cum sa fac fetelor ?cu el sau fara el ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saka spune:

DA iepumic stiu ca ai dreptate dar nici eu nu-mi dau seama ce se intampla cu mine .
Relatia noastra a mers destul de bine . Chiar f bine in deosebi in ultima perioada mai exact . pt ca inainte ne mai tachinam . :)
(oarecum )
Faptul ca nu sunt sigura de sentimentele mele si asta este adevarat . Dar cert este ca nu-mi este indiferent ca nu mai sunt cu el . Stiu ca eu am stricat asta dar mi-ar place sa o pot reface fara sa ajung sa-i cer eu asta .
intelege-ma . nu pot sa fac asta cat de mult l-as dori .
si sunt aproape convinsa ca n-am sa mai gasesc un om ca el .
nu ca n-ar avea defecte , dar este un om atat de bun , calm , inteligent si chiar nu mai stiu ce sa spun . Faptul ca-l iubesc doar intr-un anumit fel , ma pune si pe mine pe ganduri pt ca el chiar merita mai mult .
Cred ca mariamunteanu are dreptate si ar trebui sa-l las in pace . Dar nu pot inca .
Am nevoie de putin timp . Sper sa reusesc .

Oricum va multumesc mult fetelor ca vreti sa ma ajutati .
va pup.
oana .

Mergi la inceput

FETELOR !
Sunt fericita !
Iubitul meu vine la mine . Ma vrea !
Am vorbit 5 min la tel si mi-a spus ca ii e dor de mine si ca vrea sa ma vada .
Sunt extrem de fericita . Cred ca mi-am facut ordine-n suflet ca am spus asta . Adevarul ca azi m-am gandit toata ziua la problema asta si ...............uite .
Nu stiu daca am reactionat bine dar am acceptat sa vina la mine cu o floare si o inghetata . Sper sa fie o alegere buna . Cum am mai spus , este un om cu calitati rare . ( din ce am mai cunoscut pana mai ieri )
Sper ca maine sa va pot spune ca ne-am impacat .
Imi doresc asta din tot sufletul .
VA IUBESC .
oana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

oana, , sa faci cea mai buna alegere pentru amandoi......sa fii fericita, in primul rand.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Sexapelu functioneaza !!! uraaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by saka

Nu stiu daca am reactionat bine dar am acceptat sa vina la mine cu o floare si o inghetata . Sper sa fie o alegere buna . Cum am mai spus , este un om cu calitati rare . ( din ce am mai cunoscut pana mai ieri )

un om cu calitati rare = un om cu calitati putine....nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

quote:
Originally posted by saka

FETELOR !
Nu stiu daca am reactionat bine dar am acceptat sa vina la mine cu o floare si o inghetata .
oana.

La ora 22 cu o floare si inghetata...apoi impacarea cu tot ce presupune ea...hmm, inghetata poate fi buna la ceva, da' floarea e de prisos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmirela35 spune:

Ete na,floarea e la inima oricarei femei,si cine stie,poate,poate ii face un drum din petale de la masa in dormitor.Sau poate ea lui

Mergi la inceput

buna fetelor

Vesti bune ?
DA . flori , inghetata si multi pupici .
A fost la mine , am povestit toata noaptea , dar nu prea am lamurit multe . Problema este ca ii e frica sa se intoarca la mine . si-l inteleg . Nu trebuia sa fac asta . Stiu .
Dar atunci n-am stiut ce si cum sa judec .
Ma bucur totusi ca mai am o sansa si sper sa nu mai clakez .
Simt ca-l iubesc mai mult si mi-e dor de el in fiecare clipa . Nu mai e ca inainte . Nu mai pot spune ca-l iubesc doar intr-un anumit fel .

Voi ce parere aveti ?

oana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinutza75 spune:

Draga Saka, se pare ca ai invatat ceva din toate astea, si anume ca in viata nu trebuie sa iei decizii de moment , "la nervi" cum suntem tentati sa facem de cele mai multe ori.Sper sa iasa asa cum doresti tu si sa va fie bine (impreuna sau separat, pt ca trebuie sa iei si asta in calcul).Oricum, sper sa ne dai vesti bune curand.

Multa bafta si mai ales rabdare!!!

Dorina si pitica terorista (Denisa )

Mergi la inceput