Rugaciune colectiva pentru a avea un copil(5)
Raspunsuri - Pagina 18
maryb spune:
buna dimineata dragele mele.
va multumesc tuturor pentru urari, intradevar este un Mos Nicolae special anul acesta, ne-a adus cel mai frumos cadou, un bebe. Sotul meu inca nu realizeaza ca va fi tatic, mi-a spus ca inca nu s-a obisnuit cu aceasta idee. Dar se va obisnui curand....sunt convinsa de asta.
Va doresc multa sanatate si fie ca Mos Craciun sa va aduca si voua un dar minunat, un bebe.
Va imbratisez pe toate cu mult drag si va pup dulce.
maryb
5+ cu
mic
comoara mea
sunshine4ever spune:
LA MULTI ANI celor care poarta numele de SF NICOLAE si sa dea Bunul Dumnezeu ca Sfintele Sarbatori sa ne aduca numai bucurii si pace in suflet, si implinirea celui mai scump vis de aa avea un copilas in famile.
Va pup pe toate si Doamne Doamne sa va aiba in paza.

in asteptarea unui ingeras
Syris spune:
Buna, dragele mele! Nu am mai putut intra zilele astea, scuze. Am luat si noi un pic de virusache intestinal de la fie-mea si am avut ceva greturi luni, si eu si sotul, apoi am intrat in aglomeratie mare la laborator. Sa speram ca virusul intestinal nu i-a facut nimic lui bb.
Marryb, felicitari pentru confirmarea sarcinii si Domnul si Maicuta Lui sa iti vegheze bebelusul sa creasca mare si sa vina sanatos la termen!
Cleo, mi-au dat lacrimile cand am citit despre intalnirea cu gemanutii tai! Este exact ce am simtit si noi in vara lui 2002. Sarcina usoara in continuare si Dumnezeu sa va aibe in paza pe toti 3!
"La multi ani!"
Nicoletelor noastre, bebelusi minunati si sanatosi sa va aduca Mosul Niculaie!
Noi nu am ajuns la dr, inca, maine facem 10 zile de intarziere si luni dam buzna peste ginecoloaga. Nici macar nu i-am dat un telefon sa ii spunem vestea cea mare, vreau sa o luam prin surprindere
Ce grea e asteptarea! Rugaciunea e singura care ma linisteste. Fac eforturi sa ma concentrez asupra a ceea ce trebuie sa lucrez,
sper sa nu fac vreun pocinog![]()
Bebelusi sanatosi si frumosi sa ne dea Domnul la toate, fetelor dragi!
sunshine4ever spune:
Cleo m-am bucurat enorm cind am citi dsin urma ce ai scris. Cred ca esti cea mai fericita graviduta. Sa dea Dumnezeu in continuare numai bucurii si fericire alaturi de beblasi tai . Sa creasca mari , sanatosi si frumosi.

in asteptarea unui ingeras
ainigriv spune:
"La Multi Ani,sarbatoritelor!!!"Fie ca Sf.Nicolae,mare facator de minuni sa ne acopere pe toate cu bunatatea sa si sa mijloceasca pentru fiecare dintre noi.
Sunteti foarte harnicute,ati scris tare mult si frumos,cu bucurie,ceea ce ma incanta.Eu chiar daca sunt puturoasa,citesc pe nerasuflate tot ce scrieti si va trimit cate un pupic in gandul meu.Cea mai mare minune este ca fiecare dintre noi,cu bebic sau fara,crede in Dumnezeu.Este doar chestiune de timp,ca sa apara bebeii,important este ca a aparut credinta.Am colege care isi doresc un bebe,insa nu constientizeaza ca totul sta in mainile lui Dumnezeu, trebuie doar sa-i cerem,sa ne curatim de pacate,sa facem ceea ce trebuie ca sa primim Darul.Deci nu pot decat sa ma bucur,pentru sunt convinsa ca nu ne-a adunat Dumnezeu intamplator aici,inseamna ca fiecare vom vedea minunea.
Noi suntem bine,sper ca si crestem,asteptam si noi eco de 13 saptamani,care s-ar putea sa pice cam de Craciun,asa ca nu stiu cum vom proceda.Cam mult somn,de asta nu mai scriu asa de des,asta nu inseamna ca nu ma gandesc in fiecare zi la voi,la rugaciune din tot sufletul,sa fim bine cu toate.
Am continuat postul,dar ispita nu mi-a dat pace sa nu mananc branza si oua,ca vedeam "stele verzi",desi analizele au iesit bune:si calciu si hemoglobina si glicemia.Probabil imi scade clciu pe fond de oboseala si am inteles ca nu prea e bine sa iau pastilute de calciu in aceasta perioada,asa ca am zis sa pap branza,lapte...Ehhh,tot Dumnezeu ne tine si are grija de noi.
Nici nu as sti cu care dintre voi sa vorbesc mai intai,ca toate sunteti minunate,asa ca la fiecare trimitem cate un pupic dulce,Dumnezeu sa va aiba in paza,sarbatori fericite,cu multa lumina in suflete,ca noi,de fapt,am primit Darul,l-am gasit pe Dumnezeu!!!
cleopatra70 spune:
Buna,dragele mele fete!
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi,sa le dea Dumnezeu si Sf.Nicolae sanatate si multa iubire sufleteasca!
Fetele mele dragi, va multumesc tuturor pentru cuvintele voastre frumoase ce mi le-ati adresat,sunte-ti deosebite,mi-ati transmis atata iubire si bucurie ,am simtit aceste emotii puternice incat am plans de fericire,se simte credinta si iubirea pe care o aveti in fiinta voastra,va iubesc din toata inima mea,ce ma bucur ca suntem pline de atata lumina Dumnezeiasca,chiar ca am inceput sa avem un har Dumnezeiesc in noi,am inteles ca nu numai preotii il dobandesc ci si oamnenii credinciosi si buni.
Sfanta zi de azi,Sf.Nicolae,facatorul de minuni si ocrotitorul copiilor sa ne aduca multa sanatate,iubire Dumnezeiasca si indeplinirea tuturor visurilor noastre frumoase,sa ne ajute sa faca minuni pentru noi,cu gravidute multe, bebelusi sanatosi si buni!
Aceasta zi mi-a umplut inima de bucurie,ma voi ruga pentru voi sa ne ajute atat sa vi se indeplineasca dorinta vietii cat si gravidutele sa aiba sarcini usoare cu sanatate si bucurii!
Va iubesc mult!Dumnezeu si Sf.Nicolae sa ne faca multe daruri minunate in continuare!Bunul Dumnezeu sa ne aiba in grija Lui si sa reverse peste noi toate fetele lumina si caldura!Doamne ajuta!

