Aspirante optimiste > 20 (221)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetelor va pup si eu. de abia am reusit sa ma ridic din pat. Mi-a fost asa de rau de ieri dupa masa ca de abia am reusit sa dorm azi noapte. M-am tot trezit sa bag cate un covrigel sa ma mai lase greata. Mi-e sila sa mananc dar daca nu mananc cel tarziu la 2 ore sunt o epava. Si asa oboseala ma termina si ea. Azi nu m-am ridicat decat sa mananc si sa merg la pipi. In rest am motait cat am putut. Nu stiu ce-o sa fac maine la servici daca e la fel. Crek imi iau un concediu medical daca nu ma slabesc greturile.
Inca nu s-a mai testat nici una? Va tin pumnii sa iasa dublu.

bujo 6+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

bujo, imi pare rau ca treci prin asta, insa se pare ca nu prea ai de ales. am auzit ca abia prin luna a 4-a trec greturile. cred ca cel mai bine e sa-ti iei concediu, sa stai si tu sa te odihnesti

crisa, ce sa zic, luna asta chiar mi-a fost clar ca e albus. altfel nu am mai urmarito, ca ma apucasem si eu de temperatura...am facut tot asha niste grafice din care nu pricepeam nimic. in prima faza faceam teste de ovulatie, dar le faceam aiurea ca eu ziceam ca am CM de 28 si ca-mi intarzie, d eaia e asha de lung...so...nici testele nu le faceam cand trebuia. plus ca daca faceam fufu din 2 in 2 zile, nu prea eram eu sigura ca ala e albus...acum mi-a fost f clar. adica era limpede si elastic, se putea intinde destul de mult intre 2 degete.
dureri tin minte ca aveam candva de ma indoiam, erau asha ca niste sageti si apoi dispareau, dar in perioada aia nu ma interesa aspectul si nici nu stiam de la ce ar putea fi. acum am cate o sageata, dar nu le mai bag in seama.
lunile astea, de cand am facut cauterizarea, de fapt de cand am aflat de rana, nu m-am mai concentrat pe ovulatie. m-am concentrat decat pe lungimea ciclului. luna trecuta nu aveam cum sa constat mucusul pt ca eram intr-o stare ciudata dupa cauterizare, adica aveam o scurgere mereu si nu se distingea altceva. luna asta am scapat treptat de scurgerea aia suparatoare si am putut sa observ.

mi-am mai luat si un teste din ala pe baza de saliva si cand am vazut ca e albus, am facut si testul ala, sa vad daca ies ferigile si au iesit. chiar si azi mai erau ceva ceva...si e Z21

oricum, de acum incolo ma voi ghida numai dupa albus, pentru ca prezenta lui ajuta spermatozoizii sa inainteze. dar am inteles ca e ok si daca nu e albus, adica unii spermatozoizi pot ajunge bine mersi si singuri acolo unde trebuie.
m-am intins cam mult, sper sa fi inteles.

nu faci tu un test?

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

salut
pe linga durerea de spate, ma mai doare si burta,
ca iar mi-a venit ciclu, am avut o data acum pe 17 noiembrie si azi pe 25 iar a venit si cu niste dureri de burta groaznice. am bagat si eu un algocalmin sa ma lase sa dorm la noapte.
tind sa cred ca medicul a avut dreptate cu ciclu de pe 17 a zis ca ala nu a fost ciclu au fost singerari de dupa instilatii si ca ciclu o sa vina mai tirziu.
cred ca asta este cu adevarat ciclu.

pentru durerea de spate m-am frecat cu un unguent sper sa ma lase ca sa pot munci miine, mai tare ma doare osul de la umar pina la cot, ca am reumatism si zici ca baga unul cutitul in mine si scormoneste, asa de tare doare.
dar trec eu si peste asta.

in curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-a dat cineva disparuta??
nu cred ca doar a fost wekkend si ca de obicei linishte si pace pe forum...sau cel putin asha cred
fetelor ,imi e mereu foame!!!asta e tragic!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
10+ sper la o!!!AMR 30sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut anaxena! pe unde ai umblat??
pusi, tu asha de tanara cu reumatism?? pe la bai ai fost? ca nu e de glumit cu durerile astea ale tale.
eu zic ca daca dortorul a zis atunci ca ala nu e ciclu, inseamna ca nu e. asha m-am speriat si eu la vreo 2 sapt dupa ce mi-am facut cauterizarea, ca mi-a aparut sange...care m-a lasat cam saptamana asta,a dica m-=a tinut vreo saptamana si ceva...in conditiile in care a aparut in Z7. insa mi-a zis doctorita ca e normal, ca se curata locul si nu e CM...

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
totul pentru bebe
mamica de septembrie-octombrie 2008 (cel mult noiembrie-decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetelor sa nu va speriatati,am sa lipsesc din nou 3 zile
am concurs cu fetele la WELLA si plec de maine la Bucuresti,concursul va avea loc marti la ora 9..poate va ganditi si la noi sa ne iasa modelul bine...deci nu intrati in panica

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
10+ sper la o!!!AMR 30sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

fetelor va pup.
si eu am fost singura acasa azi pt ca sotul meu a fost ocpuat cu alegerile, a fost intr-o comisie de votare. rin urmare am lenevit toata ziua si m-am jucat cu catelul. mi-a fost asa lene incat nici din pat nu m-am dat jos.
acum ma doare capul.
am zis sa intru sa va doresc o saptaamna cat mai buna si poate mai am timp sa mai intru seara.
eu ma gandesc cu groaza ca maine e luni si incepe iar o saptamana groaznica.
va pup!

http://tt.lilypie.com/16Ghp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by claudinna
nu faci tu un test?

Nu fac claudinna ca nu are sens, cel putin acum.In cel mai rau caz daca intarzie...desi nu mai stiu la cat am cm..ba la 29 ba la 30 ba la 32.Habar nu am...Probabil ca de luna asta o sa urmaresc f bine cateva luni.
In rest am inteles ce-ai spus, multmesc de explicatii.Abia astept sa incepi sa prestezi si sa dai branci pentru bebelache.Numai bine.
bujo...vai de tine, imi pare rau ca iti este asa rau.Sincer aseara vorbeam c cineva si-mi povestea ca i-a fost rau toata sarcina si ca a vomitat in fiecare dimineata 9 luni incontinuu.Sper sa nu patesti la fel.Imi pare rau ca nu ti-a fost bine.Pup fata
pusichetule imi pare rau ca nu te-ai simtit bine.Or sa treaca durerile fii optimista.
ana slava Domnului ca ai intrat sa anunti ca deja ma plictisisem cate mesaje ti-am dat pe mess si nu ai raspuns.Reao!!
andreuta mai esti pe aici , banuiesc ca nu!!
Pe maine!!!
Crisa

Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

claudinna am de multi ani reumatism , am facut bai cu namol si tot ce am mai auzit, dar fara nici un rezultat, de fapt a fost dar pe moment. cei din familie imi spun meteo, nu au nevoie sa se uite la tv ca le spun cum este vremea. mai ales sotul ma intreaba, scumpa azi spalam masina?, eu nu ca ploua.

asta da este ciclu cu tot tacamul, dureri, abundent etc.
azi ma duc sa ma aprovizionez cu calmante ca nu tine cu algocalmin.

anaxena bafta la concurs
crisa, andreutza

in curind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neatza!!!
ce mai fac fetilii? bine? hai ca va astept cu o proaspata si aburinda, iar fetilii la un laptic (cu/fara miere)
io...am inceput de aseara ...aseara z5 ...ca deh...trebuie sa vina Mos Craciun!

Oana
4s (pe cand vine Mos Craciun)

Mergi la inceput