tauroaice (23)
Raspunsuri - Pagina 19
anangel_lexi spune:
Gabitz, sa va traiasca domnisoara! Cat despre flacau, smecher foc!
Tare dulci sunt amandoi, si seamana f. bine.
tuturor tauroaicelor!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Gabi_K spune:
multa.multa sanatate bolnavilor adevarati si bineinteles si celor inchipuiti.
Am si io vreo 2 exemplare prin casa, care mai vor sa traga chiul pe motiv de raceala, sau numai pur si simplu vor in brate, sau vor cateva bobite dulci de stodal sau alte remedii homeo. Azi pe mandra mea a durut-o pieptul si piciorul cand trebuia sa mergem la gimnastica. Minune maaare, cand i-am zis ca n-are voie la masa de fotbal daca e bolnavioara, s-a vindecat intr-o clipa:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
gabitz78 spune:
scriu scurt...
azi am fost la dr cu ambii copii. concluzia: stefan - traheobronsita acuta: eliza - rinofaringita acuta(febra 38,6).asa ca ambii sunt pe tratament. sper sa se simta mai bine zilele urmatoare...
pupici dulci tuturor si multa sanatate.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Eftimie C. spune:
Salutare!
Gabitz, imi pare rau sa aud ca sunt ambii copii raciti.Dar mi-ai dat de gandit cu febra, pentru ca si Edi a inceput sa faca iar febra si foarte mare.Ba mai mult, acum spune ca-l doare si putica cand face pipi
.Sper sa ajunga sotul repede si sa mergem cu el la dr.
Sanatate multa tuturor!
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Danelutza spune:
Gabitza sanatate multa si refacere rapida 
Carmen sanatate multa lui Edi. Du-te la medic, ca vezi ca peste tot in lumea asta, bintuie tot felul de virusi uriti. Noi am facut in trei reprize febra si asta numai de la inceputul anului. E bine sa nu-i scoatem pe vint, ploaie ca-i umezeala, stiu ca-i greu, cel putin a mea ma omoara ca vrea afara la copii, dar ploua.
Sanatate multa 

gabitz78 spune:
stefi nu a facut febra, de aia credeam eu ca se cam preface...ca nu vrea la gradi!mama denaturata ce sunt!

eliza a avut febra, dar dupa prima doza de panadol, n-a mai facut...sper sa nici nu mai faca.
pupici lui edi, sa-i treaca repede...sa nu fi facut vre-o inf urinara, daca se plange si de pipi.
daneluza - pupici. si eu ma uit cu jind afara, ca e frumos si soare...si eu stau in casa cu amandoi!![]()
Gabi_K spune:
multa sanatate puiutilor!!!
poze
Totul despre alaptat!
Eftimie C. spune:
Hei, faceti ceva
ca a dat gripa peste subiectul nostru 
Va pup si va urez sa aveti o noapte linistita alaturi de puiutii vostri raciti 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
gabitz78 spune:
carmen - ati fost la dr? ce are edi?pupici.
eliza n-a mai facut febra, stef face aerosoli si ia un pumn de medicamente...of!
va pup.
Gabi_K spune:
intru cu frica sa nu ne molipsim si noi...
Altii intra in vacanta si voi boliti?????????
muuuulti pupici la bolnaviori!
poze
Totul despre alaptat!