Cafea cu aroma de femei *52*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by lulu_boches

Bey, eu o iau la , tot ptr suspans, am trimis Printesei de Miorlau.
Lali, lasa sa-si ia, ca am altceva
Mie imi este frica de matze, dar nu vin singura....o am pe fiica mea.
d-na W, ce e cu tine?Esti cam serioasa...asa vad eu de aici, poate nu vad bine, e din cauza vremii, ca e drum lung de la Deva, pana la Bacau

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena

Cred si io ca-s serioasa,ca nu stiu cu ce sa defilez maine.Vroiam in tanga da' mi-i uda ploaia asta.Sa apar in budigai,nu se face.Traiesc o maaare dilema care ma tulbura profund.
Acuma o ascult pe Urania,insfarsit n-am uitat de emisiunea ei,mereu mi-aminteam dupa cateva zile.Poate-mi spune ea cu ce sa ma-mbrac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by lulu_boches

V-am ...pe portofel(daca tot aveti vremede facut pistari)
Am acasa.
Maine e 1 decembrie, mergem sa defilam.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena

Defileaza tu daca ai chef. Noi maine mergem la carnaval si ne destrabalam ... si Emma are costum de matza ... normal

... dar tu du-te sa defilezi in gol in piata

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Aido,pe Lulu ai lamurit-o!Da' io ce sa fac?Cu sa ...ma defilez in fata tribunelor?Tare-s tulburata!

Mergi la inceput

Wendy nu stiu cum ai rabdare sa urmaresti emisiunea aia cu Urania , eu dupa 2 minute renunt ca ma apuca somnu daca ma uit

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Aido,pe Lulu ai lamurit-o!Da' io ce sa fac?Cu sa ...ma defilez in fata tribunelor?Tare-s tulburata!

W

Pune-l pe junior sa te picteze cu spray
Sa vezi ce senzatie faci

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

quote:

Pune-l pe junior sa te picteze cu spray
Sa vezi ce senzatie faci

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mistooo!Da' ploua si o sa mi se prelinga 'vocselele' peste tot,de-o sa arat ca o satanista zaluda.
Azi cand m-am uitat si io la Urania, la urma au scris ca-i editia de sapt. trecuta,din cauza unei defectiuni.
M-a chemat sorela mea la Tulcea de Revelion.Iar n-am cu ce ma imbraca,acuma pe bune,in mag. numa' kk.
Canta 'From Sara with love',imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

quote:

W

vorbiti serios ca se defileaza maine?
si carnavalul cu ce ocazie??'
ro de aici ,astazi sarbatoresc 1 dec...pe 30 ca suntem mai cu motmergem la o petrecere data de ambasada.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Defileaza armata,Printeso!Noi defilam prin casa si pe unde mai avem nevoie.Daca nu ploua,as fi defilat si io pe frun tanc,cu drapeaua falfaind in 4 zari.Da' cum e nashpa afara,am sa ...falfai prin casa.
Sunt multi ro acolo,la nea Chavez?

Mergi la inceput

Facem carnaval asa intre noi ... fetele de la Timisoara
Niste zalude adevarate ... Emma abia asteapta sa se costumeze si sa danseze ... o sa va pun poze

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

m-ai listinit ..ma gandeam ca se "desfileaza2 ca la 23 august...noi aici nu mai avem mult si incepem cu desfilarile,daca idiotii or sa voteze duminica noua constitutie ...mare rahat... vadem si noi cum se instaureaza un comunism ,ca de dat jos, am vazut cum se da...sa mori nu alta.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput