INCREDIBIL! Politia=0
buna ziua:
sunt indignata de ceea ce mi se inatmapla, si am sa va rog sa ma ajutati cu solutii pt ca simt ca cedez psihic.
problema:
noi stam la etajul 3 al unui bloc din Bragadiru, Ilfov.
la etajul 1 avem niste vecini noi, care de cca 5 luni amenajaza, amenajaza si iar amenajaza. fara niciun fel de exagerare de 5 luni ZI DE ZI incepand cu ora 8 dimineata (in unele cazuri si 7) sparg pereti, dau gauri..nu stiu...sincer mintea mea nu reuseste sa inteleaga ce poate gauri un om zi de zi timp de atatea luni....se cutremura patul cu noi, asa de tare se zguduie peretii. si dimineata, si dupa-amiaza si seara tarziu....
problema care ma seaca este ca am o fetita de 1 an si doua luni care de 5 luni de zile se trezeste in bormasini se culca in bormasini...nu poate dormi, s-a dereglat de tot. va spun sincer ca MI SE RUPE SUFLETUL de mila ei. nu pot s-o ajut cu nimic! intrebarea e: CHIAR NU POT FACE NIMIC? N-AVEM NICIUN DREPT LA LINISTE IN CASA NOASTRA?
am facut sesizare la primarie, ne-au spus ca nu e treaba lor. e treaba politiei.
am chemat politia, a venit un analfabet de agent, care nici sa vb nu stia, care ne-a facut un mare scandal ca n-avem dreptate, ca omu' poate face ce vrea in casa lui. si un an poate sparge pereti intr-una daca vrea! CHIAR ASA? Acum mi s-a pus pata si pe politist.
vreau sa mi se faca dreptate!
va rog din suflet, daca stiti cazuri, sau ma puteti ajuta cu o solutie legala....
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
Raspunsuri
Anuska spune:
Curios raspunsul politistului..... In mod normal trebuia sa vb cu acei oameni si sa le atraga atentia ca deranjeaza vecinii. Traiul in comun are si el niste reguli; ca sa nu mai spun de orele de liniste conform legii!
Mai da telefon politiei si cheama-i chiar atunci cand dau gauri sau sparg peretii.... Daca nu se rezolva, mai chemi odata.... Pana la urma trebuie sa faca ceva!
Sau mai suna la nr acela de urgenta (112,parca) spune care e problema, ca nu ai fost ajutata de politia locala si ce sa faci.
Si totusi hai sa nu generalizam: "politia=0"....
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
_Ralu_ spune:
nu generalizez. se intelege ca afirmatia se refera strict la situatia mea. si daca nu se intelege, va spun ca asa e.
in alta ordine de idei, am sunat din nou, de aceasta data la 112, pt ca efectiv m-a scandalizat raspunsul si nesimtirea politistului, f urat ni s-a vorbit. raspunsul? avenit acelasi politist, care ne-a amenintat, ne-a spus ca el a venit o data, ne-a spus care-i treaba, asa ca: "o sa va luati amenda" (am citat un clasic in viatza)...si "mai continuati asa si o sa vedeti".....
nu pot sa cred! ma simt in tara nimanui! acum as vrea sa-l reclam pe politist!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
anca_vlad spune:
fara suparare cred ca trebuie sa ii chemi pe cei din presa televiziune ceva....bb si premergatorul care facea galagie "infernala" s-a considerat ca deranjeaza si au chemat politia si chiar i-a amendat pe parintii in cauza pentru tulburarea linistii publice!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
_Ralu_ spune:
stiu, si eu m-am gandit la asta.
numai ca nu-s genul de persoana careia ii place scandalul, sunt constienta ca asta imi va aduce multe alte probleme, avand in vedere ca e un orasel mic in care toata lumea se cunoaste cu toata lumea....nu imi doresc scandal, nu vreau la tv...vreau doar ca fetita mea sa se poata trezi razand dimineata si nu speriata de bormasini care incep sa urle ca din senin....
miki68 spune:
Da' tu reclamatii pe mail de ce nu faci? Ia trimite tu frumusel o plangere impotriva lu' garcea ala la una din adresele astea gheorghe.popa@politiaromana.ro sau gheorghi.plai@politiaromana.ro. Primul e inspectorul general al politiei romane, iar al doilea adjunctul lui. Povesteste-le tu frumos cum te-a luat la misto "omu' legii" si te-a mai si amenintat. Ma indoiesc ca nu se va face nimic. Succes!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
_Ralu_ spune:
MIKI, multumesc pt adrese.
maine am sa-i fac o reclamatie la superiorul sau direct de aici, de la politia bragadiru, pe care intamplator il cunosc, dar nu-mi sta in caracter sa intervin prin "pile". asa ca am sa merg pe calea legii....daca nu se rezolva, il voi reclama mai departe. n-as vrea sa aiba de suferit toata institutia din cauza unui incompetent. alta data, intr-o situatie asemanatoare, am fost ajutata, dar acum s-a intamplat sa dau peste acest tampit....