baby_r7 spune:
La multi ani tuturor care poarta numele de Nicolae si Nicoleta!!!!!!!!!!!!!!
noua anul asta mosul ne-a adus cel mai frumos dat..................
am facut test si era clar pozitiv.............
are doua liniute rosii clare inca din prima clipa......
am fost si am facut echo si bebe este un punctulet negru in saculet momentan..............dar cu ajutorul Bunului dumnezeu se va face mare si voinic!!!!!!!!!!!!!!
AM VRUT SA IMPARTASESC ACEASTA VESTE CU VOI PENTRU CA IMI SUNTETI FOARTE DRAGI!!!!!!!!!
SA AVETI O ZI CEL PUTIN LA FEL DE FRUMOASA CA A MEA!!!!!!!!!!!
+4 si 2 zile
ROXANA
cleopatra70 spune:
Baby,draga mea ,Felicitari!Simteam eu asa ca azi e zi mare si trebuie sa adaugam gravidute in listuta noastra frumoasa si uite ca nu m-am inselat,ce minune a facut Mos Nicolae cu tine ti-a daruit cel mai frumos cadou,este o minune mare,mare azi pentru tine si sotiorul tau drag.Plang de bucurie si sunt ca de obicei in al noulea cer de fericita.Credinta ta a fost rasplatita de bunul Dumnezeu.
Iti doresc multa sanatate,sarcina usoara si frumoasa pana la termen cu bebelus sanatos si minunat!Dumnezeu si toate puterile ceresti sa vegheze sarcina ta ca este un dar divin!Dumnezeu sa te ajute!
Fetelor dragi,ce minune am primit azi va doresc si voua sa va bucurati ca si Baby de primirea darului vietii cat mai repede!
Cine mai urmeaza in listuta noastra la
?

baby_r7 spune:
cleopatra 
mult pentru cuvintele tale frumoase......
in fiecare mesaj scris de tine se simte numai iubire si credinta!!!!!!!!!!!!!
sarcina cat mai usoara in continuare si sa ai o nastere cat mai aproape de termen

la mine chiar ca a fost o minune!!!!!!!!!!!!!!!!
diseara voi merge la biserica mea sa ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru acest dar..........
la noi la biserica se sarbatoreste hramul bisericii si o sa strangem bani pentru oamnenii nevoiasi..........
maine vreau sa merg sa duc si haine, ca sunt atatia oamneni saraci in lume incat macar cu atat sa ii pot ajuta.
va
pe toate!!!!!!!!!!!!!!
+4 si 2 zile
ROXANA
Livsy spune:
Aaaaa, simteam eu ca o sa se (mai) intample ceva bun azi!!! Roxana, ce Veste Buna! Ce bucurie! 
Sa iti ajute Dumnezeu in continuare, sarcina usoara si la termen! Cred ca sunteti tare fericiti!!! Ne bucuram tare pentru tine si te asteptam in continuare cu vesti bune! 

Tuturor fetelor o zi MINUNATA cu liniste si incredere! Pupici multi bebeilor din burtici...!
Va iubesc!

tuturor!