tauroaice (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

UN AN NOU BUN!LA MULTI ANI!Sa ne citim cu bine in 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La multi ani tauroaicelor!!!
Cum ati petrecut? Eu pe-acasa cu Lili, chef intre fete...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

si uite asa a mai trecut un an...
noi am fost la niste prieteni care si-au inaugurat casa, a fost fain, mai ales ca eliza ne-a lasat sa petrecem, a dormit pana la 5.
va pupic dulce si sa aveti un an cel putin la fel de bun ca cel pe care tocmai l-am parasit!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Bravo Eliza!Ce fata buna ai!Noi 3 acasa,fata a dormit de la 21.Spre bucuria mea nu s-a trezit la miezul noptii de bubuielile vecinilor,parca a fost mai putina galagie decit la primul ei revelion.La tv nu era mare lucru-ca de obicei-si m-am culcat la 1 30!Partea buna e ca asa nu am mincat mare lucru!In 2008 as vrea sa slabesc si sa mergem in tara,astea ar fi cele mai importante dorinte.Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

jenn - eu in primul rand imi doresc sa fim cu totii sanatosi, in rest...nu stiu. nu mi-am facut un plan!
pupici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor si un an nou fericit! Sper ca ati petrecut frumos. Noi am petrecut dormind, dar lasa ca la anu' va fi mai bine...sper!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by jenn

Bravo Eliza!Ce fata buna ai!Noi 3 acasa,fata a dormit de la 21.Spre bucuria mea nu s-a trezit la miezul noptii de bubuielile vecinilor,parca a fost mai putina galagie decit la primul ei revelion.La tv nu era mare lucru-ca de obicei-si m-am culcat la 1 30!Partea buna e ca asa nu am mincat mare lucru!In 2008 as vrea sa slabesc si sa mergem in tara,astea ar fi cele mai importante dorinte.Voi?

buna intrebare... vreo 3-4 kile as mai da si eu jos... in rest sanatate si fericire pt toata lumea, iar pt mine si pt copiii mei ne mai lipseste o singura persoana... sper sa il gasim si pe el in 2008!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Azi dau de baut .. si mi-am schimbat si semnatura

Gabitz, multam fain. Primit.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, Ruxandra!!! Sa-ti traiasca flacaul! [s[

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput