FIV 149
Raspunsuri - Pagina 15
miki-miki spune:
Dany te
-ic dulce, nu mai fi trista. Data viitoare o sa fie cu noroc. Pana at cautati sa inzdraveniti gigeii pt ca , conteaza f mult calitatea lor la obtinerea unor embrioni buni. Dc ai nevoie de un sfat stii unde ma gesesti.
Te pupic inca odata 
Miki
La anul pui de-un pui ![]()
puiramy spune:
Lachi Mi-ai dat aripi.Si embrionii tai aveau fragmentatii si totusi ai reusit.Si ai mei au avut, si am crezut ca nu e posibil sa reusesc daca sunt fragmentati, dar acum mai am o farama de speranta.Sa-ti traiasca comorile.
danyalo spune:
Multumesc fetelor pentru gandurile voastre bune! Eu acum nu o sa cad ca data trecuta... insa un pic greu tot imi va fi! Pt. ca m-am pregatit psihic 6 luni sa fiu in forma maxima...sa dau tot ce e mai bun din mine...nu mai conteaza ca a fost totul OK pana acum! Mie dna dr. Cocei mi-a aratat cei 3 embrioni pe monitor...si mi-a explicat ce s-a intamplat cu ei! Cel de 8 celule a avut o tentativa usoara dar a murit si el repede!
Stau sa ma gandesc acum ca mai bine asa...decat sa-mi mai fi facut inca 10-14 zile sperante! Cea mai grea a fost asteptarea...de peste 3 ore... si dintr-o data parca-ti cade cerul in cap...si cand zici ca esti pregatita si pt. un astfel de raspuns...e...in fapt e mai greu!
Acum m-am calmat!![]()
Un sfat as da celor care au pb. cu partea masculina( Oligospermie severa si azoospermie) ! Daca sperma nu e de calitate...asa cum a zis si miki-miki nici embrionii nu ies de prea mare calitate...asa ca nu are rost o congelare... se pun cei mai buni proaspeti si nu se mai congeleaza nimic...caci sunt 90% sanse sa nu mai ramana nimic!
Asta este... mergem mai departe!Poate anul urmator va fi mai bine!
Doare caci acum mai mult decat oricand eram pregatita sa devin mamica!acum 6 luni nu!Eram f. tematoare si...si...!! Dar...mai am timp sa ma perfectionez!!!![]()
O sa mai intru... nu stiu cat o sa scriu... dar de citit nu ma pot lasa...e viata mea...primul lucru cand vin acasa acesta este... imi sunteti dragi toate...

O sa intru sa felicit fetele care TREBUIE sa vina cu o veste super buna!Se stiu ele care!!
![]()
pupici
dany
bryana_79 spune:
buna fetelor.ma numesc Raluca.as dorii sa vb si eu cu voi,pt ca si eu sunt intr-o situatie similara voua.Urmeaza sa fac FIV la medlife cu dr Predoi.va rog din suflet sa ma contactati :www.raluca.leca@yahoo.com" target="_blank">www.raluca.leca@yahoo.com
zouzounaki spune:
Danyalo

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
Blanche25 spune:
Dany imi pare rau....
Sper sa gasesti puterea de a o lua de la capat in cel mai scurt timp.
iana_mari spune:
Danyalo stiu ce inseamna esecul ,ma bucur ca esti optimista
Cristal mult noroc maine la et.

s.m.
Mirela_1 spune:
Puiramy, ai facut rost de gravibinon? Tu parca erai la dr Dracea, nu? Nu ti-a recomandat pregnyl in loc de gravibinonul care nu se mai gaseste? Sun-o si intreab-o, ca recomanda si pregnyl din cate stiu eu.
Cristal bafta multa maine si eu zic sa-i pui pe toti.
Dany 
Kariris spune:
Puiramy nu faptul ca sunt fragmentati e cauza esecului. La primul fiv nici unul nu era fragmentat si totusi nu am reusit.
Bafta multa tuturor fetelor mele dragi!
Lachi mamica de
Karina si
Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
luci.eilm spune:
Bryana, iti recomand sa intri pe www . bebelusultau . ro (legat). Acolo sunt mai multe fete care fac FIV la Medlife (inclusiv eu). De regula, pe aceste forumuri se scrie la comun, ca sa ma exprim asa
, astfel incat si celalalte fete sa fie partase la experienta ta (si invers).
Eu, momentan, am inceput inhibarea (Dipherelin in Z21). Tu cand incepi?
Restul fetelor, v-am mai zis, voi ma depasiti, asa ca va evit.
Pupici si bafta.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi