Forumul pionieresc de la Valea Budului-Bacau

Forumul pionieresc de la Valea Budului-Bacau | Autor: ANDREEA GEORGIANA

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca aici este locul potrivit unui astfel de subiect,dar cred ca nu se va supara nimeni daca sunt pe alaturi.M-a apucat nostalgia vremurilor copilariei(ca tot ne apropiem de Craciun...)si mi-am amintit de minunatele tabere pionieresti(cine a fost stie exact la ce ma refer)in care legam prietenii,invatam sa socializam,sa supravietuim,sa ne ajutam aproapele si sa ne bucuram de viata(si nu glumesc!).Sunt tare curioasa daca exista printre forumistii DC,fosi...forumisti pionieri.Din 1984 si pana in 1989 am tot fost in tabere pionieresti(si nu numai) si mi-as dori sa regasesc "copii" de atunci.Au fost vremuri frumoase.Valea Budului va spune ceva?

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ania2006 spune:

Buna,
Valea Budului imi este cunoscuta. Sotul meu mergea in tabara acolo, ultimul an in care a fost - 1983.
Mai tarziu, locatia respectiva a fost preluata de un individ plecat in Anglia.Acum organizeaza tabere pentru copiii din Romania sub indrumarea unor "profesori" ( de fapt sunt niste voluntari) din Anglia.Baiatul nostru a fost de 2 sau 3 ori si s-a distrat minunat.
Intr-un an am fost si eu in vizita. Conditiile de cazare nu s-au schimbat prea mult fata de anii de inainte de '89 dar comparativ cu alte tabere din Ro sunt mai bune. De fapt, cred ca pentru ei conteaza mai putin conditiile de cazare ( de astea ne stresam noi ) si mai mult modul in care se desfasoara activitatile zilnice. Si englezi chiar stiu sa-i faca pe copii sa se simta bine.
Exista si o mare problema cu aceasta locatie... Nu exista semnal nici pentru Orange, nici Vodafone, nici.. nici... Singurul mod in care poti lua legatura cu ei este un numar de Romtelecom

Mergi la inceput