Condica Salajencelor [36]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna seara tuturor!!!!La noi, seria cadourilor inca nu s-a incheiat, azi Andrei a tot primit cadouri (in special dulciuri) de la matusi, bunici, vecini... ma rog,pe unde si-a mai adus mosul aminte sa ii lase cadourile...Sa vezi ce mandru a venit cu plasa acasa!!! Cica a fost cuminte si a dormit la camin, de aia a primit atatea. Jucarii nu prea a primit, mai mult dulciuri, o cana cu ursulet (promotie Kaufland- 3 lei)cateva ornamente de pom (dragute, ca iti vine sa te joci cu ele), o sceneta cu nasterea Pruncului (mergea mai bine de Craciun da nu mai puteam sa o tin, ma manca palma sa ma tot uit la ea ) si un set de ornamente de brad pe care a trebuit sa le picteze si apoi le vom agata in Pom.(aseara le-a "moscolit" pe toate- si eu care credeam ca nu v-a avea nici o treba si ca nu il vor tenta) si muulte dulciuri si fructe.Cat pentru noi, am umplut pungutele cu ce aveam prin casa: geluri de dush, spray-uri si dulciuri, ca sa vada copilul ca si noi am fost cuminti. Si cam atat.

Mergi la inceput

Miha, intr-adevar super sala de curs de bucatarie. Si eu mi-as dori pt copii nostri asa ceva. In toate scolile au asa ceva? Sau e o chestie optionala, de la scoala la scoala? tuturor!!!Noapte buuuna!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Poftiti la cafeluta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Prezenta la cafelutza ....

revin mai tz ... acum am ramas socata in urma celor citite in yiarul gandul ....

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "

Mergi la inceput

Adriana, baga link....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza! Iaca apuc sa scriu si eu mai devreme...
Multzam de cafeluta, io acum o savurez pe prima.

Adriana, ce te-a shocat asa? Io am rasfoit putin Gandul dar n-am gasit nimic...

Otilia, nu toate scolile au sali de bucatarie. Nu stiu sa-ti spun pe ce criterii au acele sali, dar nici la scoala unde unvata Diana suedeza si unde merge cu o clasa de a 5-a la cateva ore nu este si nici la scoala unde va veni din ianuarie nu este. Copiii fac "naveta" ca sa faca orele astea, la cate o scoala din apropiere care dispune de semenea clase.
Orele de bucatarie tin de orele de lucru manual. Sunt trei categorii de lucru manual: cusut(unde merg si fete si baieti), lucru manual cu lemn(idem, merg si fete si baieti)-asta Diana l-a terminat deja, cred ca v-am aratat ce a facut,nu?...si bucatarie(la fel merg si fete si baieti). Copiii se impart in 3 grupe si trec pe rand prin toate 3 cursurile intr-un an scolar. Asta e la cl.5-a, nu stiu daca incep si in cl.4-a sau vor mai avea si la anul...

Noa va pup, azi vreau sa mai spal niste geamuri. Numa' sa m-apuce cheful .

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

mai fetelor e legat de salariile directrilor nostri din bucuresti si nu numai .... comparatv cu salariile noastre ..... am ranmas de-a dreptul shokata ....

http://www.gandul.info/actualitatea/sefii-registrului-comertului-platiti-mai-bine-decat-basescu.html?3927;1075572

" Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge.... "

Mergi la inceput

Noa, Adriana, pe mine nu ma mai socheaza nik'... traim in Ro si asta ne omoara tot timpul... Apoi la asa o responsabilitate, si salar pe masura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna fetelor

anacezara nu merg acasa de sarbatori desi imi e asa de dor de un craciun in Romania,ultimul craciun inRomania a fost in 2001.dar mergem de Pasti si sigur o sa va intalniti si cu mine.

va pup

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Noapte buuuna Salajence!!!!

Mergi la inceput