Cafea cu aroma de femei - 50

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bbbbb , pai eu nu am vazut pana acum

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by principe

w,

pai nu esti vecina cu mine,nu-s eu din bacau?nu te trezesc eu,cand pun manele la miezul noptii,ca vreau sa dau din buric ...si tu-mi tai curentul ...ca si aidei...

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Si nu numai cur.entul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Lali inseamna ca n-ai adus un aport mare la propasirea dc.Clar!E randul alteia acuma.Cine urmeaza sa se glowiasca??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu inca nu stiu ce cadouri sa cumpar.Anul asta nu imi doresc ceva anume de la Mosu',vreau doar sa am niste sarbatori linistite alaturi de prieteni si familie,sanatate.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu m-am glowit de mult.Dar parca as vrea sa stralucesc si mai mult.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

aido,

46 ce este, numarul la sutien.

w,bei ai grija de nor'ta ,tane-o legata, nu o mai lasa sa zboare ca i se compreseaza mintea di tat ..vrea sa-i puna tanga soricelului...soricel cu tanga..imaginati-va

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

acu il are

fetelor, cer ajutor! Ce ma fac cu plod ametit, tocmai eu, aia cu sfaturi la minut!

scoala asta unde merge el are pretentia ca la ora de gym sa poarte costumatia lor. Pentru asta la inceputul anului te aprovizioneaza cu o bucata Tshirt si una pantaloni scurt, cu logo-ul scolii. Cand vine vremea dardaita, trimite acasa o lista cu ce produse au, preturi, si comanzi, trimitand lista back cu cec in dotare.
Azi fu ultima zi. Asa ca ieri dimineata, am avut pe ultima suta de secunde un cosmar ca plodu face gymul un chilotzi asa ca m-am repezit in carnetul de cecuri, facut lista si pus la plod in ghiozdan cu indicatia expresa sa lasa la secretariat plciul.
Aseara cand am ajuns acasa gasesc plod mucos, un pic ragusit, sigur nu de la trabuc si wisky, ci cred ca de la gustat zapada, ca daca Doamne Doamne trimite inghetata alba si pufoasa pe gratis nu trebuie gustat? ce daca avem 12 ani?
Asa ca azi hotarare, plod sta acasa, ceai fiebinte, pastile si...supriza, cecul in ghiozdan.
suna sosul la mine la servici disperat de descoperirea facuta. Razand zic, trimite-l pe el! mai esti intr-o dunga, plodu e acasa bolnav. Asa ca inainte de a pleca la servici, va trage o plimbare pana acolo!
Da frumusetea e ca afara e totul inghetat, strazile principale sunt curatate, da cele secundare, nope! Ca sar in sus de q enviromentalistii lu peste ca unde se duce sarea aia?
ce atata sare?
ce daca masina mea e alba pana in primavara? (eu am masina albastru inchis)

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Lali inseamna ca n-ai adus un aport mare la propasirea dc.Clar!E randul alteia acuma.Cine urmeaza sa se glowiasca??

W

Da...m-au pedepsit ca nu am dat raportul la cafenea mai des...

Vad ca nici in mesajele dinainte nu se vede, dar sigur sigur azi-dimineata la birou il aveam! L-oi fi pus bine prin vre-un sertar....

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hai mai dar ce are si termen de expiratie? de ce il sterge?

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Hai mai dar ce are si termen de expiratie? de ce il sterge?

Matza Emma in actiune

da tu de ce n-ai glow? ia treci in rand si te straluceste si tu!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput