Cine-i nascut in 75 sa ridice mana sus(3)
Raspunsuri - Pagina 5
aidaciolac spune:
Anamaria
cu zapada. Emma a avut si ea putina zapada si pana nu a adunat-o pe toata nu s-a lasat 
monica am scris deja la subiectul lu Emma . Nu stiu ce sa zic , asteptam 2 zile sa vedem ce se mai intampla ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
aida, am citit dupa aceea...imi pare tare rau ca esti suparata, Doamne ajuta sa fie doar din cauza efortului sau a unei lovituri
va imbratisez pe amandoua si sunt convinsa ca o sa fie bine

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aidaciolac spune:
monica
pt suport. Sa stii ca ajuta cand stii ca ai cui sa te plangi si are cine sa te asculte 
Eu acum m-am veselit putin cu ceva liquer adus de husbant din Franta care nu imi place de fel ... dar in lipsa de altceva ...
... si uite asa ajunge omul acoolic 

Acum cand am scos-o din baie vad ca o doare si mai tare 

Zau daca stiu ce sa cred
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
Aida, dar un tratament v-a dat azi? ceva pentru durere, un gel local...masaj,orice?
off...numai mama sa nu fii...
dar te rog linisteste-te tu...caci daca te vede pe tine suparata si agitata nici ei nu-i face bine
sanatate multa 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aidaciolac spune:
Eu in fata ei nu plang si nu ma manifest , dar duminica pur si simplu mi-a fost greu sa ma ridic din pat. Iar pentru ea asta a fost un semnal de alarma pentru ca nu ma vede niciodata tolanita in canapea.
Daaaa , tratament Nurofen (pe care il ia de sambata seara) si a mai zis sa ii dau paracetamol (pt ce nu stiu daca ia nurofen
) si sa o ung cu Fastum gel (vezi sa nu aiba efect).
Voi ce mai faceti? Cum e in vacanta?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
monica-elizabet spune:
inca nu suntem in vacantza, mai merge la gradinita pana aproape de Craciun, insa serbarile le-au facut acum fiindca incep sa plece majoritatea in excursii de sarbatori care mai de care prin locuri mai exotice
si educatoarele au vrut sa fie toti prezenti.
aida, eu zic...da sa nu ma iei in seama(prea mult)
adica sa nu te superi ca eu zic doar ca sa fie bine nu sa cical omul
daca-i dai nurofen trebuie sa-i dai alternativ cu panadol...unul contine ibuprofen si unul paracetamol...randul fiecaruia dintre medicamente trebuie sa vina la cel putin 8 ore...nu mai devreme
adica:nurofen ora 00;00 panadol ora 4:00 nurofen ora 8;00, panadol ora 12:00...si tot asa...stiu ca asta este schema pentru stari febrile...
puuuup si sa ma ierti daca ma bag aiurea 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aidaciolac spune:
monica , nu ma supar. O sa ii dau si panadol , numai sa nu o mai vad schiopatand ca ma racaie pe creier.
O zi buna la toate lumile ... si mie ca iar am azi de umblat si de rezolvat probleme 

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Luna75 spune:
Buna dimineata si de la mine si o zi cat mai placuta
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
A sosit
www.123greetings.com/cgi-bin/newcreate/newpreview.pl" target="_blank">Mos Nicolae
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

?