Aspirante optimiste > 20Ani ( 223 )

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Neata fetele...
Am venit sa beau si eu o cu voi......fara cofeina bineinteles...
Mi-e un somn de-mi vine sa ma intind pe birou.. si am inceput sa salivez abundent...Sper sa nu ma apuce si greturile...
Acum rontai niste biscuiti...ca sa-mi mai treaca...
Sanii sunt normali...nu au sensibilitatea prea mare...balonata nu sunt...scurgeri nu am inca..
Apropo de scurgerile din sarcina, eu le-am avut si la prima sarcina, au fost chiar abundente si am folosit tampoane zilnice...si nu am avut nici un fel de probleme...Cred ca daca nu le foloseam as fi fost uda tot timpul in fund...s-ar fi vazut pe fuste si pe pantaloni...Asa ca, daca va fi nevoie eu le voi folosi si la a doua sarcina....
Referitor la fetele care inca sunt in asteptari, eu am presimtiri ca vom mai avea vesti bune si de la ele...Sfarsitul asta de an o sa aduca multe gravidoase pe forumul nostru...veti vedea...

Magda +4 si Fabian (17.11.2003)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Nu ne deschide nimeni capitol nou?

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Mama Ioana, dar tu ai rabdare nu glumaPe mine a inceput sa ma doare vag burtica!Sper sa nu vina uratii! Oricum..nu cred ca e vorba de asta ca abia e Z26...mie nu mi-a venit niciodata mai devreme de Z29. Auziti, dar am niste secretii de vreo saptamana, albe, clare, diluate asa, fara miros..Oare de la ce-or fi???La control mi-a zis ca sunt OK, atunci e normal sa am secretiile astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata fetelor!
Ieri bb meu a avut program de step, aproape toata ziua i-am simtit prezenta, azi e linistit

19 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Kitsy spune-mi te rog si mie daca pe tine te=au durut sanii permanent. Ca pe mine nu prea ma mai dor azi si am intrat in panica ca m-au lasat si greturile. Fie-ti mila de o biata paranoica si raspunde-mi.

bujo 7+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata Kitzy...
Inseamna ca dansator il faci pe bb..ce placut tre sa fie sa il simti acolo...

Oana

noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

just da pe mine ma doare burtica incepand de vineri seara, exact ca la cm....am si simtit alunecand in jos ceva de cateva ori #351;i ziceam ca "gata, e cm-u' "...da' cand m-am uitat era numa o chestie alba, cremoasa, fara miros, pastoasa ca si crema de fata ca si consistenta!

ioana
http://tt.lilypie.com/h5Rkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Da or fi normale scurgerile astea pe care le avem Ioana?Hei, mamici si burtici...ia spuneti-ne si noua..e normal sa avem scurgeri albicioase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

quote:
Originally posted by pagurschimag

Referitor la fetele care inca sunt in asteptari, eu am presimtiri ca vom mai avea vesti bune si de la ele...Sfarsitul asta de an o sa aduca multe gravidoase pe forumul nostru...veti vedea...

Magda +4 si Fabian (17.11.2003)
pozele mele

Magdutza, sa te auda DD

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

de ziua mea 16.06.2008 vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Dar de albus din Z9 din 28 ati auzit?

http://tt.lilypie.com/3EeSp2.png

Mergi la inceput