sunt in stare de soc, help
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Ramona J spune:
Bravo judecatorului! Hotarirea lui ar trebui sa te ajute sa-ti gasesti linistea.
Sper sa scapi cit mai repede, sa-ti poti vedea linistita de viata ta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bobocel_07/bobocel_07.jpg)
bobocel_07 spune:
Curaj si pe mai departe si ai grija de tine trebuie sa iti recapeti increderea in tine si sa iti faci prieteni noi cu care sa poti sa vorbesti si sa iesi din izolarea in care te-a acaparat.Pupici
alexia_07
adriana_m spune:
Multa bafta in continuare Lorelei!
Cand am citit ce ai postat nu imi venea sa cred ce poate face un om si cum se poate schimba de repede. Si eu am venit aici in america acum un an tot cu viza H4 si stiu cat e de greu sa nu ai prieteni si sa nu poti sa lucrazi si sa depinzi cu toate de sotul tau. Foarte greu. Daca te pot ajuta cu ceva iti trimit nr meu de tel. Noi stam in Indiana. Daca te pot ajuta cu ceva...
Multa sanatate putere sa treci peste toate.
Ophelya spune:
lorelei2008,
parerea mea e ca sa te duci la psiholog.
Acolo vei primi ajutor calificat, poti sa citesti tu cite carti vrei dar nu e acelasi lucru.
Daca mergi la psicholog nu esti socotit ca esti nebun,
deci du-te fara retineri.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
E normal sa te simti asa o perioada, poate te-ar ajuta sa vorbesti cu un psiholog...
Tu ce planuri ai pentru viitor? Vrei sa ramai in State? Poate sa vina cineva din Romania sa te ajute cu bebelusii cand se vor naste?
Tu ai putea sa iti continui scoala aici, e mai usor sa te descurci cu copii atunci cand mergi la scoala, programul este mai flexibil, eventual daca prinzi o bursa sau un assistantship mai primesti ceva banuti ..
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
analessya13 spune:
quote:
Originally posted by lorelei2008
Am revenit.
Nu fac bine deloc. Imi poate spune cineva, macar asa, statistic, cat timp trebuie sa treaca pentru cineva in situatia mea, pentru a reveni pe linia de plutire?
Simt ca o iau razna de frustare, revolta pentru cum s-a comportat, nesiguranta pentru ce va fi.
Inca ceva- eu am o problema legata de felul in care ma raportez la acesti copii...parca ar fi copii aparuti in urma unui viol...ca asa ma simt dupa trauma recenta..
Miss Parker, ai putea te rog sa ma luminezi unde sau cum citesc cartea "I hate you- Don't leave me"?
E normal sa te simti asa, ai trecut prin multe cu omul asta, iar faptul ca ai ramas insarcinata dupa tot chinul asta te face sa privesti altfel cand te gandesti la gemenii pe care ii porti in burta.
Dar gandeste-te ca cel mai important acum e ca incet incet scapi de el si de viata pe care o aveai alaturi de el. Incearca sa gandesti pozitiv, copiii pe care ii ai in burtica chiar nu au nici o vina asa ca incearca sa fi bine pentru ei si aduna-te sa iesi din starea asta.
Vorbeste cu familia ta si ia o decizie, cere ajutor de la cei pe care ii cunosti sau uite ca sunt multe fete pe forum care s-au oferit sa te ajute.
Capata-ti increderea pe care o aveai inainte in tine, pentru ca ceea ce iti spunea el o facea din lasitate si din faptul ca se simtea inferior tie si singura lui modalitate era aceea de a te rani pentru ca nu stia sa te aprecieze.
Scapi de el si gandeste-te la minunea din burtica, o sa vezi ca o data cu nasterea lor nu o sa te mai gandesti la nimic decat la ei.
Curaj si fruntea sus ca poti. Depinde doar de tine!
lorelei2008 spune:
Nu mai pot da detalii despre acest subiect!
Cine vrea poate sa-mi scrie un mesaj privat.
Va multumesc mult si va rog sa va rugati pentru mine!