DESPRE SPERMOGRAMA

DESPRE SPERMOGRAMA | Autor: iuliana23

Link direct la acest mesaj

BUNA FETELOR , MA NUMESC IULIANA SI AM 23 DE ANI IAR IUBITUL MEU ARE 25 DE ANI. NE CHINUIM DE 2-3 ANI SA AVEM UN COPIL DAR SE PARE K AVEM GHINION.
AM FOST LA DOCTOR SI MIAM FACUT ANALIZELEL SI AU IESIT BINE ,DIN CATE AM CITIT DE PE SITE AM VAZUT K PTR IUBITUL MEU TREB SA ISI FACA O SPERMOGRAMA.
VA ROG SA-MI DATI MAI MULTE DETALII UNDE ESTE CEL MAI BINE SA O FACA SI LA CE DOCTOR SI CUM , IN CE DONDITII SI CAT MA COSTA.
VA ROG PTR CEI CARE DEJA AU TRECUT PRIN ACEASTA PROBLEMA SA-MI DATI NISTE SFATURI.
VA MULTUMESC SI ASTEPT CU NERABDARE SFATURILE VOASTRE.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Iulia,eu,personal, ti-o recomand pe dr.Matei Mioara.Este renumita pentru acuratetea rezultatelor.O gasesti la clinica Sabyc , la laboratoarele IDS sau la Policlinica CFR2(langa Sofitel).Costa in jur de 1 milion lei vechi.Pentru o spermograma reala,trebuie pastrata o perioada de abstinenta de 3-5 zile,si in saptamana anterioara prietenul tau sa nu ia medicamente,sa nu consume bauturi alcoolice si cat mai putin stres.Daca recoltati sperma la fata locului,e ok, insa daca o recoltati acasa,trebuie s-o faceti intr-un recipient steril(se gaseste la farmacii),in prealabil sa se spele pe maini cu apa si sapun (se recolteaza prin masturbare) si va trebui s-o transportati cat mai repede posibil la laborator( in max.20 minute),tinuta la temperatura corpului.Multa bafta sa iasa bine rezultatul!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

in vremurile de azicea mai buna recomandare e dr. Matei

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Iulia,tot ceea ce ti-a spus Nusy este absolut ok,cu mentiunea ca e mai bine ca recoltarea sa o faceti la laboratorul respectiv si nu acasa,chiar daca acasa este mult mai comod.Mai ales acum ca vremea s-a racit,este foarte important sa mentineti aceeasi temperatura la recipientul cu spermatozoizi.Pe de alta parte,daca partenerul tau este la prima experienta de acest gen,ar trebui sa-l pregatesti un pic psihic...Nu este o chestie tocmai draguta pentru un barbat...Si chiar are nevoie de incurajari.Mai ales ca nu se intampla nicicum lucrurile asa cum vezi in filmele americane(camere special amenajate,filme erotice,reviste,etc).La noi,in marea majoritate a laboratoarelor,se da borcanelul domnului si este trimis intr-o toaleta insalubra.Si sigur ca devine si mai frustrant decat este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana23 spune:

VA MULTUMESC MULT FETELOR PTR AJUTOR O SA-MI FAC O PROGRAMARE LA DR.MATEI
SI MAI AM O INTREBARE EU CE ANALIZE TREBUIE SA-MI FAC ....EU AM FACUT URMATOARELE ANALIZE LA LABORATOARELE "ALFA MEDICAL"
----PAPANICOLAU SI A IESIT CLASA 2
----LA MOFDIFICARI CELULE BENIGNE A IESIT MODIFICARI REACTIVE ASOCIATE CU INFLAMATIE SI GARDNERELLA
----LA EXAMEN SECRETIE VAGINALA LA REZULTAT SCRIE ASA-FLORA COCICA FOARTE FRECVENTA,CELULE EPITELIALE FRECVENTE, PMN RELATIV FRECVENTE -----LA CULTURA COL REZULTATUL ESTE-FLORA PATOGENA ABSENTA,CANDIDA ALBICANS ABSENT, FLORA PATOGENA ABSENT

SI AM LUAT UN TRATAMENT CU METRONIDAZOL SI O ALIFIE EU SI PARTENERUL

ACUM VA ROG SA-MI SPUNETI CE CREDETI DESPRE ANALIZELE CARE LE-AM FACUT SI CE ANALIZE TREBUIE SA MAI FAC.

VA MULTUMESC FOARTE MULT PTR AJUTORUL VOSTRU.SA AVETI O ZI FRUMOASA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

eu cred ca ar trebui sa gasesti un medic bun care sa-ti recomande analizele hormonale (in ziua3-a, a 14-a si a 21-a) si dupa sa le interpreteze. si poate urmarire ecografica sa vada exact cand ovulezi si sa mergeti la fix. sunt mai multi medici buni despre care vorbesc fetele, gasesti pe aici. vezi care iti place pentru ca e important si "feelingul" medic-pacient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teletin spune:

IULIANA PENTRU SPERMOGRAMA TE POTI PROGRAMA LA VICTOR BABES UNDE COSTA 500.000 ( LEI VECHI ) SI ESTE INTR-ADEVAR CUM VEZI IN FILME ADIK CAMERA CU BAIE , TV, PAT ( IN CAZUL IN CARE VREI SA INTRII CU SOTUL ). EU ACOLO AM FOST SI AM FOST MULTUMITA DE REZULTAT . A IESIT LA FEL CUM STIAM CIND AM FACUT LA DR. MATEI MAI DEMULT . BAFTA SI SA AUZIM DE BINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna tuturor!
teletin te rog sa-mi spui unde ati facut spermograma la spitalul Victor Babes sau la clinica privata? Stiu ca Victor Babes are si o clinica privata.
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teletin spune:

ACUM SE CHEAMA CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT " DR. VICTOR BABES ". TELEFON : 021/3179503 ; 021/3179505 ; 021/3179504. TREBUIE PROGRAMARE INAINTE PENTRU SPERMOGRAMA SI COSTA 500 DE MII ( VECHI ). EU AM SUNAT CUM AR FI AZI DIMINEATA MI-A CERUT DATELE SOTULUI , SI MIINE MI-A ZIS SA MA DUC LA ORA 8. EU AM FOST SUPER MULTUMITA . AM AUZIT CA LA GIULESTI SE DUC BARBATII INTR-O TOALETA , CEEA CE MI SE PARE GROAZNIC .ITI UREZ BAFTA SI NOROC IN TOT CEEA CE VREI SA FACI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Va doresc tuturor ca Mos Nicolae sa va aduca cadoul mult visat. Va pup.
Multumesc teletin pentru informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Daca tot suntem la subiectul asta, cred ca stim ce cadou vrem: multi si vioi!

Mergi la inceput