"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ce liniste....

Trebuie insa sa ma bucur de reaparitia lui irimell, sa stii ca nici noi n-avem zapada, io o astept de multa vreme, asa credeam ca se da zapada prin octombrie si o "uita" pana in aprilie . Asa ca poate trimit cei din Ro cu bulgari si prin Scandinavia...
Nici noi nu plecam de Sarbatori, suntem acasa si abia asteptam sa petrecem in 4!

Ah, saptamana viitoare Ovi e in concediu, asa ca am scapat de nehotararea la cumparaturi, sper ca in doi sa fie mai usor...desi uneori sotul meu e muuuult mai nehotarat ca mine .

speed, io patesc deseori cu aparatul foto, ca nu am bateriile incarcate...tot ma foiesc sa-mi iau inca 4 baterii ca sa am de rezerva(din acelea reincarcabile), dar mereu trebuie ceva mai important si bateriile raman tot la caoada cozii listei . Sunt tare draguti copilasii, sper ca s-a simtit bine piticutza ta in rol de ingeras...pacat ca n-o putem vedea si noi.

Sabina, ai iesit la zapada? Cu ?

lil', dorulets...pe unde sunteti?

O saptamana frumoasa va doresc!

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir,
Irimelu', mii de pupaturi...cre' ca de la cadou' tau mi se trage succesu' meu la teoria de soferi speed, daca io cu orientarea de pilot o duc bine, apai la orientarea de sofer is jaaale!!! Am constat ca, la volan, nu prea le am la capitolul asta, desi pe scaunul din dreapta ma descurc de minune...am ajuns la concluzia ca soferii recepteaza diferit peisajul!!!
Sabina, e un frumos bebelacu' Gheo!! Cit despre soferie, apuca-te repede de ea, cind inca nu esti stresata cu alte treburi si cind inca nu esti babatie Vorba lui doru, condusul masinii il poate deprinde orisicine, insa de la o etate-n-colo, procesul e mai incapatinat, asa!!!
miha, la mai mare pentru aparatu' foto!! Chiar daca n-ai zapada, ai marea'- colo, al doi pasi!!
Io fusei ocopata cu testarea jucariei cu tranzistori!! Acu' imi dau seama ca nu poci pune poze cu creatia, fiindca sint si ceva cupiii pe-acolo (iar parintii si-au dat acordul sa filmam/fotografiem doar daca nu facem publice inregistrarile) asa ca va spui pe scurt la ce-am lucrat; la niste cozi cu lumini :-)) Adicatelea, cupiii au niste cozi de o anumita culoare, prinse de-o centura, si trebuie sa fugareasca alti copii si sa fure o coada de alta culoare. Coada poate fi ori furata, caz in care-si schimba culoarea, ori recuperata de posesor, caz in care propritaru' tre' sa munceasca la o roata ca sa-si dobindeasca nuanta inapoi!!! Vineri avuram show de show cu cupiii: ne stricara doua cozi si ne intrebara daca sintem de la circ??
Ma duc acu' sa vaz 4,3,2 ca ...n-am rezistat tentatiei si l-am descarcat de pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Seara buna, ma asez si eu la o cafeluta scurta... Am citit citeva mesaje din poiana, dar ori sint obosita ori nu ma duce capul pentru ca am pierdut sirul la un moment dat. Ce sa-i faci, batrinetea!

Pe sarbatoriti, noii posesori de permise, micile talente si pe toti cei care au avut ceva de sarbatorit, ii pup pe obrajori si le urez cu intirziere numai bine si la mai mare!

Si ca sa nu zic precum Caragiale "Care scrisoare?", o sa soptesc incet la urechea lui Lil "zau daca imi aduc aminte de cadou, dar daca a fost cu noroc inseamna ca era dat din inima". Felicitari si sa stapinesti sanatoasa noul permis! Cu munca la roata si recuperarea culorii m-ai bagat in ceata...hihi.

Miha, mi se pare incredibil ca nu e zapada la voi. Eram convinsa ca acum ninge ca in povesti...cred ca ai dreptate, s-a mutat ninsoarea in Ro.

Am citit acum un articol in Evz care mi se pare www.evz.ro/article.php?artid=334586" target="_blank">incredibil si desi n-am copii (din pacate) nu ma consider ecologista din punctul asta de vedere. La cum se recicleaza gunoiul aici (sint nspe categorii in care trebuie sa impart gunoiul)insa, ma simt si eu un pic utila protejarii mediului.

Si da, un da hotarit bateriilor reincarcabile. Eram nenorocita pe vremea cind foloseam din cele obisnuite, tot timpul eram in pana. Acum pina si la dictionarul electronic am baterii reincarcabile si nu mai am nici o durere de cap. Bun baiat a fost cel care le-a inventat!

Gata, am vorbit destul, acum ma duc sa-mi tratez urechea care ma doare rau, sper ca nu am otita.

Pup cei mari si cei mici, sa aveti o seara minunata!

PS: Adelutz, Rayu si cu Itsme pe unde or mai fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

bonsoir
gata, acilea venii iarna, cica la noapte o sa fie -8C, au declansat astia iarasi planul "Marele Frig"! din pacate insa nici aci nu ninge, doar e foarte frig, ieri fuseram si noi pe Champs Elysées sa admiram luminile da' cam facuram turturi p'acolo.
irimell, bine revenisi:) Io cred ca adevaratele motivatii ale alora din articol nu sunt 'ecologiste', asta e doar asa de ochii lumii. Exista o gramada de alte motive ca sa nu faci copii, mult mai plauzibile decat ala ecologist. Pai nici nu e logic, daca specia nu se perpetueaza ce rost are sa mai 'salvam' planeta? pe de alta parte unii sociobiologi spun ca o crestere prea mare a numarului de indivizi dintr-o specie duce la cresterea agresivitatii in sanul acelei specii. cel putin asta e observabil la speciile animale si omul nu are de ce sa faca exceptie... D'aia spun ei ca indemnul de "cresteti si va inmultiti" e echivalent cu o chemare la razboi. Sigur, asta nu inseamna ca nu mai trebe sa facem cupii deloc ci ca ar trebui sa existe un control sau cel putin liderii religiosi sa nu mai indemne lumea la procreatie in nestire.

mihaela, tare frumoase pozele si cantecelele de la serbare. Chiar dau impresia de atmosfera de sarbatori! facurati bradul? noi am profitat de weekend si il facuram, clasic, adica rosu cu auriu. Aca insa nu se apropie de el fiindca puseram niste Mos Craciuni de ciocolata si ii e frica de ei . A incercat un Mos in centru comercial sa-i ofere o bomboana si s-a speriat ingrozitor, a inceput sa racneasca atat de tare ca nu stia bietu Mos Craciun pe unde sa dispara. Acu ii mai spunem din cand in cand ca daca nu e cuminte o sa vina Mos Craciun si incepe imediat sa urle: "Nu, Nu Cashun"

Sabina, tare simpatic bb Gh, si seamana leit cu taticul lui! Cand mai termini cu musafirii si cu treburile poate imi trimiti si mie adresa de mail a "contactului" tau pentru "octuorul" de la timisoara:)

Acilea stirea zilei fu www.evz.ro/article.php?artid=334733" target="_blank">asta, numai despre ei vorbira azi. Pe mine ma amuza ca se dusera taman la Disneyland, in curand o sa apara si pe la vreo emisiune de tele-realitate...

Mergi la inceput

Seara buna, iar am venit la cafeluta, iar data viitoare vin si cu niste prajiturele.