Anuska spune:
Merita reclamat politistul acela! Nu mi se pare comportament normal.
Si mai ales cand a fost chemat pt un act de tulburare a linistii publice.... Probabil vecinii tai au "oaresce" relatii...
Iti urez sa rezolvi problema cat mai repede!
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
eleņia spune:
raluca.asa.ceva.se.numeste.kiar.nesimtire
trebuie.neaparat.sa.il.reclami.pe.acest."militian"nesimtit.este
inacceptabil.sa.vorbeasca.asa
pai.ot.ce.e.polititst?intreb.s.eu.asa.poate.is.eu.cu.capul
aura_m spune:
Asa am eu pe vecinul de deasupra, eu stau la 3 el la 4, de trei ani de zile tot baraie cu bormasina prin casa. Ce o face intr- o garsoniera? Apartament cu 4 camere? Mai intelege omul, faci galagie o luna - doua dar de 4 ani, nu in fiecare zi, dar se mai trezeste el si numai la ore din acestea tarzii sa mai dea el o gaura prin casa. Acum 2 ani am fost la el, eu cu sotul meu, l-am lasat o data, de doua ori, de noua ori, dar ne-am cam saturat, intr-adevar a doua zi era sambata, dar sotul meu nu avea privilegiul sa fie liber. am urcat la el si l-am rugat sa inceteze, si-a cerut scuze, am crezut ca s-a potolit, doar o perioada, a inceput iar, dar totul a culminat asta-vara, cand a venit sotul acasa si s-a dus la baie a ramas masca, o bucata de tavan era cazuta in chiuveta, pana si in masca de sub chiuveta am gasit moloz. Angajase niste idioti de muncitori, el plecase in vacanta si cand au dat gaura au facut si una in tavan la noi. Dar noi oameni cu bun simt nu am reclamat ca era de reclamat, au venit muncitorii in cateva randuri sa astupe gaura, zic in cateva randuri ca nu au facut treaba buna de prima data. Si-a cerut scuze mama vecinului si i-a spus sotul meu sa ii transmita ca sa aiba bun simt si sa respecte orele de bocanit mai nou face si chefuri, aseara la 11 noaptea asculta muzica, cateodata incinge si hore de zici ca se darama tavanul la 3 dimineata si culmea, nu le face in week-end, doar in timpul saptamanii. Am mai fost la el, dar dupa insistente a raspuns si zicea ca nu el bocane. Neam prost, nu o cunosc pe mama lui ca m-as lua eu personal de ea, ca trebuia sa ii facem reclamatie atunci de ne platea si despagubiri.
Am mai avut o problema cu muzica tare si cu vecinul de alaturi, dupa ce tipa la sotie si il facea handicapat pe copil ca nu stie sa socoteasca punea o muzica de se zgaltaiau geamurile. La prima sesizare nu a venit politia, dar la a doua, intr-o alta zi, a venit si i-au zis ca daca mai continua asa si noi mai facem o sesizare, chiar in aceea seara ii da amenda. S-a potolit nebunul, in final am scapat de el ca s-a mutat, dar in locul lui au venit altii care puneau la 11 nopatea parchet, s-a dus sotul meu la ei si vad ca oamenii, sa nu le fie de deochi, au inteles. Ce sa zic, mai intalnesti si oameni ai legii care isi fac treaba de mantuiala, mai incearca , mai ales ca ai si "pile" nu ierta pe nimeni, ca se vede treaba ca daca esti bun te iau de fraier.
AURA
_Ralu_ spune:
aura, la tine a fost mai rau, se pare....
cu vecinii nu prea am rezolvat-o....insa tampitul se pare ca va fi mutat la un post de politie dintr-un satuc uitat de lume...sper! cel putin asa am primit asigurari....