Iyoana, esti o dulce.Mai animam candva acest capitol, tocmai din dorinta de a nu imi pierde speranta ca poate cineva ne va da niste solutii....Nu mai stim ce sa facem.Noi am incercat ceva naturist, am tratat prostata, am tratat infectiile urinare, am luat tratament si pentru varicocel, dar tot 0 gigei avem.E chiar frustrant.EU NU VREAU DECAT 20 DE GIGEI.Nu milioane, ci doar cateva bucati bune.
La anul, o sa vedem ce facem.Sigur trebuie sa ajungem la Damian.E ultimul popas.Daca nu, incep un alt proiect al vietii in doi...
Va doresc ca de dimineata, sa gasiti de la Mosul ...

si o suma mare de bani care sa ne ia grijile de pe cap.![]()
ioana_p76 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI de Sf. Nicolae!
Fetelor, sper ca ati gasit in ghetute ceva frumos si bun! 

N-am mai intrat de cateva zile ca am fost ocupata cu scoala de soferi
(n-am luat permisul, dar mai incerc, ca de, sunt obisnuita sa tot incerc..) si acum am vazut ce mult ati scris!
In primul rand, desi cu putina intarziere,
AVALON FELICITARI!! 

Iti doresc o sarcina usoara si la termen si apoi un bebe sanatos! Ma bucur mult de tot ca ai reusit! 
Pisix ma bucur ca esti optimista in continuare si iti doresc din tot sufletul ca data viitoare sa ai mult noroc!
Copilutzu
ref la ce a zis acel nesimtit, desi te-a ranit , nu pune la suflet, nu merita! Cate magarii n-am auzit si eu..si de la persoane de la care chiar nu ma asteptam, de ex, chiar socru-meu, cand i-am zis de noi si care e pb a zis, chipurile in gluma "cheama un prieten"
dar ma gandesc ca atata ii duce mintea pe unii
Yoana
intr-adevar pana la urma urarile de Mos Nicolae sau Craciun incep sa deranjeze cand stii sigur ca n-are cum sa se intample nimic pana atunci. Cred ca atunci cand se va intampla pentru fiecare din noi, va fi o zi magica, desi poate nu va fi Craciun, va fi mult mai frumos si o vom tine minte toata viata!
Urarea mea ar fi ca aceasta zi magica sa apara in viata voastra a tuturor, cat mai curand!
Eu va doresc tuturor sa aveti parte de niste sarbatori minunate alaturi de sotii vostri.

toate fetele!
Ioana
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
iuca spune:
LA MULTI ANI ptr toti cei care se numesc Nicoleta, Nicolae, Niculina 
Sper ca ati gasit in ghetute ceva bun, sau dupa caz, o bratara cu diamante, o haina de blana, ceva gigei![]()
Eu cred ca o sa-mi fac bradul ca tare ma mananca mainile![]()

ptr toate fetele
aspiranta la
- din august 2005
vio
miki-miki spune:
LA MULTI ANI, fetele mele dragi! Ce va adus Mos Nicolae? Ceva gigei in ghete?
Eu il cauta si nu-l gasii
.
Pisu
ce maca ti-ai comadat pt tine? De la Innovatics? Aia e buna pt fetitze
Ai citit primele 2 pag la sub ala cu pozitiile? Pag a 2-a e pe-na-la (asa cum spui tu
)
Fetelor ce parere aveti de metoda asta de inseminare?
Cititi mesajul lui Virgo.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109129&whichpage=20
Miki
La anul pui de-un pui ![]()