Doruletz, ce simpatica Aca cu "Cashunul" sperietor. Mi-aduce aminte de mine cind eram mica si imi era frica de Mos Craciun. Intr-un an s-a imbracat tata in costum de mos ca sa ma distreze, dar cind a sunat la usa si l-am vazut intrind, mi s-a facut rau de frica, m-am albit. Restul nu mi-l mai aduc aminte, doar stiu ca bunica era speriata, iar ai mei de atunci s-au lecuit cu costumatia...

Si acum pe scurt ce mai e pe aici: Cica Okinawa e tot in top cu media de virsta la femei, adica 86.88ani, mentinuta inca din 1975. Saracii barbati japonezi, traiesc doar maxim 79.84ani si doar in Nagano (e zona Alpilor Japoniei). Gata, ma mut in Okinawa.

Asaaa, au lansat azi japonezii o minune de interceptor de rachete, facut impreuna cu americanii si care cica ne va proteja de un posibil atac al Koreei de nord. De cite ori se vorbeste de razboaie imi vin in minte vorbele lui Einstein...

In curind povestea cu soarecele si pisica nu va mai fi valabila, cel putin asa sustin cercetatorii japonezi ca au reusit sa scoata frica din soareci...

Revin mai incolo cind mi se vor incarca paginile ca lumea, acum merge cam greu.

Va pup, sa aveti o seara super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

hai sa va dau iar de baut, ca ieri a fost ziua lu' ionu si tot ieri am terminat si casa in rosu (in exact trei luni si doua zile de cand s-a nivelat terenul). asa ca am motive serioase de sarbatoare.

doruletz, tudor nici acum, la patru ani nu e prieten cu mosu'. am fost la mall sambata si cand l-a vazut pe mosu' a facut stanga imprejur si s-a schimbat la fata. a zis ca nu vrea sa mearga sa vorbeasca ccc cu el. mai bine renunta la cadouri :-))).

tre' sa fug...revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

mara, La Multi Ani buni Ionului si felicitari pentru casa!! Io as lua un gløgg, ca iar ma doare gitu' si mai am si grija servetelelor de nas pe unde le-arunc, fiindca domn Ilie le adora (servetelele) mai ales cind sint folosite!!!
Irimell, nu, n-ai auzit bine mai Nu luai carnetu' inca...ci numai teoria din el. Mai am de lucru la traseu Insa oricum, dharma dollu' mi-a prins bine!! :-)) Multa sanatate...tot intr-o ureche??
doru, -8 grade zici?? Pai noi sintem la tropice atunci...ca pe-aci fura -2 cel mult si asta noaptea!! Auzi da' cum o sa-i explicati voi Acai ca ccc Cashunu' i-a adus cadouri?? :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti!

Io is doar cu pruncii acasa, sotul meu s-a dus sa se destrabaleze cu doftorii . Singura mea consolare e ca petrecerea e doar intre ei, ca io tot acasa stateam si atunci imi mai si rodeam unghiile .

Irimell, ce ma bucur ca iti bei cafelutza cu noi... Pe mine m-a distrat stirea cu soriceii netematori, asadar in curand pisicile isi vor pierde simtul "vanatorii" , daca soriceii le vor fi serviti fara teama.

dorulets, nu facuram bradul, abia ieri l-am luat. E unul frumos, argintiu, mie mi se pare ca e cel mai frumos brad de pana acum. Abia astept sa-l impodobim, sambata sau duminica. Pe-aici cam asa impodobeste lumea bradul, cu cateva zile inainte de Craciun, in balcoane e plin de brazi care asteapta .
Si noi vom face bradul tot rosu-auriu. Nu stiu, am impresia ca am zis acu' cateva pagini (si nu mai caut) ca va fi rosu-argintiu, daca e asa am gresit....

lil' interesanta joaca cu cozile colorate...dar n-am inteles la ce roata tre' sa lucre copilu' care-si recupereaza coada... Iti placu 4,3,2?
Mie-mi sosira cartile de la Polirom, asa fericita am fost ca in sfarsit am ce citi!
Buuuun glögg-ul! Sanatate!

mara sa-ti traiasca muuuulti multi ani Ionul! Si sa va mutati la anu' in casa cea noua!

