tauroaice (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Gabi_K spune:
La multi ani tauroaicelor!!!
Cum ati petrecut? Eu pe-acasa cu Lili, chef intre fete...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
gabitz78 spune:
si uite asa a mai trecut un an...
noi am fost la niste prieteni care si-au inaugurat casa, a fost fain, mai ales ca eliza ne-a lasat sa petrecem, a dormit pana la 5.
va pupic dulce si sa aveti un an cel putin la fel de bun ca cel pe care tocmai l-am parasit!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
jenn spune:
Bravo Eliza!Ce fata buna ai!Noi 3 acasa,fata a dormit de la 21.Spre bucuria mea nu s-a trezit la miezul noptii de bubuielile vecinilor,parca a fost mai putina galagie decit la primul ei revelion.La tv nu era mare lucru-ca de obicei-si m-am culcat la 1 30!Partea buna e ca asa nu am mincat mare lucru!In 2008 as vrea sa slabesc si sa mergem in tara,astea ar fi cele mai importante dorinte.Voi?
gabitz78 spune:
jenn - eu in primul rand imi doresc sa fim cu totii sanatosi, in rest...nu stiu. nu mi-am facut un plan!![]()
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
anangel_lexi spune:
Buna tuturor si un an nou fericit! Sper ca ati petrecut frumos. Noi am petrecut dormind, dar lasa ca la anu' va fi mai bine...sper!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Gabi_K spune:
quote:
Originally posted by jenn
Bravo Eliza!Ce fata buna ai!Noi 3 acasa,fata a dormit de la 21.Spre bucuria mea nu s-a trezit la miezul noptii de bubuielile vecinilor,parca a fost mai putina galagie decit la primul ei revelion.La tv nu era mare lucru-ca de obicei-si m-am culcat la 1 30!Partea buna e ca asa nu am mincat mare lucru!In 2008 as vrea sa slabesc si sa mergem in tara,astea ar fi cele mai importante dorinte.Voi?
buna intrebare... vreo 3-4 kile as mai da si eu jos... in rest sanatate si fericire pt toata lumea, iar pt mine si pt copiii mei ne mai lipseste o singura persoana... sper sa il gasim si pe el in 2008!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
ruxandra_sb spune:

Azi dau de baut
.. si mi-am schimbat si semnatura ![]()
Gabitz, multam fain. Primit. 
Are mama doi flacai..
Matei (6) si
Grigore (1)
anangel_lexi spune:
La multi ani, Ruxandra!!! Sa-ti traiasca flacaul!
[s[ 

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)