Casnicute sexy (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

alina , multumim de vesti, ma bucur tare mult ca sunt bine si ea si bbelina, durerile de la operatie or sa mai tot fie din pacate...dar ii doresc refacere rapida si sa vina cat mai repede acasa si la noi pe dc
stefania nu este f pufos dar merge...deja nu prea mai e

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

alina multumim de vesti..ma bucur ca sunt bine amandoua si abia astept sa le vaz..le pupp
monicooo ce cozonac..mmmmm mancai si io din el
beyyyy e sarbatoare azi!!!!ce'i linistea asta???
hai la dans

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

eu am dormit vreo ora langa astia mici si ma trezeste ruxi din somn ca cica-i curge nasul, cand ma uit buimacita de somn cum eram o vad plina de sange din cap pana in picioare...ii curgea de fapt sange din nas...nu era mult dar se zmangalise toata m-am speriat ingrozitor noroc ca ea nici nu a vazut, am adus repede hartie din sul umeda si am sters-o cu draperiile trase ca sa nu vada sa se sperie...alex se uita si el si ma tot intreba ce are????si eu ii faceam semn sa taca si ruxi intreba si ea cine are??? ce are?? a fost cala circ va zic...5 minute balamuc

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

monicooo te pupp..si pe ruxi..bine ca nu fu nimik grav.
va pupp..ma car in pat..

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Mergi la inceput

noapte buna Liana si multam
dupa aceea si-a mai tot dat sangele pentru ca-si baga gheara in nas...sa vada ea de ce curge, ce curge...chestii de-astea
dar dupa aceea am plecat in oras si a uitat de problema...cica ne dusesem sa luam cadouri de mosh nicolae...dar nu am luat decat hainute ca nu puteam merge cu ei si la jucarii...alex e deja maricel si se cam prinde...asa ca nu riscam
va pup pe toate
somn usor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

'neatzaaaaaaaa!!!
hai la cafeaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Buna sexoaselor,
mmmm...buna cafelutza Liana, multumesc
Danelutzo iesi de dupa canapea sa ne vorbim
fetelor pana la 4 dimineata n-am mai putut dormi pentru amarata aia de ora de la pranz (pe care-am dormit-o ieri)
mai dar restul fetelor pe unde sunteti?
va pup pe toate
sa aveti o Duminica placuta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

o vad logata pe miha!!!