Condica Salajencelor [36]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare fetelor!
Oti, la multi ani colegului si toate cele buine va doresc!
Olim sa iti cresca mare si sanatos voinicelu'
Adriana, bunaaaa yami, yami cafelutza!
Cami, Ioana salutari, ce mai faceti fetelor?
Bia, Bia ...astept un telefon, un semnut de viata sau m-ai uitat cu kestia aia!
Bey, am avut un we frumos si ne-am simtit foarte bine!!!
Acum is la munca, ghiseu e plin si n-am chef de nika, mai mergeau doua ore de somn!
Va tzuc si va zic din inima o saptamana buuuuuuuuuna!!!!
Pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mmmm, buna cafelutza, Adriana multumim!

Cami, uite link-ul cu care convertesti de pe youtube. Copiezi link-ul de pe youtube si dai paste pe vixy si apoi alegi formatul in care vrei sa-ti converteasca(avi,mp3,mp4,etc) si dai start. Uneori merge greu, dar cu rabdare si perseverenta, repeti de fiecare data cand iti spune ca nu merge. Eu am multe piese luate asa de pe net. Succes!

Io ma intorc la munca .

O zi faina!

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Buna fetelor

Am o mare rugaminte la voi: cumnatul meu care lucreaza in cadrul armatei cauta gazda in Bucuresti. I-ar conveni ceva cat mai aproape de Otopeni. Lucreaza toata ziua, iar in week-end vine acasa, deci va veni la gazda numai noaptea. Daca stiti pe cineva care ofera o camera spre inchiriere va rog dati-mi un PM.

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

salutare fetelor

noi suntem bine Dennis e baiat mare deja face puzzel(aici imi seamana) ma innebuneste.habar nu am ce sa-i iau de craciun ca nu se prea joaca cu masini,am observat ca ii plac jocurile astea unde tre sa gandeasca.

va pupam

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salutare, salutare!!! Cami, Adriana, Giulia, merci de urari! Miha-nemtoaica, (ma iau si eu dupa Bia) am si eu aceeasi dilema.... Azi am fost la Elvira, am gasit ceva interesant (un castel cu oameni mici, calareti, printi si printese) dar l-a luat sora-mea. Eu tot in ceata sunt. Noa, poate, poate pana la Craciun imi iese ceva in cale....Va si va doresc o seara frumoasa....kisstherain999, din pacate noi nu stam in Bucuresti... Daca vrei chirie in Zalau, sau Simleu, cautam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by kisstherain999

Buna fetelor

Am o mare rugaminte la voi: cumnatul meu care lucreaza in cadrul armatei cauta gazda in Bucuresti. I-ar conveni ceva cat mai aproape de Otopeni. Lucreaza toata ziua, iar in week-end vine acasa, deci va veni la gazda numai noaptea. Daca stiti pe cineva care ofera o camera spre inchiriere va rog dati-mi un PM.

Multumesc mult.

kiss

HORIA varsta16.04.2007

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Aici e condica salajencelor din Judetul Salaj, nu din Salajeni cartierul bucurestean...

Mihaela si familia mea
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
vin si eu sa semnez condica pe ziua de azi, cam tarziu, dar am fost sa ne facem primele analize, si acum unii dorm, adica baietii, iar mama la scris.
va doresc o seara frumoasa tuturor

Alexandru Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mihaela, esti o scumpa! Multumesc frumos pentru link

Am vorbit cu Vladutu (nepotelul meu) mai inainte si i-am zis "la multi ani", poimiine (pe 5 decembrie) implineste si el 2 ani.Baiat mare, ce mai!Era foarte ocupat cu condusul, alerga prin casa cu o farfurie de plastic in miini(in loc de volan), zicea ca merge cu masina, ghiciti unde...? In America! (asa spune el)

Vine mos Nicolae pe la voi, care cum stati cu pregatirile pentru cadouri...? Ca am vazut ca va bateati capul cu asta, saptamina trecuta.

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Cafeaua e servita duamnelor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Prezenta la cafelutza !!!

Elvira parca spunea sa le luam copiilor ceea ce-si doresc sa nu fie dezamagiti .... ei ya ghiciti voi cam ce si-ar Andreea de Mos Nicolae ???? Un costum de sirena dar din acela cu care sa poata sa si inoate !!!
Deci , Elvira fa bina maica si adu neste lucruri de-astea pe la magazin ca sa pot sa-i indeplinesc si eu visele lui fiica-mea .... mno .... si isi mai doreste un costum de Craciunita .... ce-o fi apucat-o cu costumele astea chiar nu stiu !!!

Maine merg la Cluj sa aduc pulovere de la Ilmodo ... pentru cele interesate ...

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "

Mergi la inceput