Un sfat va rog......

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana2580 spune:

Salut! Am fost si am facut analiza prolactinei dar rezultatul il primesc abia vinerea viitoare !Stie cineva unde pot repeta analiza dar sa-mi dea rezulatul mai devreme? .
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

la Medlife (pe Calea Grivitei). rezultatul intro zi. costa 38 RON. rezultatul il vei avea pe net.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

la Medlife, pe Calea Grivitei dureaza 1 zi. rezultatul il vei lua de pe net (de pe pagina lor). costa 38 RON.

Mergi la inceput

Luciana , merci mult de raspuns - o sa ma duc maine dimineata sa repet analiza! Eu am fost la sanador - cel de la piata alba iulia, si mi-a zis ca dureaza sapte zile lucratoare... , dar chiar nu mai am rabdare pana atunci.Trebuie sa rezolv aceasta problema cat mai curand si dupa sa vad daca asta era motivul ptr. care bb nu a venit inca pe la noi.M-ai am de facut niste analize dar trebiue sa le fac in z 21 a CM:tsh, ft4, fsh, estradiol,lh si progesteron + prolactina pe care am sa o repet in z 21 aCM.
Merci inca o data

Mergi la inceput

Scuze ptr. greselile de ortografie dar am foarte multa treaba, iar dupa cum se stie graba strica treaba!

Mergi la inceput

Analizele hormonale se fac asa:
Z3- LH, FSH, Estradiol
Z21- Progesteron
Oricand- TSH si FT4 .
Mai sunt laboratoare bine cotate pe aici (poate sunt mai aproape de tine) dar verifica cat dureaza: IDS http://www.ids-laboratories.ro/ si Bios Diagnostic (bios-diagnostic.pa.ro/).

Mergi la inceput

Luciana merci mult ptr. raspuns!
O sa reiau analizele abia saptamana viitoare ptr. ca m-au chemat la serviciu din timpul concediului(lucrez si in weekend) dar au zis ca o sa imi dea liber-recuperare. Nu-mi prea convine dar n-am ce face....
Oricum, orice sfat si raspuns este bine venit, deci daca va mai amintiti ceva spuneti-mi - eu tin cont de ele.
Va multumesc mult tuturor!
O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Loredana2580 nu te mai stresa ca nu e chiar asa nasoala treaba. Si eu am avut prolactina marita si tot asa am descoperit-o - am vazut ca aveam o scurgere din sani ca si laptele. Intr-adevar prolactina crescuta este o cauza de infertilitate insa nu permanenta. Se rezolva cu bromocriptina sau cu dostinex. Iar de chestia cu cancerul la san nu am citit asa ceva.
Asa ca cel mai bine ia rezultatul la analiza (care poate fi facuta oricand, dar dimineata) si prezinta-te la un endocrinolog. El va stii ce sa iti spuna si ce tratament sa iti dea.
Eu fac tratament cu bromocriptina si am reusit sa raman si insarcinata. Asa ca .....se poate.
Multa sanatate si cat mai curand un bebe.

bb strumf

Mergi la inceput