Cafea cu aroma de femei *52*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ninge

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by maru

ninge

Doamne'ajuta!

POZE

You've got an obsession,babe,cu 'ninge'!Daca te consoleaza si aici a-nceput sa ninga.Ninge!!!

Mergi la inceput

ok, nu ma abtin si zic: exista mitul asta cu Canada si zapada. Sa va explic cum sta treaba in realitate:
zapezi serioase: Montreal
In sw Ontario, unde stam noi, vremea este exact ca acasa, moderata, ninge, dar nu ingroapa. Au inschimb o belea de freezing rain care te face sa te sinucizi, cand iti gasesti masina glazurata cu gheata dimineata. Plus ca mai au si black ice, o gheata care se face ca asfaltul la culoare si pas de o recunoasti la 120 la ora pe highway
In centrul Canadei e frig, da frig tata, de acum erau la minus 30. Acum discutam de prairie, de Saskatoon, de Alberta, unde e frig. Toata lumea stie de aceasta zona a Canadei.
La urma vorbim de British Columbia in speta de Vancouver care are o vreme tare domoala, nu ierni grele, rar cade sub 0 grade, nu veri calduroase, rar creste de 30, dar, Dar ploua, Ploua, ploua intr-un an 400 de zile.

bineinteles ca nu v-am suflat o iota de nordul inghetat al Canadei care de altfel e f putin populat. Capitala Nunavutului, citeam, sper sa nu ma insel are undeva la 25 de mii de locuitor..
asta e Canada. Unde suntem noi e o zona infipta adanc in State, dca va uitati un pic pe harta

sorry pentru dizertatie da ce vreti, imi lipseste scoala! si ma dau balon pe unde pot

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Deci am reusit sa te fac sa vorbesti!

Mergi la inceput

ninge

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Da,cata dreptate ai!De cand tot repeti,a-nceput sa ninga si aici!Chiar ninge!Ca_cum ar fi iarna!

Mergi la inceput

Unde-s celelalte?S-au ascuns in scorburi,la hibernat?

Mergi la inceput

nu am rabdare sa il caut pe ala care se tavaleste de ras
ai dreptate, e iarna, da ma apuca depresia cand ma gandesc ca poate sa o tina sa pana prin aprilie
macar daca ar ninge sa se depuna, sa stiu o treaba! Nu, bate si vantul de-ti scutura toate celea

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Intre caldurile demente din vara si frigul de acuma,parca l-as alege pe al 2 lea,macar iti mai pui ceva gros si gata.Dar asta vara,ce q meu,sa mai dai jos de pe tine?Chelea?Simteam ca-mi fierbe sangele in vene,si nu ca eram patimasa.Mai aveam putin si turbam,mushcam.
Maine tre' sa caut iar chiuveta anticalcar.Interesant.Si cada!Dar nu anticalcar.Si mai interesant.
NINGE!

Mergi la inceput

vezi, eu prefer caldura, dai drumul la a/c si gata
iarna pe mine ma deprima

sa stii ca s-au dus sa pazeasca usturoiul

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput