[:(!]SA MERG MAI DEPARTE SAU SA DIVORTEZ?
Nici nu stiu ce fac acum, nu prea vad bine inaintea mea, asa ca ii dau inainte, ca alta varianta nu am....
Raspunsuri
Nicole27 spune:
Incerc si eu sa explic situatia cat mai pe scurt, desi cred totusi ca mi-a trebui cateva zile sa spun tot ce am pe suflet.Ironia e ca m-am maritat cu o persoana necunoscuta.Da, ma gandesc acum ca daca mi-ar fi facut fazele de azi acum 2 ani, nu m-as mai fi maritat in veci! Povestea noastra este complicata. Ne-am cunoscut acum 3 ani, el ma urmarea mereu, am cedat si ne-am intalnit, insa tin sa spun ca inca de la inceput mi se parea cam bizar, pentru ca ieseam cu el si totul era normal, ca apoi, peste cateva ore, sa imi spuna ca nu mai vrea sa stea, ca vrea acasa. Spun asta pentru ca el isi vanduse masina si eu ma duceam si il luam de acasa.Pana intr-o seara de sambata, cand nu am mai rezistat, i-am spus tot ce aveam pe suflet si l-am lasat in fata blocului.Alta in locul meu il lasa acolo unde era, dar eu am vrut sa clarific problemele.Peste cateva zile m-a cautat, a plans, m-a implorat sa ne impacam si asta am facut, pentru ca il iubeam, bineinteles.Peste cateva luni am ramas insarcinata,tin minte ca era ziua mea, dar cand i-am spus a reactionat violent (credeam atunci)si mi-a spus ca, daca pastrez copilul, el pleaca in Germania.M-am gandit mult ce sa fac, imi doream foarte mult acest copil, dar uite ca nu a fost sa fie. Si am facut avort.A trecut si asta, desi si acum ma doare sufletul, ptr ca balanta inclina, din pacate, in favoarea lui.Eu avusesem niste probleme inainte si chiar nu aveam cum sa il pastrez. In final ne-am impacat, dar nimic nu m-a pus pe ganduri atunci ca el poate fi altfel.Ne-am hotarat sa ne casatorim.Inainte de casatorie, parintii mei au vandut apartamentul si am cumparat o casa la rosu, pe care urma sa o terminam in timp.Stateam in chirie cu tata, caci mama e plecata in Italia, si cu el, care se mutase cu mine. Toate bune si frumoase, am facut nunta anul trecut, dupa nunta ne-am mutat in noua casa, bineinteles luandu-l si pe tata cu noi.Tin sa subliniez de la inceput ca el a stiut in tot acest timp ca aceasta casa e a mea, pe numele meu.Sambata am facut nunta, duminica scandal, pentru simplul motiv ca i-am spus ca au disparut sticle cu vodka.In fine, am trecut si de asta, desi nu-mi venea sa cred.Ne-am mutat, totul bine si frumos, pana intr-o zi, cand l-a apucat nebuneala, nu mai tin minte din ce motiv.Si intr-un an de casnicie am avut scandaluri de vreo 6 ori, dar din alea nasoale, cu plecat de acasa si lipsit, luat si haine si tot, nu mai spun de cati pumni a dat in pereti si de cum ma injura.Si asta de fata cu tatal meu, si cred ca o data si fata cu mama mea, care venise din Italia acasa de sarbatori. In urma cu o luna (nu mai tin minte exact), ne-am certat, ca intotdeauna, de la lucruri usoare (a vrut un ciobanesc de bucovina, l-am cumparat cu conditia sa ii faca tarc si il tineam in casa deocamdata caci era micut si in fiecare dimineata si seara aveam de sters in urma lui - normal, eram nervoasa-)si a iesit un scandal monstru, a lovit si cainele din greseala sau de nervi, a dua azi a venit si si-a luat hainele spunandu-mi ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu mine.Peste o zi ne-am impacat, dar cu conditia ca eu sa nu il mai enervez!Bun, mi-am spus, poate ca am si eu gura mai mare, desi nu facusem altceva decat sa reactionez la nebunia lui, incerc si asta.Asta pana azi.Totul bine si frumos, nu pupacim, ne iubim, si hop, scandal tot de la un nimic, pentru ca am indraznit sa spun ca nu vreau sa luam cadou lui x de 5 milioane.Si de aici scandalul! Dar ce scandal!Ca eu sunt obisnuita numai cu bani multi, cu mii de euro (asta ptr ca ii spusesem ca nu putem face asta ca ramanem fara bani de mancare in casa), ca s-a saturat de mine, ca nu-i ticneste nici o zi cu mine, ca s-a saturat de casa mea si de mama mea si de tatal meu (situatia o stia de la inceput).problema este ca noi avem o firma impreuna, si de fiecare data cand ne certam imi spune sa imi iau calculatoarele si sa plec.Acum ,mai nou, pana acum nu mai facuse asta, a iesit dupa mine pe strada, a inceput sa traga de mine ca la balamuc, sa ma faca in toate felurile, sa imi spuna ca am botul ca p--- calului, sa ma intorc la birou (ma tragea pe strada ca apucatul) si, atunci cand a vazut ca nu vreau, mi-a strigat in urma: f------- in gura! Bineinteles ca cei care erau pe langa el s-a uitat dupa mine ca dupa ultima c----.Am plecat unde am vazut cu ochii, ca apucata, nici nu imi mai venea sa plang, nici sa rad.Era un frig afara cumplit, iar eu mergeam ca nebuna.M-am reintors la birou ptr ca am de terminat ceva, dar nu stiu sincer ce sa mai fac.Deocamdata avem o singura masina (luata din masina alor mei si din masina noastra) si trebuia sa mearga sa mai ia una. Eu nu stau in oras, si nici macar nu stiu cum sa ajung acasa, ptr ca el cand se enerveaza ia masina si pleaca neinteresandu-l nimic.
Nicole27 spune:
Bineinteles ca am mai sarit atatea....dar in mare cred ca am spus totul. Tin sa spun ca in general ne intelegem extraodinar de bine, dar cand se enerveaza e dezastru. Bineinteles ca, atunci cand mi-a spus ca nu ma mai suporta, i-am spus sa isi faca bagajele si sa plece, si era mai mai sa imi iau si una peste ochi...in plina strada...Sunt atat de suparata, incat nu mai stiu ce sa spun....Sunt dezamagita total.
Nicole27 spune:
Ma scuzati ca mai scriu cate ceva, dar tot imi mai amintesc si scriu ca nebuna, poate ma mai linistesc....Tin minte ca dupa casatorie, la nici o saptamana dupa, imi tot spunea ca ce se face el in caz de divort, ca eu am casa iar el nimic....Si am incercat sa trec si peste asta...
Nicole27 spune:
Poate e ceva in neregula cu mine, nu stiu....cert este ca tin foarte mult la el si este normal (daca nu nu ma maritam) si as fi vrut sa vad o incercare din partea lui ca vrea sa mearga relatia.Dar nu mai stiu cum sa fac sa mearga.Am impresia ca mi s-au epuizat toate variantele si ca mi s-au inecat toate corabiile.
Roxana Claudia spune:
Parerea mea, pe scurt: SA PLECI IN LUMEA LARGA...Nu aveti copii iar asta e un factor hotarator. Nu te respecta, iar din punctul meu de vedere iubirea merge mana-n mana cu respectul!
Roxana 27 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
corinadana spune:
Cum sa plece???? sa i dea viteza lui!
O sa te chinuie toata viata si e pacat!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Roxana Claudia spune:
Total de acord cu Corina! Fa-i bocceaua!
Roxana 27 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
Raluk31 spune:
Draga mea,e dus...Daca inca il mai vrei,trateaza-l la psihiatru mai intai.
Raluca
in asteptarea micutei Anais