inscriptionare oglinda masina

inscriptionare oglinda masina | Autor: gologanii

Link direct la acest mesaj

Buna din nou,
Cum locuiesc intro tara foarte civilizata, mi se tot fura ba gemaul de la oglinda, mai nou chiar carcasa de la oglina la masina, bineinteles in fata blocului.
La service dureaza o groaza de timp, pret exagerat (ajunfe pana la 700 toata oglina), tipii de la service m-au trimis la o firma de geamuri unde sa-mi inscriptioneze nr masinii pe oglindele retrovizoare; stiti asa ceva? unde? eu locuiesc in Tineretului, dar ma duc unde ma trimiteti voi,
Mersic,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

incearca sa faci rost de acid fluorhidric, cu el se poate inscriptiona pe geam orice. poate cunosti pe cineva la o scoala, la un liceu, sa-ti dea de la laboratorul de chimie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu am avut aceeasi problema. Dupa ce mi-au furat oglinzile de 2 ori, le-am inscriptionat cu nr. de inmatriculare si ce crezi? le-au furat si asa. Nu la interval de cateva zile (cum au disparut cele neinscriptionate...astea inscriptionate m-au tinut vreo luna, cam asa).

Asa ca mi-am facut un sistem de prindere cu nituri. Si uite-asa am 1 an de cand nu mai pierd timpul trimitand masina in service.

Nu mai stiuunde le-am inscriptionat (le sableaza), insa daca dai un google pe net gasesti. Uite de exemplu un link: http://www.antifurtoglinzi.ro/

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput