Firma de curatenie la birou!

Firma de curatenie la birou! | Autor: valentinag

Link direct la acest mesaj

De cateva luni bune,institutia unde lucrez a renuntat la serviciile femeilor de servici si au angajat o firma de curatenie.Pana aici totul bine si frumos!Au venit,le-am explicat ce au de facut si au parut ca au inteles!In primele 2 luni au aspirat o data!Au sters praful bine peste tot si au maturat pe holuri inainte sa spele,acum dau cu mopul fara sa mature si intind praful,care evident se face noroi in combinatie cu apa,praful de pe birouri,il sterg fara sa miste mouse-ul sau tastatura de la locul ei,geamurile le-au sters o data in 6 luni!
In dulapuri nu dau cu carpa niciodata si cand le-am spus sa stearga si rafturile,au spus ca nu e treaba lor sa le stearga!Asta inseamna ca-i treaba mea cred!
Nu mai pot de nervi,am de gand sa le fac o reclamatie draguta de tot,dar nu inaite de a va intreba pe voi,daca firma care va face voua curatenie,tot asa face!
Sa nu va mai spun,ca in urma cu ceva timp una din angajate mi-e furat un ghiveci cu o floare in el!Cretina n-a vazut ca avem camere de luat vederi peste tot!

"La vita e bella"
De mancare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Valentina - felicitari pt faptul ca avetzi camere de filmat! E un lucru f bun! In alta ordine de idei: ce scrie in contractul pe care firma de curatzenie l-a incheiat cu voi? Tot ceea ce le-ai cerut verbal sa faca (instructajul pe care li l-ai facut) trebuie trecut in contract - sau intr-o anexa la contract. Totul trebuie scris cu lux de amanunte; la cat timp trebuie spalate geamurile, podelele, etc.

Lorelai
Gabisor , Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu zic sa fii multumita ca sterg praful fara sa miste mouse-ul sau tastatura, eu gaseam la inceput zilnic mouse-ul dezasamblat, cu biluta la 30cm de mouse, tastatura intr-un picior, plus alte semne violente ale trecerii personalului de curatenie pe acolo (instrumentele de birou impinse la gramada in spate, foile adunate toate intr-un teanc - nu mai contase ca eu le pusesem cu un anumit scop intr-o anumita pozitie).

E foarte enervant si parca primesti o palma de la o "mamicuta" care vrea sa te invete sa fii mai ordonata. Si asta de parca s-ar aduna praf de 4cm pe birou (cand noi din cauza aerului conditionat nici nu putem deschide ferestrele, deci de unde praf?).

Dar in rest trebuie sa stabilesti totul in contract, ca sa ai cu ce sa la dai in cap!

Felicia 9+

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Contractul nu l-am vazut,ca a fost facut la nivel de institutie,eu nu am nici o treaba cu asta,pe mine ma seaca ca nu fac si evident,ca daca vine al mai mare si vede praf si jeg,noua ne atrage atentia,ca de ce nu am pus femeile sa faca!Oricum,data viitoare cand primesc bobarnace o sa-i spun ca nu e treaba mea,ca nu-s platita si pentru femeie la curatenie,ce naiba!
Azi,culmea culmilor,au aspirat,au sters praful cu mouse-ul ridicatsi au sters si prevazele!Rafturile,nu,evident!

"La vita e bella"
De mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Eu am un contract "la ora", la inceputul lunii estimez cat imi trebuie si fac un orar. Cat stau acolo, fac treaba (sunt doi, o doamna si un tanar). Cand a sunat ceasul, au lasat mopul si au plecat. Am grija sa contractez corect ca sa acopere ce-i de facut. In vacanta, cand biroul este inchis, ii transfer acasa.

Mergi la inceput