Aspirante optimiste > 20Ani ( 223 )
Raspunsuri - Pagina 10
bujo spune:
Alb galbui. Le aveam si inainte de la candida doar ca erau mai albe. Acum sunt usor galbui si mai abundente. Crede-ma ca daca nu sunt rozalii sau maronii n-ai de ce sa-ti faci griji.
bujo
6+
album de nunta
maryb spune:
marynik, eu mi-am facut programare la dr. Florina Mihalache de la CFR 2. Nu am mai fost la ea niciodata., dar am inteles ca este super si ca om si ca medic. Sper sa-mi placa si sa raman la ea, daca se va confirma sarcina mea.
am vrut sa-mi fac o programare si la dr. Cezara Bucur de la Giulesti, dar nu avea nimic liber nici macar pe Decembrie si pentru ianuarie nu a vrut sa ma programeze ca mi-a zis ca daca ar face asa ar ajunge cu programarile pana in iunie. Dar apoi s-a scapat si mi-a zis ca pentru decembrie s-au facut programarile din septembrie, dar pe moment nu mi-a picat fisa s-o intreb atunci cum s-a putut sa te programezi cu 3 luni inainte. In fine, mi-a zis ca sa revin la inceputul lui decembrie pt o programare in ianuarie.
deci deocamdata o sa merg la Florina Mihalache.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic
anaxena spune:
helloo!!!i'm back!!!
m-am intors si gata sa citesc ce s-a mai intamplat!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
10+ sper la o
!!!AMR 30sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
maryb spune:
mie mi-e foarte somn, ca daca noaptea trecuta am avut insomnie....si mai am pana plec acasa....
marynik spune:
quote:
Originally posted by maryb
marynik, eu mi-am facut programare la dr. Florina Mihalache de la CFR 2. Nu am mai fost la ea niciodata., dar am inteles ca este super si ca om si ca medic. Sper sa-mi placa si sa raman la ea, daca se va confirma sarcina mea.
am vrut sa-mi fac o programare si la dr. Cezara Bucur de la Giulesti, dar nu avea nimic liber nici macar pe Decembrie si pentru ianuarie nu a vrut sa ma programeze ca mi-a zis ca daca ar face asa ar ajunge cu programarile pana in iunie. Dar apoi s-a scapat si mi-a zis ca pentru decembrie s-au facut programarile din septembrie, dar pe moment nu mi-a picat fisa s-o intreb atunci cum s-a putut sa te programezi cu 3 luni inainte. In fine, mi-a zis ca sa revin la inceputul lui decembrie pt o programare in ianuarie.
deci deocamdata o sa merg la Florina Mihalache.
Super , am auzit numai lucruri bune de Mihalache
De Cezara am auzit si bune si multe lucruri de rau si la fel , problema cea mare este cu programarea este f aglomerat la ea , se cam duce lumea la ea ca la 'pomul laudat'
Mergi pe mana lui Mihalache , e super , sa mi dai si mie de veste cand te duci la ea prima data , sa mi spui parerea ta
http://tt.lilypie.com/0fu5p2.png
marynik spune:
quote:
Originally posted by anaxena
helloo!!!i'm back!!!
m-am intors si gata sa citesc ce s-a mai intamplat!!!
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina10+ sper la o
!!!AMR 30sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
Sa umplut de gravide pe aici
http://tt.lilypie.com/0fu5p2.png
maryb spune:
eu as fi optat pentru Giulesti pentru ca am inteles ca au aparatura necesara in caz de probleme cu bebele.
in schimb la CFR 2 am inteles ca este mult mai curat decat la Giulesti. Deci avantaje si dezavantaje...
miercuri ma duc la Florina Mihalache, o sa-ti spun cum mi s-a parut.
maryb spune:
fetelor, care ati mai fost pe la cabinete particulare, vreau sa va intreb daca ati mai dat ceva la dr. in afara de pretul ecografiilor sau ce ati mai facut voi. (ceva in plic
)
eu nu am mai fost si habar nu am cum se face.
anaxena spune:
fetele cu scurgerile: sunt perfect noramale si dc nu greshesc se numeste leucoree sau ceva de genul
la mine secretia este alba pastoasa si abundenta,cam nashpa ...dar asta e si ca de obicei cantitatea difera de la femeie la femeie
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
10+ sper la o
!!!AMR 30sapt
proiectul bebe pink