Copiii din 2002 (41)
Raspunsuri - Pagina 17

Nicoleta spune:
 Servus.
La noi ninge!!! Si va continua asa ceva vreme, poate va fi un Craciun cu zapada, desi noi mergem pe la bunici in perioada sarbatorilor! 
Multa sanatate lui Andrei! Si daca aveti in surplus, nu mi-ar strica nici mie, nu sunt pe deplin refacuta...
Nicoleta 
 21 plus 
 si Stefan (27.01.2003)

cristina22 spune:
 Multumesc, scumpelor!
Aseara am fugit la medic cu Andrei, pt un nou episod febril.Doctorul spune ca e gatul de vina, asa ca am trecut pe un alt antibiotic, de data asta, tablete.Noaptea i-am mai dat 5 ml nurofen, pt ca se trezise si iarasi era cald.
Eu, in disperarea mea, spun:iarasi arzi, Andrei, iar el imi zice:am sa ma topesc, mami??
SANATATE LA TOTI SI VIRUSII SA VA OCOLEASCA!!
cristina si nazdravanul Andrei (am 5 ani!!!)

Dodo-pui spune:
 Buna ziua mamici!
Nina 
matusica si Cristinuca.Sper ca sunteti bine.
Nicoleta daca am avea sanatate cat ne-ar trebui tot ti-am trimite si tie dar nu avem nici noi.
Cristina multa sanatate lui Andrei;
Julian(Nicole) insanatosire rapida.
Karina ce face tizul nostru?
Noi suntem cu o laringita capatata din Oraselul copiilor,unde Omu' a "chirait"cat l-au tinut plamanii.Nu are febra il supara o tuse si mucii.
O zi buna.
Bogdan-Andrei

Gabbriela spune:
 buna, 
fetelor sc pe fuga s ava urez insanatosire grabnica celor in probleme... nu am timp de stat si de sc.. 
piciu mi-a inceput ieri noapte cu voma, si a tinut-o asa toata nuaptea din ora in ora pana pe la 6 am . Dupaia a plans ca el vrea la scoala, l-am dus, a inceput cu diaree, l-am adus acasa si am inceput sa ii dau biscuiti sarati si apa planta, manca cu placere si bea apa, nu a mai vomat dar diaree pana la 2 a fost tot din 30 in 30 min. Dupaia a dormit piciu vreo 2 ore jumate... s-a trezit inca o tura de voma si una de diaree, a papa aira biscuiti si a baut apa si a fost ok pana azi dimineata la 7 am, cand s-a trezit si a fugit la baie, inca un scaun moale. 
Acuma eu.... toata noaptea am facut plimbari la baie, voma, sunt epuizata.. ma duc in pat... sper sa treaca repede ca m-am saturat.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

aidaciolac spune:
 In primul rand , isanatosire grabnica la pitici si mamici 
Vad ca nu prea ati scris zilele astea si acum inteleg de ce.
Noi suntem bine.Emma e asa obisnuita cu gipsul incat o ia la fuga 
 asa ca stau cu ochii pe ea ca pe butelie. Nu sta locului o clipa , iar daca Mos Craciun vine cu role sunt sigura ca le trage peste gips ![]()
E foarte schimbata. A devenit mai iubareata si mai tandra ... oricum , e o mare placere sa stai cu ea ... din cauza asta am si lipsit atat.
Am inceput deja sa cumpar la cadouri ca sa nu raman in ultimul moment , ca sa nu mai zic ca deja magazinele sunt goale 

la toate si sa auzim de bine 
Aida 
POZE
Matza Emma in actiune

sinzi_ana spune:
 Gabb, sanatate multa!!!! Sa ne tii la curent !!!
Si noi suntem pe ultima suta de metrii...sapt viitoare plecam in Ro si de abia asteptam cu totii...
Bagajele sunt deja pline si noi nu ne-am pus nimic in ele...nici nu stiu cum le indes pe toate!!!!!
Din fericire am apucat sa ii iau si eu lui David un cadou de Craciun si m-am linistit un pic!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David 
   psihologul
 : varsta, poze, 3000km prin Romania

cristina22 spune:
 Salutare!
Anina-uite ce frumusete am vazut io in dimineata asta http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=3922&loc=/userphoto/Anina%5Fn/Zambareata%2Ejpg
E w-e
!!! Cum va pregatiti??
Sanatate puilor bolnavi!!
Eu sper sa fim pe drumul cel bun! In sfarsit am dormit linistiti noaptea asta, fara febra, fara plimbari dintr-o camera in alta!!

Anina_n spune:

La multi ani, Robert !
Buna, mamicutzelor ! ![]()
Cristina22, ma bucur ca sunteti bine, acum ! Sa o tineti tot asa ! 
 La fel de bune vesti astept si de la Nicole, despre Julian ! 
Nici nu mai stiam ce poze am in albumul meu de aici. 
 Trebuie sa reinnoiesc pozele. Dar tare m-am mai bucurat sa revad poze de cand era mai mititica minunea mea. 
 Multumesc, Cristina22 ! 
In curand, facem portret de 6 ani ! 
 Dar a disparut acea veselie din ochisorii ei. Greu o mai surprind intr-o poza.
In weeekend....treburi [smotru], ca vine Craciunul peste 10 zile. 
Sinzi, hai ca prinzi zapada multa in Ro, la munte ! 
 Dar si ger....
Dimineata, la noi au fost - 21 C. Brrrr....
Aida, ai facut poze cu topaila intr-un picior ? ![]()
Mai am si eu de cumparat cateva cadouri si mi-e teama sa merg prin magazine....cine stie ce mai gasesc.
Ma bucur ca sunteti bine ! ![]()
Nicoleta, cum e ib Brasov ? Zapada multa si friiiig.
Tu esti mai bine ? Stefan ce mai face ?
Karina, cred ca voi mai petreceti si in weekend. Abia astept sa vad pozele de la atatea petreceri si cu atatea torturi !
Si Cristina imi cere 3 torturi. ![]()
O zi cat mai faina, va doresc, fetelor si un weekend minunat !

Nina, mami de
 www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***

cristina22 spune:
 Revin si eu cu urarile pentru vedeta zilei:
LA MULTI ANI, ROBERT, DE CRISTINA_C!!!

Nicoleta spune:
 Salut.
E o perioada urata asta, cu atatia copii bolnavi... Sper sa treaca repede, ca uite, vine vacanta, vine Mosu... La noi e zapada destul de multa, e si friiiiig (-6 grade pe langa serviciul meu, dupa termometrele lor, care sunt spre soare, deci...). 
Eu aproape am scapat de raceala, mi se mai infunda nasul noaptea putin... 
Azi avem petrecerea de Craciun la firma, va fi muuulta lume si un program de divertisment fain, va avea loc in restaurantul unui faimos hotel din Brasov. Stefan inca nu stie, nu am vrut sa fie surescitat. 
Maine are Stefan petrecerea de Craciun de la scoala de engleza la care merge, luni este serbarea la gradi, miercuri avem eco 4D... O perioada incarcata. Iar vineri vine concediul....
Sanatate bolnaviorilor. Si un week.end grozav sa aveti!
Nicoleta 
 21 plus 
 si Stefan (27.01.2003)