Fetele din America (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Apropo de filme...Netflixu' o dadu in bara cu mine. Am returnat de la servici 3 DVDuri acum 2 saptamini, nu au ajuns, le-am raportat si acu' mi-au pus contul pe hold. Facui scandal si la mail room la servici...sa vedem ce-o iesi. Netflix cica ridica holdul in 24 de ore...asta dupa ce mi-am explicat borblema de 15 ori...

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Aia m-am intrebat si eu ce se intampla daca dispare vreun dividiu? Adica plicurile alea colorate scrie pe ele ca-s Netflix, se poate gasi unul de la posta care sa il sustraga doar asa ca e gratis ca doar lucratorii de la posta de aici n-or fi toti ingerasi.
Am avut si eu vreo doua luni mai demult si sota-miu le ducea la posta ca n-avea incredere sa le lase in cutia postala de acasa.
Am renuntat in final, am vazut ca acum poti sa vezi filmele si pe comp direct, in functie de abonament sunt nu stiu cate ore de vizionare oare e mai bine asa?

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

Mie imi convine faptul ca pot sa vad filme si direct pe computer.
Noi avem projector. Si leg laptopu' la el si voila... ne uitam la filme tot pe screen ca si cum as avea dvd.

Pana acuma nu am avut problema cu Netflix, dar daca ma 'nerveaza ma mut la Blockbuster. :) traiasca competitia:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

si calitatea-i aceeasi?

problemele mele cu netflix-ul au fost legate de calitatea dvd-urilor, unele le-a scuipat sau s-a facut ca nu le vede (no dvd inserted); si mi se mai pare ca intarzie cateodata sa trimita altul, desi cel anterior deja a ajuns. noroc ca nu 'stem addicted. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ultima alternativa a aparut la supermarket...e un automat care iti ia $1/zi pentru fiecare film inchiriat...bagi cardul, extragi filmul, il returnezi...totul automatizat. Nu imi place asa de mult selectia, nu prea au filme internationale/independente, au mai mult action-adventure

Seara dupa ce punem copiii la culcare, sotu' si cu mine ne place sa mai bagam un film si sa ne culcusim pe canapea.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

am avut si eu probleme cu unele Dvd-uri pt. ca le scuipa. dar le-am sters cu o carpa moale si apoi au mers.

legat de automatele astea cu filme - au o selectie foarte redusa. vreo 30 de filme. e drept ca le actualizeaza destul de des, dar uneori am chef sa vad un anumit film si... nu il gasesc; pe cand cu Netflix pot sa vad ce vreau. insa, uneori am mai luat si eu de la el ca sunf f. convenabili la pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Noi nu ma platim pe dvd-uri de vreo 9 luni si va zic sincer ca am salvat vreo $2000 si asa ne-am luat noi tv-ul Sony Bravia de 46" hehe, traiasca huburile!!!Trebuie numai sa asteptam sa iasa pe dvd si le avem la aceeasi calitate pe gratis.
Pt noi asta e razvratire LOL , pai sa nu mori de ciuda cand sti ca un dvd/cd costa cativa centi sa fie produs si ni-l vind noua pe $19.99?Daca e dublu dvd 24.99.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Lexi, multumesc, am gasit baking ammonia.
De abia astept sa fac maine alba ca zapada.

Scuze ca m-am bagat cu bucataria peste filmele voastre.

Carolyne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu zic DHL.. sigur ajung... fedex nu am trimsi inca... dar cu dhl de fiecare data totul in timp si intact...

quote:
Originally posted by ocebine

Vad ca DHL imi da $99 si Fedex $78....la Fedex ne ducem...

Anamaria

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noi am trimis cu Fed-Ex, nu e nici o problema si e mai ieftin.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput