Piatra Neamt, Perla Moldovei (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neataaa!!!
Pupici de Mos Nicolae de la noi!
La multi ani pentru Nicolai si Nicolete, daca sunteti sau aveti in familie!
O zi cat mai frumoasa va doresc!

Noi avem azi petrecere la Dodo, la 5. E ziua baietelului unor prieteni, implineste 3 ani, asa ca ne distram. Maine plecam la Bucuresti. Adriana, daca o sa avem timp, te sunam sa ne vedem.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

La multi ani ! pt Sf Nicolae la toti sarbatoritii.

Si noi vom merge la finuta noastra - e Nicoleta.

Lora distractie placuta si drum bun pe maine.

Cum a fost mey, cu descoperirea cadourilor? Casandra le-a luat si pe ale Ecaterinei.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ianusca imi pare rau sa aud asta, Te inteleg, ca am avut si eu zile nasoale. Iti dresc sa nu mai treci prin asemenea zile.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!
LA MULTI ANI de Sf.NICOLAE!!!!!!!!!!!pt toti cei care poarta acest nume.
LA MULTI ANI MARANI,scuze de intarziere,ca de obicei mai fac si greseli,dar am tinut-o numai in musafiri de ieri,sanatate multa si poate ne si vedem cand esti mai bine,pupici tie si micutei tale.
dragele mele sa aveti o zi frumoasa,la servici si acasa si oriunde,noi deja am cules cadourile din papuci si acu fugim in vizite sa ducem si alti mosi la bebei.
pupici multi de la carmen si stefi.

Mergi la inceput

Iustina era asa fericita cand a descoperit cadourile ca alerga intruna intre hol si sufragerie strigand cat o tinea gura: mama, tata, a venit Mos Nicolae, am pimit cadouli, uite, uite, uite...a tinut-o tot asa vreo 10 minute..cu siguranta au aflat toti vecinii! Azi or sa primeasca si la gradi dulciuri.
Ana, multumim!
Dana, ai terminat treburile?
Restul fetelor, unde sunteti? Ati fugit cu Mos Nicolae?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si Stefan era incantat de cadouri, numai ca el zicea ca i le-a adus mama . L-am pus aseara sa-si faca ghetutele si sa le aranjeze si azi-dimineata sa trezit la 6,30 si s-a dus direct la usa. Degeaba i-am zis eu ca sunt de la Mos Nicolae, el zicea ca sunt de la mama...E mic deocamdata. Nu prea stie sa faca diferenta intre Mos Nicolae si Mos Craciun. Cel putin cu Mos Craciun e mai usor, il vad ca pe un mos care le aduce cadouri, eventual il vad si in realitate, e cam reu sa le explici ca mai e si Mos Nicolae. Mai mult ne bucuram noi decat ei !

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna

LA MULTI ANI DE SF NICOLAE!!!si petrecere frumoasa celor ce sarbatoresc!

Eu n-am avut ieri net

Lora inca n-am terminat,mi-a venit bucataria si dormitorul la copii ieri,si ma chinui sa asez prin ele,nu zic ca nici prin sufragerie n-am terminat.Poate pana de Craciun e totul pus la punct

La mine au venit aseara parintii,cu daruri pt copii,socrela mi-a adus si mie ceva,o bratara si un sfestinc(nush daca asa se scrie )de argint zice ea,eu nu prea ma pricep stie ca duc lipsa de lucruri fine pt biblioteca si de aia l-a luat.

Azi i-am luat si eu rochitica Anei,sper sa-i vina si sa nu-i fie mare,n-am in schimb pantofi albi,ci doar negri .In rest nimic nou.

Lora dar ce faceti la Bucuresti??Va plimbati non stop,bravo voua !!!

Mergi la inceput

Dana, da, ne cam plimbam...asa suntem noi, mai plimbareti.... Pai nu i-ai probat rochia Anei? Sau ai luat-o azi? O schimbi daca nu e buna. Nici Iustina n-are pantofi albi...sper sa gasesc mai ieftini, ca nu se stie daca or sa-i mai vina la vara. Spor la aranjat lucrurile in casa!
Cristina, e baiat destept Stefan, stie el ce stie...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

N-am cum sa o schimb,ca e singura,mai era un model dar era mare...azi am luat-o,deci n-am avut cum sa o probez.

Am plecat la lectii.
Mai am un pic si termin bucataria spoi ma bag in dormitorul copiilor,la aranjat haine si jucarii

Mergi la inceput

Aaaa hai sa va zic ceva,sa vedeti cat de priceput e al meu sot la culori

In baia mea ,am o culoare gen portocaliu cu alb(dar nu chiar portocaliu...aproape )si ieri n-aveam oglida de la chiuveta.Se duce al meu sot sa o cumpere,ii zic sa ia ceva simplu si eventual cu un modelas pe margine.Ia ghiciti cu ce culoare vine al meu ,intr-o parte a oglinzi???Cu albastru ,bey,m-au luat toti dracii,cica zice el,ca at cand o punem pe faianta nu se mai vede ca-i albastra ...dar bineinteles ca se vedea ca e albastru N-an putut sa vociferez cam mult ca erau veniti socrii mei la mine.Deci in final....in baie am oglinda cu albastru,si-mi vine sa dau cu ceva in ea cand o vad.Offf barbatii astia

Mergi la inceput