Ah, daca e vorba de temperaturi...la noi inca n-a scazut sub 0 grade(doar prin noiembrie 2 nopti, pana pe la -2/-3) dar de atunci constanta noptii e de 1/2 grade iar ziua 3/4 chiar si 5 daca e soare . Si io care credeam ca ma dau cu saniutza de prin octombrie pana in mai...cred ca mai bine ma apuc de ...

Tzuk!

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Buna,

Lilanda, bafta multa la traseu si bravo pentru teorie!

Mihaela, am vazut poze cu fata cea mare la "Sa ne cunoastem", e un copil foarte reusit, sa va traiasca! Citi ani are cea mica? Spor la citit! O sa incerc si eu la anu' sa comand ceva de la Polirom.

Doruletz, ai vazut aseara (sau poate altadata) "Le Silence de la mer"? Cit despre Clanul Rhett Butler nici eu nu l-am citit...speram insa ca cineva sa-mi spuna ca e o carte care merita sa fie bagata in seama . Orisicit, mai buna decit originalul tot nu avea cum sa fie, asa ca ar fi avut toate sansele sa ma enerveze.

La noi, situatia pe frontul bolilor a evoluat. In sensul ca acuma avem 3 bolnavi: Julia rhinofaringita, Alex o otita (doar una! ), dupa ce a scapat de o gastroenterita, iar eu, dureri de de oase, spate, git, etc. Copiii mei cred ca in loc de nas au un robinet defect, uitat in pozitia deschis - nu mi-am imaginat ca e posibil sa le curga mucii non stop.

Cit despre Mos Craciun, n-au treaba cu el, nu le e frica. Reusesc sa spuna cum ii cheama, cred ca ii stimuleaza cadoul pe care stiu c-o sa-l primeasca. Insa vorbind de cadouri, am o mica problema : simbata plecam la munte, cu alte cuvinte de Craciun vom fi acolo. De unde problema mea, cum sa pun cadourile in bagaje fara ca ei sa le descopere?!!

Si pentru ca nu stiu daca o sa mai am timp sa intru pe Forum, va doresc de pe acuma un Craciun fericit oriunde va aflati si, daca se poate, zapada!

Mergi la inceput

Seara buna! Am adus si niste www.simonemarie.net/Pictures/display.jpg" target="_blank">praji, nu vine nimeni la cafeluta?

Mara, La multi ani Ionului si felicitari pentru casa, cred ca ati batut record pentru Romania, asa-i? Suuuper!

Lil, eu tot te vad soferita asa ca am anticipat felicitarile. Cind ai examenul final?
Mi-e o asa pofta de conduuuus, din pacate aici conduc doar bicicleta. Dar cind e drumul liber bag la ultima viteza si ma simt si eu un pic soferita. Ma bate gindul sa iau un scuter dar nu ma lasa iubitul ca zice ca-s prea 'norocoasa'...un accident de motor imi lipsea la activ.

Marox, drum bun si sarbatori minunate! Insanatosire grabnica si sa aveti vreme buna!

Miha, m-a lasat memoria. Ce aparat foto ti-ai luat?

Recunosc, eu am facut pomul deja pentru ca mi se pare ca nu ma satur de el daca il tin doar de la Craciun pina in ianuarie. Tot rosu l-am facut si pe ici pe colo un pic de auriu, insa e de plastic, pe aici nu se vind brazi taiati.
Anul asta e liber pe 24 dar nu din motiv craciunesc ci pentru ca pe 23 de obicei e ziua imparatului. Noroc ca e 23 duminica, asa ca au dat liber luni, altfel se lucra din greu...

Mai vin, sa nu mincati toate ciocolatelele!

Mergi la inceput