Cafea cu aroma de femei - 50

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Sapunul pe care il folosesc este Dove si mi se pare cel mai bun pt mine.Tine loc si de lotiuni de creme.Imi face pielea fina.

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Maadi

W - Referitor la curatat tapiteria, eu am folosit cu succes spray-uriel ptr. curatat tapiteria la masini. Sa vina husbandul acasa si-l intreb cum se cheama, ca nu mai am tubul.

Da,am mai auzit si i-am spus sotului sa se intereseze ca doar masini repara nu mitraliere.Mersi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Principe, daca este vreun risc asupra sanatatii - sunt absolut de acord cu tine.
Insa nu vad riscul la copii. Sau nu stiu de un asemenea risc. La adulti, stiu ca favorizeaza candida. La copii, nu cred ca e acelasi lucru.

In plus, igiena zilnica este absolut importanta. Cu sapun.

Adina + Olivia Q1.04

Iubita,da' ce ti-a facut Vivi de vrei s-o chinui cu snuru' ala-n q toata ziua?Da-i inca chiloti normali.Cand o sa creasca o sa poarte ce vrea ea.Ce parasute poate sa aiba la poponeata ei micuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da mai Wendy, din aia-i dau, ca altfel nici c-am gasit de cumparat pana acum. stati linistite

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

quote:

Da mai Wendy, din aia-i dau, ca altfel nici c-am gasit de cumparat pana acum. stati linistite

Adina + Olivia Q1.04

Norocul ei ca n-au scos pe piata tanga pt fetite.Of,of, Vivi,ce mama mai ai?De la aliv. ti se trage?Dac-ai mancat ca disperata!

Mergi la inceput

Ma'nervezi

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

quote:
Originally posted by wonderful

quote:

Adina + Olivia Q1.04

Norocul ei ca n-au scos pe piata tanga pt fetite.Of,of, Vivi,ce mama mai ai?De la aliv. ti se trage?Dac-ai mancat ca disperata!

W

Ai mancat aliveci pana la urma Adina?

De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

adina,

riscurile le-am scris in prima mea postare,la subiectul respectiv.

bai oare aida s-a suparat pe mine,ca n-am nimerit numarul...n-am inteles o strange sau e mare??

aido vreau bice ,hai si satisface-ma.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

De unde Iulico sa mananc alivenci? Wendy asta nu vezi ce rea e, crezi ca mi-a facut?

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Principe si tu ma-nervezi

Bai da' ce enervante ati devenit in noiembrie Niste retrograde, asta sunteti

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput