Aspirante optimiste > 20 Ani ( 222 )
Raspunsuri - Pagina 12
bujo spune:
Daca sunteti atente se vede
Asta e primul test pozitiv facut in Z26 din 28. V-am zis ca a fost foarte pala liniuta dar nu m-am indoit nici o clipa dupa ce-am vazut-o. Asa ca sunt sigura ca si la voi e bb.
bujo
6+
album de nunta
bujo spune:
Anais crek te-ai uitat la cealalta poza. Tu vorbesti de testul din rama? Eu zic de primul sure check din cealalta poza.
Ca sa nu va mai zic ca inainte de astea am avut 4 teste claaaaar negative.![]()
bujo
6+
album de nunta
Alexa.1983 spune:
...am tras si eu un surechek..dar...nu vad nada...![]()
..banuiam eu...weaaaaaaaah.........
Cu sufletul mereu
http://t2.lilypie.com/xmFop2.png
LAURA
bujo spune:
Nu te stresa Alexa ca daca la primu a iesit asa pala liniuta hormonul e in concentratie mica. Si nici nu cred ca ai facut cu prima urina. Si e devreme fata stai calma. Zi bogdaproste ca ti-a iesit si aia pala
O sa vezi ca zilele urmatoare apare iar.
bujo
6+
album de nunta
maryb spune:
si la mine s-a uscat testul acum, asa ca ambele linii sunt mult mai pale. Dar tot mai este a doua liniuta acolo, insa este mult mai pala decat atunci cand era umed inca testul. Si mentionez ca m-am uitat la test dupa vreo 3-4 minute.
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic
oanasm spune:

io sunt cam buzi azi la servici...dar am zis sa arunc un ochisor
la voi...si ce-mi vad ochii?????????
avem 3
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
felicitari din suflet maryb, alexa si oana mea !!!! va urez sarcini usoare si bb sanatosi!!!!!!

Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
oanasm spune:
aaa....puneti mai fetelor poze cu testele zi zile dpo din cate de cm...sa ne mai dezmierdam si noi sufletul...poate poate se fac si la noi II ![]()
Oana
4s (pe cand vine
Mos Craciun)
oanaiacovita spune:
Oana mea,mersii mult 
Eu nu ii fac poza, ca nu s-ar vedea mai deloc...dar iti zic diseara ce mi-a zis doctorita...
Oana
noi2
maryb spune:
alexa, tu ce test ai facut ???
haide bebe vino la mami si tati.....te rugam
luna asta nu mai vreau sa declar nimic