Azoospermie - cap 11 -
Raspunsuri - Pagina 13
nusy spune:
Pisix: nu iti spun decat ...tot inainte!!!! Atat timp cat sanse sunt,trebuie sa reusim!
Dany: si motanul meu sta numai pe burta mea...la husband,nu...asa le-o place pisicilor,cine stie...
Nusy

pisix spune:
Fetelor, recunosc ca m-am umflat de cat am bocit dar m-am descarcat si acum am prins speranta cu planuri noi.
In primul rand va anunt ca pe 7 februarie am din nou prgramare la Gynera si voi face un nou FIV daca mai supravietuiesc spermatozoizii pe care i-am congelat.
In al doilea rand zilele astea il sun pe dr Soare si vom merge la el sa facem tratament pt imbunatatirea spermei.
Haideti sa va spun la ce concluzii am ajuns :
-sotul meu a vazut pe fisa de la Gynera ca la biopsia nr 2 a gasit doar 20 spermatozoizi; deci cred ca se produc f putini acolo
- in plus, din testele biochimice facute de dr Matei (si acum am citit despre ele pe sit-ul de la clinica din Viena la care v-am dat link) au reiesit ca totusi nu e obstructie
Singura concluzie logica este ca ei ar iesi (deci nu e obstructie), dar in nr f mic si nu ii gaseste. Noi am ajuns la concluzia ca sotul meu a facut doar doua spermograme la centrifuga si el crede ca nu sunt cele mai concludente posbile
Deci puteti sa ma numiti optimista incurabila dar eu cred ca aplicand tratamentele studiate de miki + dr. Soare noi vom obtine spermatozoizi din ejaculat. Sotul meu a zis ca ia orice tratamente posibile si ca e sigur ca vom reusi si voi fi mamica !!!!
Pana una-alta, vreau sa-mi fac o histeroscopie, la primavara ma duc la Sovata si poate ma invata miki ce sa fac sa-mi creasca endometrul si sa-mi mentin si eu instalatia
Am scris deja clinicii de la Viena poate profit de vacanta de sarbatori si imi fac o programare pe 3 ianuarie pt alte teste biochimice sa ma clarific si eu (din cate am citit, de la alea imi voi da seama si daca azoo poate fi cauzata de varicocel)
miki-miki spune:
Pisu
, imi pare bine ca esti optimista. Parerea mea e ca nu poti face un FIV asa repede pt ca tb sa lasi organismul sa se refaca. Dc vrei poti face FIV dar pe CM natural, adica sa-ti punctioneze foliculii care ies pe CM natural , fara stimulare. Mai mult ca sigur vei avea foliculi multi pt ca efectele stimularii se vad si in luna urmatoare. Pt endometru poti lua Maca (Innovatics)care te va ajuta si cu producerea mai multor foliculi .
Sunt tare curioasa de ce vei aflla la Viena. Dar pana ajungeti acolo sa inceapa sotul tau un tratam naturist.
Ti-am trimis un PM.
Gudindel-spiridushel
imi pare bine ca ne mai vizitezi. Tu ai ceva planuri noi ? Nu mai tin minte, tu ai luat Vitex Agnus Castus?
Miki
La anul pui de-un pui ![]()
montytaiana spune:
pisix ce rau imi pare ca nu ai reusit
stiu ca ai tot auzit acest lucru dar te rog sa ne crezi ca suntem langa tine si chiar ne pasa de ce se intampla cu vre una dintre noi
ce pot sa mai spun sunt f trista
ma bucur totusi ca incerci sa treci peste si sa te gandesti la viitor, sa vezi mai departe de acest esec, sa iti faci planuri, o sa iti fie mai greu zilele astea dar incet incet o sa reusesti
si timpul trece repede, in februarie o sa fie altfel
gudinde spune:
Miki
,
"Toate-s vechi si noua toate"
Planul meu este cel din totdeauna: sa tin sub control afurisitu' asta de sindrom.
Am facut schimbari mari in sensul ca dupa valorile uriase ale insulinei care mi-au iesit ultima data, am renuntat la multitudinea de naturiste. Am ramas cu Omega 3 (din aceea forte cu B-uri etc), capsule de usturoi, LIV52 ca hepatoprotector si fac un tratamet homeopat. In plus, pentru rezistenta la insulina ma tem ca a trebuit sa trec pe metformin.
miki-miki spune:
Gudinde
, iti urez mult succes cu actualul tratament. Recunosc ca ma depaseste ac domeniu.
Miki
La anul pui de-un pui ![]()
vrembebe spune:
pisix -
....
pe fata noastra optimista!!! cu asa o atitudine vei reusi foarte repede sa-ti indeplinesti visul
pisix spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru cuvintele de incurajare, sincer cand esti la greu chiar te ajuta
Va pup pe toate !
miki - hai ca m-ai lasat cu gura cascata ...deci si luna viitoare voi avea mai multi foliculi, nu ? asta inseamna ca pot incerca chiar luna viitoare !!!
Pai sun la clinica, normal ca mi-ar placea sa nu ma mai stimulez,abia astept sa vorbesc maine
Avalon, nu te descuraja, fiecare e cu sansa lui, stii doar
La noi au fost spermatozoiziii f slabi si ar fi fost chiar o minune sa se fi prins ...